Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Aš mačiau, kad gerberos būna keleto dydžių ir yra tokios visai mažutėlės, tai kažkaip įsivaizduoju tokios vyrui į atlapą pilnai užteks, dar kokį žalumyną pridėti ir gana. Esu mačius, kad specialiai padaro švarke tokia skylutę kaip sagai užsegti ir į ją kiša, bet galvoju, kad pilnai pakaks su adatėlėm prisegti. Radau visai mielų pavyzdžių, bet net nenutiuokiu kaip juos čia įkelti sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Hedra:) @ 2013 05 30, 15:39)
pas mane viskas lygiai taip pat thumbup.gif  bus oranzines gerberos, bet irgi patyliukais apie bijunus svajoju, bet liepos vidury ju jau nelabai bera unsure.gif

būsime likimo draugės smile.gif na bet kiekvienas metų laikas turi tiek savų pliusų, tiek minusų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tapetukas: 30 gegužės 2013 - 17:52
QUOTE(Esha @ 2013 05 29, 22:37)

Bordo gerberų tikrai yra, tarp kitko, jų spalvinė gama itin plati mirksiukas.gif Tačiau Jūsų sudėtos puokštė visos iš dirbtinių gėlių hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(aukselis14 @ 2013 05 30, 16:08)
Mergaites, kurios darysites pacios puoksteles. Kaip vyrams butonjeres pasidarysit pacios? I ka desit gelyte, kuria segsite prie svarko?  4u.gif

Butonjetės daromos specialiai gėles tvirtinant vielutėmis, ir vyniojama specialia vaškine lipnia juostele, kuri laiko drėgmę (ji vadinama Teipu - spalvų galite rasti įvairių). Į jokias kolbeles nededama, jų diametras toks minimalus (jeigu kalbama apie tas miniatiūrines), kad geriausiu atveju įkišite vos vieną plonos eustomos kotelį, o jeigu norite naudoti didesnes - vaizdelis tikrai bus nekažką, kų neužslėpsite schmoll.gif Dar prie visos butonjetės kompozicijos tvirtinasi spec segikliukas su plastiko kojele, bet jeigu darote pati, galite rinktis užsienietišką tipą ir butonjetę pritvirtinti paprasčiausiai prie švarko prismeigiant adatėle su dailia galvute mirksiukas.gif Dar vienas niuansas, kad butonjetė gerai laikytųsi - ji apipurškiama spec chemikalais (važkuojama arba yra dar kitas toks skystis). Bet su jais reikia atsargiai - kai kurias gėlių rūšis jis nudegina. Jeigu nuspresite su juo kažką daryti - prieš tai išsibandykite ant atskiro atsarginio žiedo, nepulkite iš karto purkšti ant jau sukomponuotos butonjetės tongue.gif Tai va , tiek žinių ir patarimų iš mano pusės toks, kurios sau gėlytės darosi pačios 4u.gif
Atsakyti
Vestuvės jau šeštadienį. Nuėjau užsakyti puokštės. Norėjau kažko paprasto, tad pasirinkau tiesiog atlasine juostele surištus irisus, bet floristė pasakė, kad šiltą dieną tokia puokštė laikys vos vieną valandą. g.gif Ar tikrai šios gėlės tokios nepatvarios?
Noriu puokštės iš violetinių gėlių, gal galite rekomenduoti,kurios gėlės patvariausios? Ar atlaikytų dieną tamsios kalijos, jei puoštytė būtų tiesiog surišta,o ne mokrofone?
Atsakyti
mmmune, gal galetumet patarti, kokia puokstele tiktu man ir mano liudininkei, idedu nuorodeles, kur galima pasiziureti musu suknutes, vestuviu spalva padiktavo liudinkes suknutes spalva, ji tokia melynai violetine 4u.gif Bet jos bus minimaliai (siek tiek kvietimuose, stalo kortelese), derinu su balta. Nelabai sumastau, kokiu tokios spalvos gelyciu musu sventes dienai (08-02) galetu buti ... ?

Suknutes:
http://maggiewedding....asp?hw_id=5974
http://www.promgirl....witem-PD1055481

Atsakyti
QUOTE(yngute @ 2013 06 03, 14:42)
mmmune, gal galetumet patarti, kokia puokstele tiktu man ir mano liudininkei, idedu nuorodeles, kur galima pasiziureti musu suknutes, vestuviu spalva padiktavo liudinkes suknutes spalva, ji tokia melynai violetine  4u.gif  Bet jos bus minimaliai (siek tiek kvietimuose, stalo kortelese), derinu su balta. Nelabai sumastau, kokiu tokios spalvos gelyciu musu sventes dienai (08-02) galetu buti ... ?

Suknutes:
http://maggiewedding....asp?hw_id=5974
http://www.promgirl....witem-PD1055481

Viskas priklauso nuo to, kokias gėlytes mėgstate. Galiu pasiūlyti dėl spalvos rinktis violetines eustomas. Jas galima ir į jūsų puokštę kaip akcentą įkomponuoti. Šalia jų dera beveik viskas: rožės, frezijos, gerberytės, gvazdikai, astromerijos, kalijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
O eustomų būna tamsiai raudonų/bordo? Nes pažiūrėjau, kad tos tamsios kalijos jau per tamsios, tai galvos skausmas prasidėjo kad reikia rinktis kitas gėles... verysad.gif dabar galvoju, gal reiktų kažką su eustomom ar jurginais sukomponuot? g.gif
mmmune, o jūs gal darote puokštes pagal užsakymus? 4u.gif
Atsakyti
Mane kaip ir Gurmanitą domina ar atlaikytų dieną kalijos, jei puoštytė būtų tiesiog surišta,o ne mokrofone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2013 06 04, 21:03)
Mane kaip ir Gurmanitą domina ar  atlaikytų dieną kalijos, jei puoštytė būtų tiesiog surišta,o ne mokrofone?  g.gif

Tikrai TAIP 4u.gif Su kalijomis kurti mikrafonines puokštes nelabai ir įprasta. Tik žiūrėkite, kad nusipirktumėte šviežas kalijas, nepagedusiais koteliais ir žiedų viduriukais mirksiukas.gif
Atsakyti
o as va tokia noriu ax.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
o man tereikia max 4 val. smile.gif
Atsakyti

i 
Draudžiama cituoti daugaiu nei vieną nuotrauką
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2013 06 05, 15:07)
o man tereikia max 4 val. smile.gif

Mano vestuvės buvo birželio 1 d. Mano puokštė buvo iš bijūnų, o liūdininkei užsakiau rožių puokštę. Abi puokštės puikiausiai išsilaikė, ir iki šiol net - aišku, dabar jau apvytusios, na bet šiandien jau trečiadienis. Taigi, įsitikinau, kad viskas priklauso nuo floristo ir nuo to, kaip paruoštos gėlytės mirksiukas.gif Rožės beje buvo be mikrofonų ir vandens. Tik vakare jau pamerkė ją kai atvažiavom švęsti į restoraną.
Atsakyti