Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(LiliLu @ 2014 10 13, 19:31)
Aš visgi persigalvojau ir sumasčiau, kad man reikia geltonos puokštės, bet tik tam, kad nuotraukose gražiau atrodytų. Taigi klausimas, kokių ryškiai geltonų gėlių puokštę galėčiau pasidaryti liepos mėnesį? Norėčiau dar tokią pačią gėlytę ir į plaukus įsisegti  smile.gif

Galite rinktis pvz. geltonas frezijas arba geltonas rožes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.S.T.A. @ 2014 10 13, 19:10)
Vilniuje pabandykite Gėlių virtuvę susirasti, dėl kainų nežinau, bet gražu tai tikrai...

Puokštės labai įdomios, bet kainos taip pat.....smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ar galite man pasakyti, ar imanoma dar rusejo menesi surasti kur nors bijunu vestuvinei puokstei? Tai man opacios megstamiausios geles wub.gif
Atsakyti
pas mane buvo tokia:)
user posted image
Atsakyti
Sveiki, gal žinot ar galima gruodžio mėn. salonuose gauti hortenzijų? Noriu kokio vieno ar 3jų kotelių, jokio mandrumo smile.gif Įdomu kaip jos laiko nuskintos?
user posted image
Atsakyti
Pas mane buvo tokia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dan@25: 08 lapkričio 2014 - 08:19
As labai dziaugiuosi savo floristais, nes padare taip, kaip ir norejau...Ir kainavo visai nedaug, mano galva. Kadangi vestuves buvo rudeni, tad rinkausi raudona spalva, rudeniska tokia smile.gif

Va, mano puokstele:

user posted image

O plaukuose buvo isegta kukli tokiu uogyciu sakele smile.gif
Atsakyti
šioje temoje tikrai mačiau, tikrai skaičiau, bet tikrai dabar niekaip neberadau... Gal nieko tokio, jei pasiklausiu dar kartelį smile.gif Kalba ėjo apie pelėžirnių puokštę, klausimas kada tie pelėžirniai pasirodo prekyboje ir ar labai jau retenybė mūsų prekybos vietose būna? :/

Nuoširdžiausiai, laimės visiems smile.gif
Atsakyti
Na mielosios, pagaliau radau suknyte nuostabiajnsuknytenuostasventei, dabar gelyciu klausimas smile.gif suknyte pusta su perliukais dekoruotu korsetu, spalva ne balta, o taip vadinama pieno baltumo ar ivory. Esme ta, kad labai svelni ir romantiska. Tokia ir puokste turetu buti. Svajoju apie bijunu puokste. Svente birzelio 27. Kokios butu jusu rekomendacijos, idejos prie tokios suknytes? smile.gif
Atsakyti
sveikos rekomenduokit prasau vilniuje geliu slaonus, kur kokybiskai ir uz logiska kaina galima uzsisakyt visas geles.....Man reikia puokstes, reikia pagalveles ziedams is geliu, reikia geliu i plaukus...

4u.gif 4u.gif 4u.gif

PRASAU!
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Gal galite patarti iš savo patirties renkantis gėles savo puokštei ar gal kas nors geriau suprantate apie gėles? 4u.gif

Vestuvės liepos pabaigoje. Puokštės norėčiau tokio tipo/formos kaip nuotraukose. Gėlių spalvos turėtų būti persikinė, balta ir mėlyna (tokia kaip karališka mėlyna). Norimos gėlės yra eustomos, bijūnai ar vėdrynai.. Bet jų tokiu metu nebūna (nekalbant apie olandiškus:))..

Kokias gėles būtų galima pasirinkti pagal šias spalvas (persikinė, balta, tamsi mėlyna), kad tiktų tokio tipo puokštei ir būtų galima jų rasti Lietuvoje liepos pabaigoje? ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grafee`: 26 sausio 2015 - 23:59
is visu milijono tiekeju puokstei issirinkau Sninga ziedais, geriausios kainos o bendravimas isvis nerealus smile.gif
Atsakyti