Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

Va koks musu grazuoliukas 4u.gif
http://public.fotki....tes/calamondin/
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 16, 20:13)

Nu super thumbup.gif net užpavydėjau blush2.gif
Atsakyti
oho kaip graziai gyvena ten jis! ar tresi kazkaip? nes manasis medelis kazko liudi, skursta.. paziuriu i ji ir taip gaila pasidaro, bet nezinau, ka daryt. dabar galvoju, gal reikia apskint tuos vaisius, kad augalelis galetu atsigaut?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaWhite @ 2008 07 21, 23:08)
oho kaip graziai gyvena ten jis! ar tresi kazkaip? nes manasis medelis kazko liudi, skursta.. paziuriu i ji ir taip gaila pasidaro, bet nezinau, ka daryt. dabar galvoju, gal reikia apskint tuos vaisius, kad augalelis galetu atsigaut?...  g.gif

Tresiam kiekviena karta laistant COMPO citrusams trasom. Tik siek tiek pamazintom dozem. thumbup.gif Buvom savaitgali isvaziave, grize tiek nauju ugliuku radom, ir ziedeliai tuoj prasiskleis, kaip man patinka tas kvapas! wub.gif

http://public.fotki....23sv108175.html
http://public.fotki....23sv108174.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salza: 23 liepos 2008 - 08:44
user posted image
user posted image
user posted image
Ostai mano calamondinas, auga jis pas mane kaip ant mieliu, tuojant palanges netilps biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O as tresiu trasom SUBSTRAL Citrus - Nahrung tik ne kiekviena laistyma, o kas antra smile.gif
Atsakyti
Wau! wub.gif
Atsakyti
[quote=saridon'e,2008 07 13, 13:45]
kaip skaniai ir gražiai atrodo wub.gif
noriu paklausti kokios auginimo sąlygos? Augtų ant palangės pietinėj pusėj? (noriu kažkokio augalėlio virtuvėj, nesugalvoju kokio)
[/quote
Nepatariu pirkt calamondiną, vaisių negalima valgyt nei žalių nei virtų, blakių kvapas ,bjaurus skonis, geriau padauginkit apelsiną arba nusipirkit ką nors rimtesnio pas Roščiną. Calamondinui spec trąšos nevisai tinka, trūksta geležies, ryškios gyslutės. Puiki vieta mandarinui.
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2008 07 23, 11:32)
user posted image
user posted image
user posted image
Ostai mano calamondinas, auga jis pas mane kaip ant mieliu, tuojant palanges netilps biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  O as tresiu trasom tik ne kiekviena laistyma, o kas antra smile.gif

o kas kiek dienu laistai? ir po kiek vandens pili? as auginu jau menesy laiko, zinoma pradzioje grazu lapeliai, grazu apelsiniukai, o db pradejo mesti lapus, kzk nugleibes stovi verysad.gif stangiuosi daug nelaistyti, tik kiekviena diena apipirskiu vandeniu. jauciu kad kzk ne taip darau g.gif nusipirkau vakar trasu, bandysiu tresti verysad.gif labai noreciau ji isauginti verysad.gif
Atsakyti
Mano kalamandino vaisiai visai skanūs, visus suvalgem smile.gif O kai žydi labai kvepia. Va tik dabar niekaip neuzmezga vaisiukų. Gal sulauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 08 06, 10:17)
Mano kalamandino vaisiai visai skanūs, visus suvalgem smile.gif O kai žydi labai kvepia. Va tik dabar niekaip neuzmezga vaisiukų. Gal sulauksiu smile.gif

ir nebijot valgyt? blink.gif mes kaip pirkom mums pardaveja minejo, jokiais budais ju nevalgyti blush2.gif kazin kodel blush2.gif keli mandarinai nukrito tai pralupau, labai jau sultingi buvo, ir kvepejo, tai ismeciau ax.gif
Atsakyti
[quote=Benderiute,2008 07 23, 11:32]
Mano citruso vaisiai iki 25 mm skersmens, ant nuotraukos prie medelio įdėta toks kaip jūsų. Atrodo nepriekaištingai, noksta daug mažyčių vaisių, gal koks šimtas.
Atsakyti
[quote=semptron,2008 08 07, 15:27]
[quote=Benderiute,2008 07 23, 11:32]
Mano citruso vaisiai iki 25 mm skersmens, ant nuotraukos prie medelio įdėta toks kaip jūsų. Atrodo nepriekaištingai, noksta daug mažyčių vaisių, gal koks šimtas.
[/quote]

o kur laikot? kaip priziurit?kad taip gerai auga blush2.gif
Atsakyti