o aš vakar prieš miegą gulėdama galvojau, kokią paskirtį apskritai ta puokštė atlieka? sugalvojau tik vieną- trukdymo, tai ir svarstau, gal man jos apskritai nereikia, nes jos tiek prie altoriaus nėr kur dėt, nei per tiltą nešant, nei šiaip ką aktyvesnio veikiant, o tik dėl nuotraukų, kuriose ir gi nesuprantu, ar ji ten labai grožio prideda, ją nešiotis kaži ar verta. pasakykit kas man, ar turi ta puokštė kokią reikšmę ar tiesig įprasta ją turėt, o mes kaip banda jas ir tampomės?
seniau puok6tes dovanodavo jaunikis jaunajai kai atvykdavo pas ją į namus vežtis jau ceremonijai aš taip galvoju, kad dėl to ir liko tas įsitikinimas, kad jaunoji turi būti su puokšte rankoje. aš turėjau puokštę ir ji man visiškai netrukdė. Aišku išsirinkau pati, tik vyras ją pėmė iš salono ir gavau ją jau prie bažnyčios
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2014 01 08, 10:13)
o aš vakar prieš miegą gulėdama galvojau, kokią paskirtį apskritai ta puokštė atlieka? sugalvojau tik vieną- trukdymo, tai ir svarstau, gal man jos apskritai nereikia, nes jos tiek prie altoriaus nėr kur dėt, nei per tiltą nešant, nei šiaip ką aktyvesnio veikiant, o tik dėl nuotraukų, kuriose ir gi nesuprantu, ar ji ten labai grožio prideda, ją nešiotis kaži ar verta. pasakykit kas man, ar turi ta puokštė kokią reikšmę ar tiesig įprasta ją turėt, o mes kaip banda jas ir tampomės?
Man irgi jau seniai kirba tokia mintis, kad kam gi man ta puokštė reikalinga. Aš net rankinuko nemėgstu nešiotis rankoje, nes jis man trukdo visur ir visada. Mėgstu, kai mano rankos laisvos. Tad mąstau, kad pasidarysiu pati iš lauko gėlių, bet ją turėsiu tik oficialios cereminijos metu, o po to tikrai nesitampysiu
O man gyvos geles labai grazu, moteriska, romantiska, jausminga.. Nedidele puokste, mano nuomone, prideda moteriai labai daug..
Bet, jei Jums nepatinka- nesidarykite, kam save kakinti?
Bet, jei Jums nepatinka- nesidarykite, kam save kakinti?
Manoji
Akyčių paganymui šiek tiek vintažinio stiliaus kompozicijų
O štai čia puokštė visam laikui ir bet kokioms oro sąlygoms
O štai čia puokštė visam laikui ir bet kokioms oro sąlygoms
Mano buvo tokia
Keliam temutę į viršų
Merginos, o kas čia per gėlė? Ji kaži iš vis gyva? Čia viena ar gal iš daug padaryta?
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 29, 18:13)
Merginos, o kas čia per gėlė? Ji kaži iš vis gyva? Čia viena ar gal iš daug padaryta?
Tai ne viena gėlė, tai puokštė, kuri klijuojama iš žiedlapių, pvz. šiuo atveju rožių, taip pat gali būti ir iš lelijų ar pan. ir taip gaunasi vienas DIDELIS žiedas
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 29, 17:13)
aš ir šią esu nusižiūrėjus, krito į akį ji man