Gal cia kazka rastumete http://www_candles_lt/zvakes.php?g=8 Girdejau is drauges, kad jie parduotuveje turi daug daugiau zvakiu negu parodyta internete, tai gal ka issirinktumet ar padarytu pagal Jusu pageidavima
Aš būsima krikšto mama Nupirkau krikšto dukrytei žvakę labai gražią Šiauliuose universalinės antram aukšte, kur kūdikių prekės. Ten yra paprastesnių ir puošnesnių. Aš pirkau tą vadinamą didelę žvakę dekoruotą angeliukais. Man nepasirodė, kad būtų perdėtai dekoruota ji Mokėjau ~27 lt
Noriu pasirodyti, kokia zvakyte padariau savo busimai krikstadukrai Nors siaip nesu zvakiu dekoruotoja, bet rezultatu likau super patenkinta - kukli, puosni, o svarbiausia vienetine ir "nuo dusios" bei su meile mazajai
As ir galvoju zvake dekoruoti gyvomis gelytemis smulkiomis Pirkau pacia paprasciausia vaskine zvake, tai manau gyvu geliu papuosimas bus labai labai labai O kur ta galima padaryti nzn... bandysiu jeskoti kur prie pat namu ir tikiuosi visuose galetu ta padaryti
As ir galvoju zvake dekoruoti gyvomis gelytemis smulkiomis Pirkau pacia paprasciausia vaskine zvake, tai manau gyvu geliu papuosimas bus labai labai labai O kur ta galima padaryti nzn... bandysiu jeskoti kur prie pat namu ir tikiuosi visuose galetu ta padaryti
zinokit kas liecia zvakes Klaipedoje nors nusisauk, nieko nera, kunigas pasiule pats bet tokias labai tradicines, tad uzsisakiau Dovanera.lt maloniai bendrauja (atsake iskart buvo sekmadienis, viska suderinom internetu), atsiuncia maketus ir t.t ir kaina su sijonuku ir paveiksleliu, ir uzrasu tik 22lt Patariu ir rekomenduoju taupykit laika, jis toks brangus mums liko 10d, o pradejom visko ieskoti pries pora menesiu, vis galvojau rasiu kitokiu