Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(red80 @ 2014 06 06, 15:24)
As isviso nenorejau puokstes. O kadangi suknele, sukuosena ir makijazas buvo siek tiek retro, tai rinkausi tris baltai zalsvas kalijas tik kotelius aprisau juostele. Ir masina tokiom pat kalijom puosem, buvo liuks!

As irgi mastau apie kalijas ,kazkodel i kitokias net nesiziuri ax.gif
Atsakyti
Tokia buvo mano puokste smile.gif
http://www.part.lt/i...9f558bbe209.jpg
http://www.part.lt/i...9196a46eb83.jpg
Atsakyti
QUOTE(Lindos @ 2014 07 10, 09:05)

Labai grazi wub.gif
Atsakyti
Sveikutės. Gal galėtumėte kas nors pasakyti kokios čia gėlytės? smile.gif

http://www.apievestu.../53...n (3).JPG

Arba gal galit pasiūlyti kokias kitas tamsiai mėlynas gėlytes?
Atsakyti
Sveikos, iskilo problema, bet ne del jaunosios puokstes, o del puokstes, kuria noriu iteikti jauniesiems. Problema tame, kad reikia darytis ja mazame miestely ir floristes nelabai zino visas geles is mano norimos puokstes ir nesiulo, jokiu alternatyvu, kuo jas galima pakeisti. Puikiai suprantu, kad ne visos gali zydeti man reikiamu metu, bet as nieko pries keisti i kokias panasias ar kai kurias i pigesnes, pvz sake tos rozines rozes daug kainuos, tai sutikciau ju palikti maziau ir deti kazkokiu kitu roziniu ziedu. Gal gaetumet pavardyti, kokias geles matot ir ar jos zydetu rugpjucio pradzioj smile.gif Dekinga smile.gif
user posted image
Atsakyti
O aš siaubingai svajojau apie raudonus anemonus.
Tačiau kiek visų klausiu, tai suprantu, kad jų rugpjūčio pabaigai nebūna sad.gif(
Atsakyti
Sveiki. Aš mąstau apie bijūnus. Norėsiu puokštės iš jos, dekoracijų ant stalo. Žinau, kad jos lepios, bet gal galėtumėte pasakyti kaip jos laikytųsi jeigu būtų naudojamos kėdžių dekoracijoj? t.y kiek matau užsienio puslapiuose yra perrišta aksomine juostele ir maža gėlytė viduryje. Ar tiktų tam bijūnai? Ar geriau derinti bijūnus su rožėm baltom? ar naudoti rožes vietoj jų? Kad žinotumėt apie ką kalbu įmetu Foto. Žinau, kad čia tema apie vestuvines puokštes, bet nuo to priklausys ir manosios puokštės sudėtis 4u.gif
Atsakyti
Gal turit pavyzdeliu puoksciu su dziovintomis gelemis/rozemis? Turiu keleta dziovintu roziu ir labai noreciau darytis puokste su jomis... smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Puokste buvo vienintelis dalykas kuris vos nesugadino pakilios vestuviu nuotaikos. Pati is saves tikrai grazi, bet floriste kazkodel sugalvojo papuosti ja pigiais plastikiniais baltais ir melynais perlais ir apvynioti koteli "sidarbine" viela ... Visa tai pasodinta ant supermoment kliju doh.gif Vos manikiuro nesusigadinau. Bet pridejus ranka puokste likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
Mano puokštė wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
nėra ko čia taip gadintis nutaikos dėl puokštės, man regis, ji vestuvių dieną tikrai visiems mažiausiai rūpi, ar nerūpi išvis. pati nespėjau pasidaryti (planavau pati gražiai susirišt), bet nespėjau, tad jau mama laukdama manęs prie bažnyčios tiesiog kuokštelį ramuninių chrizantemų sudėjo, surišo ir buvo mano puokštė. patikėkit, pačiai tiko- kitiem ju labiau, kiek gi ji ten išvis kam reikalinga, tik kad turėtum, kur rankas padėt ir vakare, ką mest lotuliukas.gif na, nežinau, nebent kitom nuotakom jos labai jau svarbios, aš tai pusę metų peprgyvenau, kad negaliu gaut tokių gėlių, kokių noriu, bet galiausiai išvis gavusi paprastą chrizantemų kuokštelį likau patenkinta, nes tikrai ja utą dieną nerūpėjo tokie dalykai, kaip puokštės. taip kad nepykit visos floristės, bet mokėti šimtus, kad ir vieną už puokštę man atrodo tikrai neverta, jau geria nepagailėčia tuos pinigėlius pridėti prie dailesnio makiažo, šukuosenos ar šiaip kur.
Atsakyti
Niekas neužsakinėkit puokštės iš gėlių salono Karoliniškių Maximoj esančio (Vilniuje, asanavičiūtės g.), visiškai nuvylė, užsakė visai ne tas gėles, pakraupau kai pamačiau, nors nesu išranki... teko iš vakaro gelbėti situaciją ir užsakyti kitam salonėly taipogi Karoliniškėse Rimi antram aukšte, tik geriausi atsiliepimai, priėmė tokį staigų užsakymą ir jį atliko puikiai smile.gif
o šiaip iš tiesų near tokia svarbi ta puokštė, per daug nesijaudinau tikrai biggrin.gif
Atsakyti