Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(A.S.T.A. @ 2014 01 29, 18:20)
Tai ne viena gėlė, tai puokštė, kuri klijuojama iš žiedlapių, pvz. šiuo atveju rožių, taip pat gali būti ir iš lelijų ar pan. ir taip gaunasi vienas DIDELIS žiedas smile.gif

Geras... AČIŪ 4u.gif galvoju, negi kažkur tokie dideli žiedai auga biggrin.gif na man patinka šita mintis, tik įdomu kiek ji praktiška, ar suklijuoti žiedukai nenuvysta greit? nepajuosta? gal žinosit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(A.S.T.A. @ 2014 01 29, 18:20)
Tai ne viena gėlė, tai puokštė, kuri klijuojama iš žiedlapių, pvz. šiuo atveju rožių, taip pat gali būti ir iš lelijų ar pan. ir taip gaunasi vienas DIDELIS žiedas smile.gif

o kokiais klijais klijuojami geliu ziedlapiai?
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2014 01 29, 21:47)
o kokiais klijais klijuojami geliu ziedlapiai?

Yra specialūs floristiniai klijai. Floristikos prekių parduotuvėse tikrai jų galite gauti, o internete manau net ir video kaip puokštė daroma galima rasti...
Atsakyti
QUOTE(A.S.T.A. @ 2014 01 29, 21:54)
Yra specialūs floristiniai klijai. Floristikos prekių parduotuvėse tikrai jų galite gauti, o internete manau net ir video kaip puokštė daroma galima rasti...

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 29, 18:26)
Geras... AČIŪ  4u.gif galvoju, negi kažkur tokie dideli žiedai auga biggrin.gif na man patinka šita mintis, tik įdomu kiek ji praktiška, ar suklijuoti žiedukai nenuvysta greit? nepajuosta? gal žinosit  blush2.gif

Tokia puokštė tikrai nėra patvari, nors ir supurkšta spec chemikalais, tačiau nesitikėkite gražaus efekto visa dieną, yač vasarą, kai lauke būna +25 mirksiukas.gif Bet jeigu gržio reikia tik ceremonijai - tuomet kodėl gi ne bigsmile.gif
Tik dar vienas bet...ji tikrai yra brangesnė už įprastai gaminamą nuotakos puokštę... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 29 sausio 2014 - 21:20
QUOTE(mmmune @ 2014 01 29, 22:19)
Tokia puokštė tikrai nėra patvari, nors ir supurkšta spec chemikalais, tačiau nesitikėkite gražaus efekto visa dieną, yač vasarą, kai lauke būna +25   mirksiukas.gif  Bet jeigu gržio reikia tik ceremonijai - tuomet kodėl gi ne  bigsmile.gif
Tik dar vienas bet...ji tikrai yra brangesnė už įprastai gaminamą nuotakos puokštę... blush2.gif

vat aš ir galvoju, kad tie priklijuoti lapukai ilgai negali išsilaikyti, nors pirminis jos vaizdas man patinka smile.gif nlb įsivaizduoju kokia jos kaina, bet kad kiek domėjausi nuotakų puokštėm tai nuo 150 Lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnioshka: 30 sausio 2014 - 10:02
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 30, 11:02)
vat aš ir galvoju, kad tie priklijuoti lapukai ilgai negali išsilaikyti, nors pirminis jos vaizdas man patinka smile.gif nlb įsivaizduoju kokia jos kaina, bet kad kiek domėjausi nuotakų puokštėm tai nuo 150 Lt  g.gif

Nežinau kur domėjotės, bet sakyčiau NUO 150...startinis pradinis taškas aukštokas g.gif Kainos būna įvairios, nuotakos pukštę galima juk padaryti ir už 50 Lt, viskas priklauso jau nuo Jūsų norų ir pageidavimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi artėja pavasaris ir pasipils pirmosios pavasarinukės Nuotakos, todėl keletas pavyzdėlių "pavasarinėms" puokštėms 4u.gif
user posted image
user posted image
Ši nereali, dar pati foto kiek prideda...pavasariniai vėdrynai, tulpės ir trapios frezijos ant sniego.... bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
pirmoji faina, tik tas orchidejas mesciau lauk
Atsakyti
QUOTE(gupija2013 @ 2014 02 03, 23:51)
pirmoji faina, tik tas orchidejas mesciau lauk

Neįtikėtina, tačiau šios rūšies orchidėjos kaip tik būna žiemą ir pavasarį, baigiantis pavasariui - baigiasi ir jos mirksiukas.gif
Atsakyti
O sakykit balndzio - geguzes m,enesiui kokios geles tinkamos? kokios zydi tuo metu isvis? smile.gif
Atsakyti
o gal kas įsivaizduojate, kur gti craspedijų/kraspedijų?
Atsakyti