Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto žvakė

Aš mačiau žvakiu tai Kauno bazei speceliai krikštynom o gražumas gal kokiu šešiu rušiu ir karunėlės žvakiai idėti
Atsakyti
Mes dukros krikštynom pirkom žvakę prie Katedros. Paprastą vaškinę be jokių ,,pribumbasų" tongue.gif
O būsimam krikštasūniui vakar nupirkau bazėje ružavą su gėlyte, kainavo 3 Lt bet tikrai labai graži biggrin.gif
Atsakyti
Tai ir zvakes papuosimas turi buti su ruzavu g.gif berniukui?
Atsakyti
As tai turiu panele ir pirkom balta zvake su baltu kaspineliu, bet kai pabandem nufotkinti namuose, tai pamaciau kad viskas labai susilieja, tai ant batuku, zvakes ir sukneles prisiuvau roziniu gelyciu. Isejo super. O siaip baznycioj ypatingo demesio i tai nekreipia, svarbu kad atejei i tikejima biggrin.gif
Atsakyti
Kiek žinau, tai krikšto žvakę turi padovanoti būsini krikštatėviai 4u.gif
O jų pirkti tikrai gražių yra Kaune senamiestyje sakralinių reikmenų parduotuvėje. (Vilniaus gatvėje, netoli Katedros)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vzilma: 10 birželio 2006 - 14:35
QUOTE(pumis @ 2006 06 08, 16:54)
Tai ir zvakes papuosimas turi buti su ruzavu g.gif berniukui?

O papuošimas aplink tai baltas bent visur taip tik ir yra pirkti
Atsakyti
Mes balta zvake puosim gyvomis gelytemis(geliu salone sukomponuoja)
Na o ta nauja mada berniukams viskas su ruzavu,o mergaitems su zydru man nelabai priimtina,tai jau geriau viskas balta rolleyes.gif
Taip iseina<kad ir torta berniukui ruzava uzsakineti reiktu
g.gif nekaip skamba wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2006 06 10, 15:28)
Kiek žinau, tai krikšto žvakę turi padovanoti būsini krikštatėviai  4u.gif
O jų pirkti tikrai gražių yra Kaune senamiestyje sakralinių reikmenų parduotuvėje. (Vilniaus gatvėje, netoli Katedros)

Mums žvakę girdėjau, kad jau krykštatėviai nupirko, jie mums nieko nesakė, tik mano mama prasitarė, tai gerai, kad pati nenupirkau būtų vaikis su dviem žvakėm. smile.gif
Atsakyti
Mums kriksto tevai pirko zvake bazeje, vaiku skyriuje.is ties labai grazi, ja panaudosime ir per pirma komunija bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuxx: 13 birželio 2006 - 23:39
Neišsirinkusi Arkikatedroje, vakar visai atsitiktinai atsiradusi prie Aušros vartų užsukau į šalimais esančią religinių prekių parduotuvę ir nupirkau labai, kaip čia geriau išsireiškus, šiltą ir gražią žvakutę smile.gif Balta, su tokiu gražiu angelėliu ir kaspiną paauksuotą priderinom, tai thumbup.gif 4 Lt žvakė ir 4 Lt tas kaspinas.
Atsakyti
sveiki, mano dukrytei kriksto mama pirko zvake Kalvariju turguje, tenais yra moteriskes kur parduoda viska krykstynoms, ir mokejo apie 15 lt. ja + su kaspineliu. thumbup.gif
Atsakyti
as tikrai maciau klaipedoje vaiku mieste ten net keliu rusiu yra mirksiukas.gif
Atsakyti