Klaipedoje neblogu kriksto zvakiu turi "Pajuryje". dar girdejau kad prie "Egles"turgaus atsidare kazkokia parduotuve prekiaujanti krykstynu atributika
O gal kas zino kur butu galima nusipirkti zvakei papuosimu?
Turiu omeny, ne pati papuosima ant zvakes, o juosteliu ivairiu, gelyciu ir t.t....
Turiu omeny, ne pati papuosima ant zvakes, o juosteliu ivairiu, gelyciu ir t.t....
QUOTE(Jolancik @ 2009 08 15, 22:22)
O gal kas zino kur butu galima nusipirkti zvakei papuosimu?
juosteliu ir gelyciu tikrai rasi audiniu parduotuvese
Papildyta:
o stai ir musu kriksto zvake
musu krikstynu zvake
pati kriksto mama ja mum padare
pati kriksto mama ja mum padare
As zvake pirkau vaiku mieste, o papuosiau megztu darbeliu, kuri numezge forumo mamyte astukas111.
QUOTE(Milera @ 2009 07 28, 09:34)
Klaipedoje neblogu kriksto zvakiu turi "Pajuryje". dar girdejau kad prie "Egles"turgaus atsidare kazkokia parduotuve prekiaujanti krykstynu atributika
kurioj vietoj prie egles ta parduotuve yra? as maciau kazkokiu vaiku mieste, bet dar negalvojom apie krikstynas, tai nemaciau ar lb grazios ten
Kaune pirkom priesais hiper maksima, savanoriu pr. Ten zvakiu parduotuve. Ir uzrasa jei nori uzraso.
Sveikos,
buvau Kaune Savanoriuose toje žvakių parduotuvėje... ten jos pagrinde dviejų dydžių (mažesnė) ir tokia didoka? kažin, kokio dydžio tą žvakę pirkti?
ir kas paprastai ant žvakės dar užrašoma?
buvau Kaune Savanoriuose toje žvakių parduotuvėje... ten jos pagrinde dviejų dydžių (mažesnė) ir tokia didoka? kažin, kokio dydžio tą žvakę pirkti?
QUOTE(Kristuks @ 2009 10 01, 11:57)
Sveikos,
Mes pirkom didesne, nes ant jos uzrasa geriau uzrasyt uzrase vaikiuko varda, kriksto varda ir data. Man graziau ziurisi didesne ir taip sventiskai atrodo . Tik as prasiau kad uzrasa uzrasytu ant zvakes priekio visa, o uzrase data ant uzpakalio nu nieko gerai ir taip , nenutrinsi arba naujos juk nepirksi...
QUOTE(Milera @ 2009 07 28, 09:34)
prie egles turgaus visa atributika krikstynom supirkau