As pirkau prie katedros Kaune labai grazias pas bobute, tik dar nepanaudojom Laukia savo eiles
O gali krikstynu zvake buti tokia mazdaug?
Mes grazia pirkome Centrineje Universalineje 5 aukste, jau buvo ir papuosta balta skraiste
QUOTE(Snowy @ 2008 03 11, 07:24)
nu man dar neteko tokios matyti...bijau, kad kunigas...ir bobutės nesupras gal nerizikuok...
bukit geros idekit nuotraukele Zvakiu fabrike daryta su uzrasu paziuret...
paparsyt noriu drauges kaunietes, kad padarytu ir atsiustu i Klp
paparsyt noriu drauges kaunietes, kad padarytu ir atsiustu i Klp
gal kas gali pasakyti, ar visos krikšto žvakės standartinio dydžio?
ir konkrečiai, kiek cm?
noriu dėžutės jai saugoti ir nežinau kokio dydžio ieškoti, o žvakės deja, negaliu pamatyti...
ir konkrečiai, kiek cm?
noriu dėžutės jai saugoti ir nežinau kokio dydžio ieškoti, o žvakės deja, negaliu pamatyti...
Niu va, jau tiek metu kauniete esu, o nezinojau, kad turim zvakiu fabrika...
QUOTE(ciaramashka @ 2008 06 02, 02:42)
Niu va, jau tiek metu kauniete esu, o nezinojau, kad turim zvakiu fabrika...
as zvake krikstynoms pirkau zvakiu fabrike tai labai grazi zvake buvo ir dar ten pat israize krikstuko varda,antra varda ir krikstynu data tai atrode super labai gerai kad yra zvakiu fabrikas nes ten ne tik krikstynom zvakiu graziausiu yra ir labai pigu as uz kriksto zvake sumokejau 5lt o uz israsyma 3lt tai visas grozis kainavo 8lt...manau tikrai nera brangu
O cia mano merginos kriskto zvake, kuria pasipuosiau pati ir buvau patenkinta, nes turejau tik viena vakara iki krisktynu, o iki to niekur neradau kazko grazaus kas man butu krite i aki:
O cia kitos merginos:
Man grazu ir ir svarbiausiai greitai ir nebrangiai gavosi
O cia kitos merginos:
Man grazu ir ir svarbiausiai greitai ir nebrangiai gavosi
QUOTE(Brudi @ 2008 06 03, 19:10)
O cia mano merginos kriskto zvake, kuria pasipuosiau pati ir buvau patenkinta, nes turejau tik viena vakara iki krisktynu, o iki to niekur neradau kazko grazaus kas man butu krite i aki:
http://i140.photobuc...33/IMG_0370.jpg
http://i140.photobuc...33/IMG_0370.jpg
Musu lygiai tokia pat Tik papuosimu niekur graziu nerandu