QUOTE(emaliuke @ 2007 05 19, 00:37)
Vau kokia grazi as irgi jau nusipirkau ,bet dabar jau gailiuosi nes sita tikrai
Papildyta:
jei nepaslaptis kur pirkai
Papildyta:
jei nepaslaptis kur pirkai
Cia Kaune bazej tik nepamenu kuriam sandely, bet is tu senuju kazkuriam
Jei Vilniuje, tai tokių pat yra kalvarijų turguje. Nuotraukoje tai labai gražiai atrodo, tačiau man realybėje
QUOTE(dominyka3 @ 2007 05 19, 04:50)
Jei Vilniuje, tai tokių pat yra kalvarijų turguje. Nuotraukoje tai labai gražiai atrodo, tačiau man realybėje
O man ir realybej ji
Gal žinot kas,kur Šiauliuose galima rasti gražių krikšto žvakių ?
Parašykit i az Būsiu dėkinga
Parašykit i az Būsiu dėkinga
pasižiūrėkite dar gražių žvakių būna, kur parduoda bičių medų, korius, ten ir žvakių kvepiančiu medumi galima rasti.
Sekmadienį Kauno dienose mačiau tokias, labai gražios, o jau kvepia
Sekmadienį Kauno dienose mačiau tokias, labai gražios, o jau kvepia
QUOTE(Sara @ 2004 07 28, 13:51)
buvau uztikusi gariunuose, bet ten su paveiksleliais visokiais...nu nelabai man.... be to, sako, kad zvake tikro vasko, ne parafino gerai kad butu..nu nesuprantu istikruju...juk galiu ir maksimoj kokia gal rasti...bet tipo netinka...
gal kokia nors spcial parduotuve zvakiu yra vilniuje???
gal kokia nors spcial parduotuve zvakiu yra vilniuje???
As buvau kriksto mama pries 2 metus, tai zvake pirkau Katedroje uz 2,50Lt, o "papuosima" - kad vaskas nevarvetu, pagaminau pati.
Is kieto, rastuoto, sampano spalvos popieriaus (nupirkau droge sulankstoma dezute, skirta dovanoms ir iskirpau) iskirpau ratuka, kurio centre padariau skylute ir istaciau zvake. Kad ji laikytusi, skylutes krasciukai buvo uzlenkti i vidu ir is apacios aprista baltu kaspinu. Isorinius krastelius iskarpiau kaip geles ziedeli ir ant virsaus priklijavau tris mazulytes boruzytes (buna pirkti geliu parduotuvese). Na, atrode tikrai graziai
pagaliau ir as nusipirkau zvake o radau ja per kauno dienas laisves alejoje vykusioje mugeje:atrodo taip-visa balta ir mama laiko leliuka ant rankeliu(piesinys tik is auksiniu konturu)
as pati,kai su tuo padirbejau,galiu pasakyti-darbas super
as pati,kai su tuo padirbejau,galiu pasakyti-darbas super
aš mačiau šilainių Norfoje-kur yra parduotuvė su vaikiškais rūbeliais-ten buvo keleto rūšių-laabai storos-po 15 lt, plonesnės-pigiau.
kai buvau kriksto mama pirkau zvake Kauno Urmo bazese (ta rampa, kur tolimesne einant nuo maximos) pirmam ar antram sandely ten daaaug visokiu zvakiu ir geliu vazonu. tai zvakiu ir su angeliukais ir su kryziukai ir t.t.
Savo pirmagimiui bažnyčioje pirkome parastą tikro vaško žvakę. Tokią pačią turime ir antrajam. Papuošime tik vainikėliu, kad vaškas nevarvėtų. Man gražiausia tai, kas natūralu.
Mano anyta Kaune kažkur Savanorių pr. nupirko žvakę, dar ten jie ir ant žvakės užrašė mano sūnaus vardą Labai graži žvakė. Ten firminė žvakių parduotuvė.