QUOTE(semptron @ 2008 04 30, 06:31)
Mirksniukui
Jusų augalėlis labai apleistas, reikia plauti, kaip rašiau tik geriau i vandenį truputi dėt šampūno poto perplauti švariu vandeniu. Pagal vazono dydį metus pratems, bet mažai augs, bet dėl parazitų reikia persodinti tik neliesti pagrindinio gumulo žemių. Lapai šviesios spalvos čia negerai, aplaužyti kelionėj iki pardavimo.
Jum duoda puikius patarimus.
Jusų augalėlis labai apleistas, reikia plauti, kaip rašiau tik geriau i vandenį truputi dėt šampūno poto perplauti švariu vandeniu. Pagal vazono dydį metus pratems, bet mažai augs, bet dėl parazitų reikia persodinti tik neliesti pagrindinio gumulo žemių. Lapai šviesios spalvos čia negerai, aplaužyti kelionėj iki pardavimo.
Jum duoda puikius patarimus.
Ačiū, semptron vakar dar pakasinėjau žemę ir pamačiau, kad ten kažkokių kirminukų yra tai persodinti noriu kuo greičiau, tik dabar nelabai aišku, kaip čia padaryti: jūs rašot, kad svarbu neliesti pagrindinio gumulo žemių. o tai kaip man tada tas kirmėles iš žemės išnaikinti?
man čia su tais parazitais tooookia bėda, visiškai nežinomas dalykas, nes iki šiol nei viena turima gėlė jokių kenkėjų neturėjo dabar dar bijau, kad kitų neužkrėstų, nes mano beveik visos gėlės svetainėje. galvoju, gal į balkoną citrusiuką išnešti, pas mus jis įstiklintas. bet ar naktys dar tam ne per šaltos? kai psuprantu, šitas augalas vietos pakeitimų nelabai mėgsta, tai baisu, kad dar ir tuo pernešimu jam nepakenkčiau.