musu zvake buvo tokia. Jokiais kaspinais nepuosiau nes jau pati zvake papuosta, butu per daug.
As pirkau bazeje tokia balta stora su auksu puosta ir nešiau kad man gražiai papuoštu i Aldora parduotuvė vilniaus gatvėje tai man super padarė likau labai patenkina žvakės kaina su puošimu išėjo apie 40lt
As jau suku ratus aplink'Zvakiu fabrika' .Kai tik suzinosiu tikslia krikstynu data kulniuosiu su pageidavimais,kad ant zvakeles butu mergaiciukes vardai ir kriksto data uzrasyta .Kaip smagu,kad tokiu zvakiu galima isigyti
uij kaip dekui kad pasaket jog "zvakiu fabrike" tokias grozybes daro ir dar varda ir data uzraso isvis super ...
viena klausimuka turiu jums super mamytes zvakute kiek skaiciau krikstomama turi padovanoti o kaip su rubeliais?teveliai rupinasi ar krikstateviai?
viena klausimuka turiu jums super mamytes zvakute kiek skaiciau krikstomama turi padovanoti o kaip su rubeliais?teveliai rupinasi ar krikstateviai?
QUOTE(mergiote... @ 2008 01 29, 13:25)
uij kaip dekui kad pasaket jog "zvakiu fabrike" tokias grozybes daro ir dar varda ir data uzraso isvis super ...
zvake
ir kriksto ruba
arba
-krikstateviai, o aprengti vaikuti jau kaip susitaria, ar vieni ar kiti. Dazniausiai tevai pasirupina, o krikstateviai padengia tas islaidas.
kas liecia zvakes, tai kai as ejau i kumas ir klausiau kunigo, sake seip butu gerai kad butu vaskine (ju buna baznyciose, dabar gal ir tokio tipo parduotuvese), bet supratau kad kunigai nesikisa i tai kaip mes rengiam, kokia spalva derinam, ar zvake balta, ar geltona. vienu zodziu derinas prie siuolaikiniu noru ir madu
siandien daro viska kas kaip nori. ankciau vaika turi aprenkti ir paruosti kumai, dabar daro kaip nori
siandien daro viska kas kaip nori. ankciau vaika turi aprenkti ir paruosti kumai, dabar daro kaip nori
aciu uz atsakymus
vzilma cia kaip supratau tavo darbeliai niu neturiu zodziu kaip grazu
as norejau pasiteirauti ar brangiai toks grozis kainuoja...zvakutei papuosimas ir skraiste ?man dar isvis nerealiai graziai atrodo ta suknyte tik gaila kad berniukstis bus krikstyjamas
vzilma cia kaip supratau tavo darbeliai niu neturiu zodziu kaip grazu
as norejau pasiteirauti ar brangiai toks grozis kainuoja...zvakutei papuosimas ir skraiste ?man dar isvis nerealiai graziai atrodo ta suknyte tik gaila kad berniukstis bus krikstyjamas
QUOTE(Hoffnung @ 2008 02 20, 23:38)
Ar mamytes kaunietes galit konkreciai paaiskinti kur Kaune randasi zvakiu fabrikas?Girdejau ten graziu kriksto zvakiu yra pirkti?Zadu is kito miesto miesto atvaziuoti nusipirkti,bet nezinau kur jis randasi
zvakiu fabrikas yra savanoriu pr. priesais hyper maxima, paieskok gal internete bus adresas tikslus
Tam zvakiu fabrike nieko labai ispudingo nera, gal kokiu 6 rusiu ir skirtingu dydziu tos zvakes. Bet issirinkti tikrai galima, pries HyperMaksima, tokia maza parduotuvele, prie autobusu stoties. Man labai patiko, kad ten galima ant zvakes uzrasyti: varda, kriksto varda ir pan. auksinemis raidemis