Ziuriu mes su Debesiene visose temose susitinkam Vienodus augalus auginam
QUOTE(Salza @ 2008 08 27, 21:20)
Ziuriu mes su Debesiene visose temose susitinkam Vienodus augalus auginam
aha... reik kada susitikt pagert kavos..
Ir gelytes apziuret
Ir aš auginu citriniukus iš sėklų, bet labai jau norėjau veislinio, kad ir žydėtų ir vaisius vestų. Tai šiandien pagaliau nugnybau augliuką, tikslaiu (nuvagiau, kad geriau augtų) ir parsinešiau namo. Tai ką man su ta šakele veikti: merkt į vandenį, sodint į žemę ar kaip? Labai norėčiau kaip nors prigydinti
QUOTE(Aduka @ 2008 09 01, 15:13)
Ir aš auginu citriniukus iš sėklų, bet labai jau norėjau veislinio, kad ir žydėtų ir vaisius vestų. Tai šiandien pagaliau nugnybau augliuką, tikslaiu (nuvagiau, kad geriau augtų) ir parsinešiau namo. Tai ką man su ta šakele veikti: merkt į vandenį, sodint į žemę ar kaip? Labai norėčiau kaip nors prigydinti
be reikalo vargai...citrusinius itin sunku ishaknydint. O rudeni- apskritai be shansu.
Paprasciau butu tuos tavo ish seklu auginamus iskiepyt, bet velgi- rudeni ne laikas.
Jei labai nori su ta shakele ka daryt butinai,- ikishk sudrekinta i ishaknydinimo hormonus ir kimshk i smelio-zhemiu mishini. Laikyk po stiklu...mazhu ivyks koks stebuklas
Jei nunestum i botanikos soda ir paprasytum kad iskiepietu, manau tikrai neatsisakytu, juk cia darbo nedaug, tik tiek kad dabar netinkamas laikas jau
QUOTE(Benderiute @ 2008 09 01, 18:18)
Jei nunestum i botanikos soda ir paprasytum kad iskiepietu, manau tikrai neatsisakytu, juk cia darbo nedaug, tik tiek kad dabar netinkamas laikas jau
Sveiki, nezinau ar sitoj temoj, bet uzklausiu: turiu dekoratyvini apelsinmedi Cytrus fortunela, i kokia zeme ji persodinti, gal kas auginate??
Mano kalamandina uzpuole skydamaris, lyg ir taip ivardino tuos parazitus mano kaimyne. Bet pasiule juos nurinkti rankomis, kazkaip jis pas mane nera jau toks mazas, bijau kad man nesigaus tokiom priemonem tu amaru atsikratyti Gal dar yra kokiu budu.
QUOTE(lile @ 2008 09 08, 14:09)
Mano kalamandina uzpuole skydamaris, lyg ir taip ivardino tuos parazitus mano kaimyne. Bet pasiule juos nurinkti rankomis, kazkaip jis pas mane nera jau toks mazas, bijau kad man nesigaus tokiom priemonem tu amaru atsikratyti Gal dar yra kokiu budu.
Maniškius irgi buvo užpuole, tai aš Fastac (nežinau, kaip tiksliai rašosi) nupurškiau, o po 10 d. pakartotinai. Bjaurybės dingo, o citrina "išprotėjo", pilnu tempu žiedus krauna. Pas mano sese tas pats.
Mano Kalamandinas jau siais metais ketvirta karta ziedais apsipila, buvo jau ir vaisiuku paaugins, bet itaru del to , kad namo parnesiau ar del tu skydamariu pradejo juos metyt