Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2013 05 02, 13:49)
Gražiausia būtų jeigu pasirinktumėte vienos rūšies gėles savo ir liudininkės puokštei. Jeigu mylite frezijas rinkitės jas ir kotelį dekoruokite prabangiu kaspinu ar nėriniu. Tik tokiu atveju kiek sudėtingiau su liudininke, nes raudonų frezijų nėra, jos būna tokios rudai, arudonai oranžinės, galite tokias priderinti. Arba galite rinktis gvazdikus ir nesukti sau galvos dėl spalvų, pati galite darytis raudoną puokštę, o liudininkei baltą arba atvirkščiai pasižaidžiant su kaspinėlio spalvomis  mirksiukas.gif

http://www.google.lt...p...366&bih=653 arba astromerija raudona bandyti imaisyti smile.gif Bent man atrodo, kad nieko butu, nors as nesu floriste ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2013 05 02, 00:38)
O kada jusu vestuves?

Vestuves rugpjucio 31 diena smile.gif pasimetusi as visai doh.gif
Atsakyti
Merginos turiu klausima blush2.gif As tokia minimalizmo ir subtilumo gerbeja, vestuves musu tik ceremonija ir vakariene su artimiausiais, jokiu tradiciju. Galvoju tada gal ir puokstes man nereikia, ar cia butu nenormalu? rolleyes.gif Galvoju isisegti gyva geles zieda i plaukus, tai gal cia atstotu mano puokste ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2013 05 03, 09:26)
Merginos turiu klausima  blush2.gif  As tokia minimalizmo ir subtilumo gerbeja, vestuves musu tik ceremonija ir vakariene su artimiausiais, jokiu tradiciju. Galvoju tada gal ir puokstes man nereikia, ar cia butu nenormalu?  rolleyes.gif  Galvoju isisegti gyva geles zieda i plaukus, tai gal cia atstotu mano puokste ? smile.gif

Ašų irgi labai mėgstu subtilumą ir minimalizmą, būtent todėl rinksiuosi nedidukę puokštę vien tik iš gėlių žiedų, be jokių papildomų stiebelių, žolelių, karoliukų ar kitų papuošimų smile.gif jei segsi gyvą gėlę, manau, kad puikiai tiktų ir minimali puokštytė smile.gif juk ir patogiau nuotakai - yra kur rankas dėti, kai jos iš jaudulio virpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 05 03, 09:39)
juk ir patogiau nuotakai - yra kur rankas dėti, kai jos iš jaudulio virpa  biggrin.gif

ir aš iš pradžių galvojau, kad man puokštės tikrai nereikia... bet vien dėl to, kad būtų kur rankas „dėt“ pasiimsiu kuklią baltų frezijų puoktelę....
Atsakyti
Merginos turiu klausima  blush2.gif  As tokia minimalizmo ir subtilumo gerbeja, vestuves musu tik ceremonija ir vakariene su artimiausiais, jokiu tradiciju. Galvoju tada gal ir puokstes man nereikia, ar cia butu nenormalu?  rolleyes.gif  Galvoju isisegti gyva geles zieda i plaukus, tai gal cia atstotu mano puokste ? smile.gif

Paprastai nuotakos renkasi puokštę, nors tai tikrai nera privaloma biggrin.gif Bet jeigu viskas paprasta ir minimalistiška - tai ir puokštelę pasirinkite minimalistinę. Susiriškite kokius į gražius rožės žiedus kaspinėlių arba pasiimkite vieną stambią gerbera, apsivyniokite jos kotą siauriu kaspinuku ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 03 gegužės 2013 - 20:16

mažiau galvokit, kas normalu, kas ne. Darykit kaip noris. Mūsų buvo nedidelės vestuvės, iš pradžių žadėjau puokštės nesidaryt, bet persigalvojau. Turėjau labai kuklią puokštę iš vėdrynų ir gubojų. Pati pasidariau smile.gif

user posted image
+
user posted image
foto iš čia
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano vestuvės gegužės 25 dieną, visą laiką svajojau apie puokštę iš bijūnš, bet floristė atkalbėjo, kad dar nebus sužydėję jie, o vežtiniai brangūs pakankamai.
Tai pasirinkau visiškai paprastą puokštę iš gvazdikų, kažkas panašaus kaip ši, tik visiškai balta:
http://duziedeliai.l...es/2/417/page:2
Norėjau pasiteirauti kaip gvazdikai laiko? Nelepios gėlės? Nes apie gėles nenusimanau visiškai nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Via_Lattea @ 2013 05 10, 09:12)
Sveikos  4u.gif
Mano vestuvės gegužės 25 dieną, visą laiką svajojau apie puokštę iš bijūnš, bet floristė atkalbėjo, kad dar nebus sužydėję jie, o vežtiniai brangūs pakankamai.
Tai pasirinkau visiškai paprastą puokštę iš gvazdikų, kažkas panašaus kaip ši, tik visiškai balta:
Norėjau pasiteirauti kaip gvazdikai laiko? Nelepios gėlės? Nes apie gėles nenusimanau visiškai nieko  doh.gif

Gvazdikai laikosi labai gerai, tik reikia tinkamai juos sukomponuoti ir sutvirtinti, kad nelūžinėtų per kotelio narelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Via_Lattea @ 2013 05 10, 08:12)
Sveikos  4u.gif
Norėjau pasiteirauti kaip gvazdikai laiko? Nelepios gėlės? Nes apie gėles nenusimanau visiškai nieko  doh.gif

Labai geras pasirinkas,laikymo prasme gvazdikai labai gerai laikosi,o man ir labai grazus,ypac zali smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2013 05 03, 08:26)

Mano irgi buvo tokia pati nuomonė, bet likus kelioms dienoms apsigalvojau, todėl pasidariau pati. Ji buvo tik iš gipsofilijų, perrišau kaspinu pagal šventės temą ir viskas thumbup.gif Atrodė panašiai kaip čia:

http://www.elizabeth...uet-500x333.jpg

O šiaip jokių taisyklių nėra, darykit kaip norit jūs. Labai džiaugiuosi, kad atsilaikiau ir neužsakinėjau puokštės, sutaupiau ir pinigų, ir turėjau ko noriu mirksiukas.gif
Atsakyti