Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveiki, mano vestuvės rugpjūčio pirmoje pusėje. Vestuvėse dominuos persikinė, aukso, pieno baltumo spalvos. Kokių gėlyčių atitinkančių spalvinę gamą galėčiau gauti rugpjūčio pradžioje? wink.gif Man labai gražios puokštės iš bijūnų, tokie gražūs neperkrauti burbulai, kokiom gėlėm galėčiau keisti bijūnus, kad būtų panašu ir gaučiau rugpjūtį? smile.gif labai ačiū už nuomones.
Atsakyti
QUOTE(MejLe_SejLe @ 2014 04 27, 20:51)
Sveiki, mano vestuvės rugpjūčio pirmoje pusėje. Vestuvėse dominuos persikinė, aukso, pieno baltumo spalvos. Kokių gėlyčių atitinkančių spalvinę gamą galėčiau gauti rugpjūčio pradžioje? wink.gif Man labai gražios puokštės iš bijūnų, tokie gražūs neperkrauti burbulai, kokiom gėlėm galėčiau keisti bijūnus, kad būtų panašu ir gaučiau rugpjūtį? smile.gif labai ačiū už nuomones.

Bijūnų rugpjūtį beveik neįmanoma gauti, tačiau juos galite keisti angliškomis pilnavidurėmis rožėmis, jų ir spalvinė gama įvairį ir labai gražiai atrodo, va mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
O jų rugpjūtį būna? smile.gif Ar reikia specialiai su gėlininke tartis, kad atvežtų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MejLe_SejLe @ 2014 04 28, 21:19)
O jų rugpjūtį būna? smile.gif Ar reikia specialiai su gėlininke tartis, kad atvežtų? smile.gif

Tokios gėlės yra užsakomos specialiai biggrin.gif
Atsakyti
Taip, suprantu smile.gif bet jų kaina būna didelė kaip nesezoninių, pavyzdžiui bijūnų, ar vidutinė dar tokia? smile.gif)
Atsakyti
Sveikos panelės mirksiukas.gif

Noriu parodyti ir tuo pačiu pasigirti bigsmile.gif kokia mano buvo puokštė, šukuosena ir makiažas vestuvių dieną rolleyes.gif Buvo nuostabi šventė wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve27: 30 balandžio 2014 - 21:52
QUOTE(Eve27 @ 2014 04 30, 20:43)
Sveikos panelės  mirksiukas.gif

Noriu parodyti ir tuo pačiu pasigirti  bigsmile.gif  kokia mano buvo puokštė, šukuosena ir makiažas vestuvių dieną  rolleyes.gif Buvo nuostabi šventė  wub.gif

Kažkodėl man neįkelia nuotraukos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve27: 30 balandžio 2014 - 22:24
user posted image
Gal žinot kur Šiauliuose galima užsisakyt tokias gėles? Man reikės spalio mėnesiui. Ir, kaži, ar jos greitai nenuvys? smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etnologe: 14 gegužės 2014 - 09:32
O man idomu, kaip laikysis vedrynu puokste? Ar nevysta sios geles? Ir ar imanoma, kad ta puokste butu is neprasiskleidusiu vedrynu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2014 05 14, 12:56)
O man idomu, kaip laikysis vedrynu puokste? Ar nevysta sios geles? Ir ar imanoma, kad ta puokste butu is neprasiskleidusiu vedrynu g.gif

Mano buvo is vedrynu puokste, nenuvyto. aisku, nuo visokiu jos guldymu ant stalo ir pan ziedeliai truputi apsilamde, bet siap likau visai patenkinta. Kaip geles jos labai grazia atrode ir neturejau problemu. Jas vistiek puoksteje kazkaip aprisa kazkuo. Man i plaukus buvo frezija isege, tai super, dar kita diena buvo ziedelai grazus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karas1433 @ 2014 05 15, 12:42)
Mano buvo is vedrynu puokste, nenuvyto. aisku, nuo visokiu jos guldymu ant stalo ir pan ziedeliai truputi apsilamde, bet siap likau visai patenkinta. Kaip geles jos labai grazia atrode ir neturejau problemu. Jas vistiek puoksteje kazkaip aprisa kazkuo. Man i plaukus buvo frezija isege, tai super, dar kita diena buvo ziedelai grazus. smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Vestuvės bus spalio pradžioje, dominuos rudens spalvos. Kokią puokštę galėtumėte pasiūlyti?
Atsakyti