Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

QUOTE(asta7 @ 2008 03 02, 19:06)
parašykite man naujokei, kaip prižiūrėti c wub.gif  wub.gif alamondiną? labai lauksiu atsakymų... wub.gif
Papildyta:
parašykite man naujokei, kaip prižiūrėti calamondiną? labai lauksiu atsakymų...  4u.gif  wub.gif

jau rashem. tik paskaityt teliko.

Atsakyti
QUOTE(asta7 @ 2008 03 02, 20:06)
parašykite, kaip prižiūrėti mandarinmedį ar kitaip vadinamą calamondiną?  wub.gif  wub.gif

Tiksliau ne taip parašiau,auginu ne calamonidą, o kinkaną...
Bet vistiek tie patys mandarinai auga,tai koks skrtumas biggrin.gif

Bent jau aš prižiūriu kaip ir kitas gėles,ypatingos priežiūros neskiriu..
Galėsiu kada foto įkelt,jei kam įdomu wink.gif
Atsakyti

Galėsiu kada foto įkelt,jei kam įdomu wink.gif
[/quote]

Būtinai įkelk foto savo medelio biggrin.gif Lausim su nekantrumu
Atsakyti
Darbe per 18 metu citrina uzaugo 2,5 metru aukscio, nezydi, persodinau i kita medini vazona apie 100 litru talpos, kibira organikos, nezidi, tresiau superfosfatu uzverziau viela dvi sakas po dvieju metu truputi zidejo prinoko viena ar dvi citrinos paskui vel nieko. Kiek is grudu auginau labiausiai patiko mandarinas, begalo kantrus, visada zaliuoja. Viena moteris per vasara augino grifrukta, o rudeni paliko verandoj, perziem zeme isdziuvo kaip pelenai, pavasari palaiste, patrese ir prazydo, kvepejo pasak jos kaip odikolono pripilta. Daugiau nebezidejo. Maniskis skubiai krauna ziedu tuoj zides. Patarimas nezaiskit su grudais, dabar galima nusipirkti kambariniu veisliu, zydi iki triju kartu per metus.
Ar Jums idomu?
Atsakyti
ok,įkelsiu artimiausiu metu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 03 kovo 2008 - 20:38
Mane praeitą savaitę mano Calamandina pašventino. Labai žydi, vieni jau nužydėję, kiti dar tik sukrauti, bet ištisai byra žiedlapiai. Sugalvojau truputį šakeles papurtyti lotuliukas.gif Buvau skaičius lygnir, kad neturi spyglių, o kai esu naujokė, net nepažiūrėjau atidžiai, prie kamieno oxo kokie spygliai. Taip drąsai įkišau ranką į jo kupolą ir papurčiau, tai oi kaip gavau į kailį blush2.gif Kraujas net lašėjo, nesitikėjau, kad taip pašventis doh.gif Nuo mano Calamandino, dabar baisus šiukšlynas, pilna žiedlaių ir tų ale piestelių, po nužydėjimo smile.gif
Atsakyti
Prašom,žadėtos foto mano medelio 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 03 05, 20:48)
Prašom,žadėtos foto mano medelio  4u.gif

Labai gražus tavo medelis thumbup.gif
Atsakyti
koks grozis reiks ir manojo padaryt foto, tik manasis daugiau i siukslini panasus per nuzydejusius ziedus
Atsakyti
o as galiu tik pasiguosti, maniskis kinkanas jau numiro, na, dar yra keli lapeliai, bet ,jauciu , po sios nakteis ir tuos rasiu nukritusius verysad.gif net nezinau, nuo ko:( buvo uzpuole erkutes, bet jas lyg isnaikinau, ir vis tiek medelis vysta..
Atsakyti
QUOTE(monkdia @ 2008 03 07, 13:15)
o as galiu tik pasiguosti, maniskis kinkanas jau numiro, na, dar yra keli lapeliai, bet ,jauciu , po sios nakteis ir tuos rasiu nukritusius  verysad.gif  net nezinau, nuo ko:( buvo uzpuole erkutes, bet jas lyg isnaikinau, ir vis tiek medelis vysta..

gali but kad erkutes kokiu per stipriu brudu naikinai.
Siaip tai nenusimink, nukirpk sudzhiuvusias shakeles ir lauk pavasario,- suzhaliuos ish naujo. Pas mane net ish kelmelio atzheles augalas yra mirksiukas.gif
Atsakyti
tikiuos, kad pavasaris pades ir mano medelis vel suzaliuos smile.gif suteikei man vilties smile.gif
Atsakyti