Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(sbo @ 2013 05 13, 08:04)
As savo vestuvems uzsisakiau bijunu puokste. Birzelio 1 d.svente

gal galite išduoti, kiek kainuos jūsų bijūnų puokštė?
Atsakyti
Keliam temą į viršų mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutytea: 22 gegužės 2013 - 08:33
QUOTE(Monikutyyy @ 2013 05 21, 22:49)
Antroji grazi puokstele smile.gif kas cia per rausvos gelytes? Rozes?

Ryškios ružavos - rožės, švelniai rausvos - smulkiažiedžiai gvazdikėliai mirksiukas.gif
Atsakyti
mmmm...kaip fainai su drugeliais, gal kiek per daug bet mano vestuviu spalva, del to man labai atkreipe demesi bigsmile.gif
Atsakyti
Kompiuteristų vestuvėms lotuliukas.gif user posted image
Papildyta:
Dar šiek tiek įdomesnių puokštelių smile.gif user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutytea: 26 gegužės 2013 - 21:35
user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
Laba diena,

Man iškilo klausimas, galbūt galėtumėte patarti. Mano "vestuvinė" suknytė visiškai paprasta, klasikinio kirpimo, beveik iki kelių, šampaninės spalvos, nėriniuota ir pusilgėmis rankovėmis. Niekaip nesugalvoju kokia puokštelė tiktų prie jos. Labai norėčiau bijūnų, tačiau santuoka liepos viduryje, todėl net prie geriausių norų bijūnų negausiu. Galbūt tiktų kokia įdomesnė puokštė, norėčiau kažko romantiško ir nevisai įprasto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapetukas @ 2013 05 28, 19:54)
Laba diena,

Man iškilo klausimas, galbūt galėtumėte patarti. Mano "vestuvinė" suknytė visiškai paprasta, klasikinio kirpimo, beveik iki kelių, šampaninės spalvos, nėriniuota ir pusilgėmis rankovėmis. Niekaip nesugalvoju kokia puokštelė tiktų prie jos. Labai norėčiau bijūnų, tačiau santuoka liepos viduryje, todėl net prie geriausių norų bijūnų negausiu. Galbūt tiktų kokia įdomesnė puokštė, norėčiau kažko romantiško ir nevisai įprasto. 4u.gif

Gal frezijos patiktų? Yra ir švelnesnių, ir ryškesnių spalvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo --rita: 28 gegužės 2013 - 19:22
QUOTE(--rita @ 2013 05 28, 21:22)
Gal frezijos patiktų? Yra ir švelnesnių, ir ryškesnių spalvų.

Kažkaip man frezijos ne prie širdies. Labai mėgstu herberas, bet nežinau ar prie mano romantiškos suknutės jos žiūrėtųsi, dar turėjau minčių dėl stilizuotos puokštės iš spalvotų drugelių... bet vis suabejoju pasirinkimais...
Atsakyti
QUOTE(Tapetukas @ 2013 05 28, 20:47)
Kažkaip man frezijos ne prie širdies. Labai mėgstu herberas, bet nežinau ar prie mano romantiškos suknutės jos žiūrėtųsi, dar turėjau minčių dėl stilizuotos puokštės iš spalvotų drugelių... bet vis suabejoju pasirinkimais...

Vedrynai gal? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapetukas @ 2013 05 28, 18:54)
Laba diena,

O gal tiktų kažkas tokio user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutytea: 28 gegužės 2013 - 21:17