Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Miglė Ieva @ 2015 04 03, 12:44)
Nusprendžiau ir aš Jums parašyti, nes pati neapsisprendžiu smile.gif vestuvės 05-15,  suknelė bus geltona, ryški, bateliai kreminės spalvos. Niekaip neapsisprendžiu, ar rinktis gėlės baltos spalvos, pvz. frezijas, ar kažką ryškesnio, tarkim, mėlynus irisus. Iki šiol svarsčiau apie šios du variantus, tiek, kad dvejoju, ar prie ryškios suknelės man reikia dar vieno ryškaus akcento - puokštės. O pasiskaičius temą susižavėjom bijūninėm rožytėm... smile.gif

Jūsų atveju rinkčiausi baltos, geltonos ir žalios spalvos kombinaciją puokštei. Nors mes įpratę derinti mėlyną spalvą greta geltonos, tačiau bendrame vaizde atrodys kiek per drąsu ir atsiras du itin ryškūs akcentai nuotakos įvaizdyje - suknelė ir puokštė.... unsure.gif
Štai, manau keletas idealių kompozicijų: 4u.gif
user posted image
user posted image user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(truada @ 2015 04 03, 16:24)
Prasau patarimo, kokios geles nera tokios brangios balandzio vidury? Masciau apie tulpes, bet girdejau, kad sunkiai jos issilaiko, tad ko dar galima rast?

Tikrai lengvai rasite ir padoria kaina gausite visas standartines gėles: rožės, frezijos, astromerijos, gerberos. Eustomos visuomet buvo iš brangesnių gėlių. Tulpės jeigu tinkama rūšis laikysis tikrai neblogai ir nėra ko jų baimintis. Būna spec. mažos, kurios net nesiskleidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ar nebandėte pačios susirišti nuotakos puokštę? smile.gif
Atsakyti
Labai dėkui už atsakymą, džiugu, kad ir mati taip mąsčiau, jog dar vieno ryškaus akcento tikria nereikia, pakaks ir geltonos suknelės, o prie jos - baltų, gelsvų ir žalių gėlyčių puokštės smile.gif

[quote=mmmune,2015 04 06, 21:51]
[color=darkviolet]Jūsų atveju rinkčiausi baltos, geltonos ir žalios spalvos kombinaciją puokštei. Nors mes įpratę derinti mėlyną spalvą greta geltonos, tačiau bendrame vaizde atrodys kiek per drąsu ir atsiras du itin ryškūs akcentai nuotakos įvaizdyje - suknelė ir puokštė.... unsure.gif
Štai, manau keletas idealių kompozicijų: 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglė Ieva: 07 balandžio 2015 - 15:39
QUOTE(silensy @ 2015 04 07, 11:57)
Merginos, ar nebandėte pačios susirišti nuotakos puokštę? smile.gif

Pati dariausi, bet mano buvo labai kukli. Dabar išvis nesidaryčiau, nereikalinga
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 04 08, 00:05)
Pati dariausi, bet mano buvo labai kukli. Dabar išvis nesidaryčiau, nereikalinga

Aš ir pati darysiu, kodėl nereikalinga?
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2015 04 17, 12:44)
Aš ir pati darysiu, kodėl nereikalinga?

nes jokios funkcijos neatlieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 04 07, 22:05)

As ir dariausi pati. Kadangi dabar tik buvo oficialus susirasymas, tai galvojau, kad gal nereikia,
bet ir jaunikis ir liudytoja sake, kad butinai reikia, tai ir pasidariau pati.
Dziaugiuosi, kad dariausi pati, nors buvo truputi streso diena pries vestuves, kai reikejo ieskoti
geliu, bet viskas gavosi labai gerai, sulaukiau daug pagyrimu ir paciau ta puokste tokia miela buvo.
Youtube paziurejau keleta video kaip darytis, uzsisakiau geliu juostos ir viskas. ax.gif
Laai nerimavau, kaip islailys, kaip atrodys, kad net vestuviu ryta tik atsikelusi skubejau ziureti,
kaip mano puokste issilaike per nakti. blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskeniukas @ 2015 04 26, 15:02)
As ir dariausi pati.

Gal galit parodyti savo puokštę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2015 04 26, 18:45)
Gal galit parodyti savo puokštę  4u.gif

Pasistengsiu neuzmirsti ikelti, kai gausiu foto is fotografes, nes as nufotografavau mobiliu telefonu skalbykloje esant prastam apsvietimui smile.gif
Dienos sviesoje atrode geriau smile.gif
Atsakyti
Siandien gavau pirmaja nuotrauka is fotografes. Stai mano puokste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskeniukas @ 2015 04 28, 18:46)
Siandien gavau pirmaja nuotrauka is fotografes. Stai mano puokste smile.gif

Labai graži puokštė wub.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2015 04 28, 18:13)
Labai graži puokštė  wub.gif šaunuolė  thumbup.gif

Dekui blush2.gif Ja tikrai buvo nesunku padaryti, o toks pasitenkinims paeme, kai pamaciau
rezultata ir veliau, kai sveciau gyre ja smile.gif
Atsakyti