Nuo pavasario auginu greipfrutą. Šiandien pastebėjau,kad šaknys lenda iš vazonėlio. Kaip manote, ar galiu dabar persodinti?
Tręšiu aš savo augaliuką
tik matyt kažką ne visai taip darau reikės perskaityti visą temą...
tik matyt kažką ne visai taip darau reikės perskaityti visą temą...
tiesa jei nuo augaliuko krenta "geri" lapai (nesusisuke, nesuvyte, tamsiai zali, sveiki) negali buti koke nors liga ? ar gali reguoti i silumos padidejima ijungus sildyma kambaryje pasidare gan silta kai pries tai buvo vesu. keisciaus man kad kambaryje esantys kiti citrusai taip masiskai nemeta lapu .. citrina virs metro ugio nemuete gal 5 lapukus mandarinas kiek zemesnis nenumete isvis nieko
http://193.219.160.1...va/dsc05161.jpg
http://193.219.160.1...va/dsc05161.jpg
sveikutes, buvau isvykus is namu keliom svaitem ir palikau savo calamondina vyro prieziurai, viskas ok, bet va vaisiai labai pastambejo ir net sakos svyra zemyn, ka reiktu daryti??? gal juos nuskabyti (tuos sunkiausius)
Kokią dieną įdėsiu savo citriną augintą iš kauliuko.Numetė beveik visus lapus.Kažkas atsitiko?
QUOTE(Meinarda @ 2007 11 07, 15:24)
sveikutes, buvau isvykus is namu keliom svaitem ir palikau savo calamondina vyro prieziurai, viskas ok, bet va vaisiai labai pastambejo ir net sakos svyra zemyn, ka reiktu daryti??? gal juos nuskabyti (tuos sunkiausius)
buna, net nulauzho shakutes vaisiai. Jei nenori labai skriaust medelio,- apskabyk vaisius.
mano citrinos dabar irgi atrodo pobaisiai,- shakos nusvire nuo vaisiu svorio. Bet el manes tegul luzhta,- daugiau shakosis
QUOTE(surminas @ 2007 11 07, 18:53)
Kokią dieną įdėsiu savo citriną augintą iš kauliuko.Numetė beveik visus lapus.Kažkas atsitiko?
ruduo atsitiko... shildymo sezonas...
mano ish kauliuku augintas citrusas kasmet taip elgdavosi...pavasari suzaliuodavo vel....turbut nelabai gerai, bet neisivaizduoju, ka butu galima padaryt
o stai mano calamondinas, ka tik nupirktas
o stai koks dabar
is kitos puses
lapu kaip matosi zymiai maziau, bet vaisiu tai labai jau daug, tad nezinau, nuskabyti juos ar palikti cdmusmire, gal patarsi
o stai koks dabar
is kitos puses
lapu kaip matosi zymiai maziau, bet vaisiu tai labai jau daug, tad nezinau, nuskabyti juos ar palikti cdmusmire, gal patarsi
QUOTE(Meinarda @ 2007 11 10, 11:08)
o stai mano calamondinas, ka tik nupirktas
o stai koks dabar
is kitos puses
o stai koks dabar
is kitos puses
O nuotrauku kazko tai nesimato
surminai, nejau tikrai nesimato??? man tai kuo puikiausiai matosi
QUOTE(Meinarda @ 2007 11 11, 13:50)
tikrai nesimato,- gal kad tavo albumas paswordu apsaugotas
nes man net nukopijavus adreso neleidzia paziuret
Surminai,- ojej...vargselis tikrai...bet mano ish seklu ishaugintas elgdavosi lygiai taip pat,- ziemai numesdavo lapus pirktiniai skiepyti niekada taip nesielgia..bent pas mane
QUOTE(Meinarda @ 2007 11 11, 15:50)
Ups.O aš galvojau , kad nemoku kompu naudotis