QUOTE(Jurgita&P @ 2007 02 08, 22:16)
Juk gali paruosti ir vienam kartui, tik paskaiciuoti reikia.Ar tavo trasos skystos ar birios, padeciau susiskaiciuoti
O laikyti manau nepatartina tiek ilgai
Na mano kaip jau anksciau minejau augalas daugiau del grozio, nei naudos noriu parodyti jei ten matysis kokius vaisiukus mezga.
Įdedu savo augalą
gavau neseniai dovanų iš MB
Kambarinių augalų žinyne radau tokį patį tik jis ten kažkodėl pavadintas Kinkanas arba Fortunella japonica o mano vadinasi Calamondin - tai kaip čia suprast?
Pas mane trąšos skystos, įdedu buteliuko nuotrauką
Naudojimas: praskiesti vandeniu, pamatavę graduotu kamšteliu; 1 pilnas kamštelis (20ml) - 4 litrams vandens, 1/2 kamštelio (10ml) - 2 litrams vandens.
Būk gera padėk man paskaičiuot kiek man reikia pilt į 150-200 ml vandens tų trąšų
O tu tręši? Kas kiek laiko?
Ir nesupratau kokia gali būti nauda iš šito augalo?
man atrodo kad čia kaniu jasna kad jis tik dėl grožio
Ir dar tame žinyne rašoma kad vaisiai naudojami kulinarijoj, bet jeigu augalą tręšiam tai nejau nepavojinga valgyti vaisius? Ir apskritai man DIDELIS klausimas ar jie valgomi nors ir atrodo labai apetitiškai