Dar vienas patarimas del tu zvakiu: nepamirskit jos padeti masinoje kur nors lygiai ir kaip galima vesiau, nes kai mes ja istraukem is masinos, buvo gerokai susilus ir sulinkus... Gerai, kad vaikelio mama nesupyko.....
QUOTE(Kristina2007 @ 2007 08 17, 10:18)
Dar vienas patarimas del tu zvakiu: nepamirskit jos padeti masinoje kur nors lygiai ir kaip galima vesiau, nes kai mes ja istraukem is masinos, buvo gerokai susilus ir sulinkus... Gerai, kad vaikelio mama nesupyko.....
dekui uz patarima, reieks nepamirsti
mes va "zvakiu fabrike" nusipirkom, uzrase varda ir data, tai si viso 6lt tik sumokejom, dar tik papuosimo reiktu isigyti...
QUOTE(lely @ 2007 08 16, 23:12)
kaip gerai kad cia paskaiciau, kaip tik galvojau kur galima rasti zvake grazia, o dar ir varda galima uzrasyt
tikrai super ,kad buciau ansciau zinojusi mano vaikiukai jau krikstukai,zvakes buvo parvestos is Lenkijos vyro brolis padovanojo, bet as visada uz isgraviravima ar uzrasyma ant isimintinu daiktu
na as vel su pasirodimais baigsiu
seik tiek vaizdas matosi
QUOTE(emaliuke @ 2007 08 18, 01:15)
tikrai super ,kad buciau ansciau zinojusi mano vaikiukai jau krikstukai,zvakes buvo parvestos is Lenkijos vyro brolis padovanojo, bet as visada uz isgraviravima ar uzrasyma ant isimintinu daiktu
seik tiek vaizdas matosi
seik tiek vaizdas matosi
labai grazu
Kriksto dukrai pirkau bazese,kur prekiauja vaiskiskais rubeliais, kainavo 5Lt, tokia grazi,su angeliuku.kaip nuotraukelej pries mano sms
QUOTE(saule** @ 2007 08 26, 22:08)
Kriksto dukrai pirkau bazese,kur prekiauja vaiskiskais rubeliais, kainavo 5Lt, tokia grazi,su angeliuku.kaip nuotraukelej pries mano sms
O gal prisimeni kuriam tiksliai sandėlyje radai šį grožį?
QUOTE(LauraSim @ 2007 08 27, 20:52)
O gal prisimeni kuriam tiksliai sandėlyje radai šį grožį?
cia tuose pirmuose geltonuose, kur salia Snoro kioskelis yra. man atrodo gal 4 sandelys, zodziu priespaskutinis nuo galo. ten prie pat duru tik iejus, vaikiskus drabuzelius pardavineja ir ten zvakiu turi. mokejau 5Lt.
siandien buvau ,,Zvakiu fabrike"(prie akluju sankryzos,grynai ant kampo,toj pusej,kur Topo centras) ir lygiai tokia pacia pirkau, mokejau 3Lt ir dar plius man varda ir data uzrase,nes prasiau, tai is viso sumokejau 5Lt
As pirkau zvakute prie ausros vartu. Pagaminta is tikro vasko, skaniai meduciu kvepejo
QUOTE(saule** @ 2007 08 28, 23:02)
cia tuose pirmuose geltonuose, kur salia Snoro kioskelis yra. man atrodo gal 4 sandelys, zodziu priespaskutinis nuo galo. ten prie pat duru tik iejus, vaikiskus drabuzelius pardavineja ir ten zvakiu turi. mokejau 5Lt.
siandien buvau ,,Zvakiu fabrike"(prie akluju sankryzos,grynai ant kampo,toj pusej,kur Topo centras) ir lygiai tokia pacia pirkau, mokejau 3Lt ir dar plius man varda ir data uzrase,nes prasiau, tai is viso sumokejau 5Lt
Labai ačiū, jau radau "Žvakių fabrike" ir vardą bei datą užrašė Be to pas laurenciją000 pirkau papuošimus žvakutei, tai turiu tokias faina žvakutes kaip nuotraukose Labai visom ačiū už idėjas Dabar tik liko rasti berniukui krikšto skraistę, nors nežinau kur galima gražią rasti
mes zvake pirkom ingalinoje , vazinejant po aukstaitijos nacionalini parka bitininku muziejuje. norejom vasko zvakes, nuotraukose labai graziai atrodo
Va va galima pas bitininkus užsisakyt gražių žvakių, nors mes tai krikštijos su standartine balta.