Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto žvakė

user posted image

As tokia papirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emaliuke @ 2007 05 19, 00:37)
Vau kokia grazi  smile.gif  as irgi jau nusipirkau ,bet dabar jau gailiuosi nes sita tikrai  thumbup.gif
Papildyta:

jei nepaslaptis kur pirkai  mirksiukas.gif

Cia Kaune bazej tik nepamenu kuriam sandely, bet is tu senuju kazkuriam rolleyes.gif
Atsakyti
Jei Vilniuje, tai tokių pat yra kalvarijų turguje. Nuotraukoje tai labai gražiai atrodo, tačiau man realybėje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2007 05 19, 04:50)
Jei Vilniuje, tai tokių pat yra kalvarijų turguje. Nuotraukoje tai labai gražiai atrodo, tačiau man realybėje  schmoll.gif

O man ir realybej ji thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinot kas,kur Šiauliuose galima rasti gražių krikšto žvakių ? g.gif
Parašykit i az mirksiukas.gif Būsiu dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DianaG: 22 gegužės 2007 - 05:58
pasižiūrėkite dar gražių žvakių būna, kur parduoda bičių medų, korius, ten ir žvakių kvepiančiu medumi galima rasti.
Sekmadienį Kauno dienose mačiau tokias, labai gražios, o jau kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 22 gegužės 2007 - 08:15
QUOTE(Sara @ 2004 07 28, 13:51)
buvau uztikusi gariunuose, bet ten su paveiksleliais visokiais...nu nelabai man.... be to, sako, kad zvake tikro vasko, ne parafino gerai kad butu..nu nesuprantu istikruju...juk galiu ir maksimoj kokia gal rasti...bet tipo netinka...

gal kokia nors spcial parduotuve zvakiu yra vilniuje???


As buvau kriksto mama pries 2 metus, tai zvake pirkau Katedroje uz 2,50Lt, o "papuosima" - kad vaskas nevarvetu, pagaminau pati.
Is kieto, rastuoto, sampano spalvos popieriaus (nupirkau droge sulankstoma dezute, skirta dovanoms ir iskirpau) iskirpau ratuka, kurio centre padariau skylute ir istaciau zvake. Kad ji laikytusi, skylutes krasciukai buvo uzlenkti i vidu ir is apacios aprista baltu kaspinu. Isorinius krastelius iskarpiau kaip geles ziedeli ir ant virsaus priklijavau tris mazulytes boruzytes (buna pirkti geliu parduotuvese). Na, atrode tikrai graziai blush2.gif
Atsakyti
pagaliau ir as nusipirkau zvake doh.gif o radau ja per kauno dienas laisves alejoje vykusioje mugeje:atrodo taip-visa balta ir mama laiko leliuka ant rankeliu(piesinys tik is auksiniu konturu)
as pati,kai su tuo padirbejau,galiu pasakyti-darbas super thumbup.gif
Atsakyti
aš mačiau šilainių Norfoje-kur yra parduotuvė su vaikiškais rūbeliais-ten buvo keleto rūšių-laabai storos-po 15 lt, plonesnės-pigiau.
Atsakyti
kai buvau kriksto mama pirkau zvake Kauno Urmo bazese (ta rampa, kur tolimesne einant nuo maximos) pirmam ar antram sandely g.gif ten daaaug visokiu zvakiu ir geliu vazonu. tai zvakiu ir su angeliukais ir su kryziukai ir t.t.
Atsakyti
Savo pirmagimiui bažnyčioje pirkome parastą tikro vaško žvakę. Tokią pačią turime ir antrajam. Papuošime tik vainikėliu, kad vaškas nevarvėtų. Man gražiausia tai, kas natūralu.
Atsakyti
Mano anyta Kaune kažkur Savanorių pr. nupirko žvakę, dar ten jie ir ant žvakės užrašė mano sūnaus vardą wub.gif Labai graži žvakė. Ten firminė žvakių parduotuvė.
Atsakyti