Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Via_Lattea @ 2013 05 10, 09:12)
Sveikos  4u.gif
Mano vestuvės gegužės 25 dieną, visą laiką svajojau apie puokštę iš bijūnš, bet floristė atkalbėjo, kad dar nebus sužydėję jie, o vežtiniai brangūs pakankamai.
Tai pasirinkau visiškai paprastą puokštę iš gvazdikų, kažkas panašaus kaip ši, tik visiškai balta:
http://duziedeliai.l...es/2/417/page:2
Norėjau pasiteirauti kaip gvazdikai laiko? Nelepios gėlės? Nes apie gėles nenusimanau visiškai nieko  doh.gif

Labai graži puokštė, jau net pati susimąsčiau, kad gal apie tokią reiktų pamąstyti, nes kai sužinojau kalijų kainas, tai... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
O kada sužydi bijūnai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2013 05 11, 12:38)
O kada sužydi bijūnai?  g.gif

liepos mėn.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 05 11, 14:27)
liepos mėn.

Bijunai zydi birzelio menesi. Liepos men jau nebe
Atsakyti
o man idomu ar bijunai atlaiko visa diena?
Atsakyti
QUOTE(jurgute.bagasiute @ 2013 05 12, 13:19)
o man idomu ar bijunai atlaiko visa diena?

Mano vestuves birzelio menesi irgi galvojau puokste daryti su bijunais, tad ir man butu idomu suzinoti ar bijunai pakankamai patvarios geles. Gal kam teko susidurti ar girdeti kaip sios geles? busim dekingos uz atsakyma smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linchikutas @ 2013 05 12, 15:36)
Mano vestuves birzelio menesi irgi galvojau puokste daryti su bijunais, tad ir man butu idomu suzinoti ar bijunai pakankamai patvarios geles. Gal kam teko susidurti ar girdeti kaip sios geles?  busim dekingos uz atsakyma  smile.gif  4u.gif

Bijūnas lepi gėlė, ypač greitai besiskleidžianti net nuo rankų šilumos.Tinkamai sukomponavus galima juos ilgiau išlaikyti. Lietuviški bijūnai nuskinti nuo močiutės darželyje žydinčio krūmo tikrai lepūs,atvežti iš Olandijos - mažiau. Tačiau jie brangūs, nors ir vežami sezono metu taip pat juos užsakius yra tikimybė jau gauti stipriai pražydusius ir nekokybiškus. Mano patirtis byloja jog tai brangi rizika ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Noreciau, kad patartumete blush2.gif mano vestuves rugpjucio viduryje, vestuviu spalvos pastelines, mano suknele Suknele, neturiu megstamu geliu, kokios geles labiausiai deretu? isskyrus rozes smile.gif bigsmile.gif Puokstes forma issivaizduoju apvalia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 12 gegužės 2013 - 16:28
QUOTE(mmmune @ 2013 05 12, 15:15)
Bijūnas lepi gėlė, ypač greitai  besiskleidžianti net nuo rankų šilumos.Tinkamai sukomponavus galima juos ilgiau išlaikyti. Lietuviški bijūnai nuskinti nuo močiutės darželyje žydinčio krūmo tikrai lepūs,atvežti iš Olandijos - mažiau. Tačiau jie brangūs, nors ir vežami sezono metu  taip pat juos užsakius yra tikimybė jau gauti stipriai pražydusius ir nekokybiškus. Mano patirtis byloja  jog tai brangi rizika  ax.gif

Aciu uz komentarus. Vadinasi verta dar pagalvoti del bijunu, o gaila sad.gif Tokios grazios puokstes su jais. O kokios dar geles birzelio menesi zydi? Ir kad nebutulaaabai jau lepios smile.gif g.gif
Atsakyti
As savo vestuvems uzsisakiau bijunu puokste. Birzelio 1 d.svente
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2013 05 11, 17:57)
Bijunai zydi birzelio menesi. Liepos men jau nebe

liepos pradžioj dar jų yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 05 13, 09:36)
liepos pradžioj dar jų yra ax.gif

Kiekvienais metais skirtingai, jei ankstyvas ir šiltas pavasaris jau jų nebebūna, jei vėlyvesnis ar šaltesnis vis dar būna, garantijų jokių nėra (jei kalbame apie mūsiškius bojūnus),olandai, lenkai ir kiti ilgiau juos augina...
Atsakyti