Labai grazi zvake ir papuosimas.Parasykite kur isigijote.
QUOTE(Ledukas @ 2009 05 13, 10:56)
Labai grazi zvake ir papuosimas.Parasykite kur isigijote.
ja papuose geliu salone
Kadangi bus vidurvasaris, ko gero dėsim gėlytė+koks žalumynas ir toks pat kaspinas kaip ant suknelės
Pūkeliai tik man šaltesniam sezonui labiau tinka, na ir aišku prie krikštuko bendro vaizdo
Pūkeliai tik man šaltesniam sezonui labiau tinka, na ir aišku prie krikštuko bendro vaizdo
Pas mus krikšto žvakė nupirkta Lenkijoje, Lietuvoje tokių nemačiau, bet įdedu, gal kam patiks mintis ir pasidarys panašią:
Gal geriau platesne zvake kad vaskas nelasetu..
QUOTE(laiva @ 2004 08 09, 16:34)
aš kažkada girdėjau, kad parduotuvė yra prie pat Aušros vartų (į stoties pusę, ne Rotušės). Pačiai apsilankyt neteko, nes sužinojau po bamblio krikštynų.
Sutinku, ten galima rasti graziu zvakiu
QUOTE(*Frezija* @ 2009 05 13, 19:23)
Pas mus krikšto žvakė nupirkta Lenkijoje, Lietuvoje tokių nemačiau, bet įdedu, gal kam patiks mintis ir pasidarys panašią:
Tikrai labai grazi zvake.
Na mes tai zvake pirkom urmo bazeje, bet tikrai labai grazia
as irgi pirkau zvake prie ausros vartu ten is stoties puses, labai grazios, pati issirinkau su angeliuku ranku darbo, is pradziu zadejom puosti gyvom gelem bet nusprendem tik kaspina risti nes ir taip puosniai atrodo
QUOTE(*Frezija* @ 2009 05 13, 18:23)
GAl galit parasyti kur Lenkijoje tokia grozybe pirkot?