Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

o aš vakar prieš miegą gulėdama galvojau, kokią paskirtį apskritai ta puokštė atlieka? sugalvojau tik vieną- trukdymo, tai ir svarstau, gal man jos apskritai nereikia, nes jos tiek prie altoriaus nėr kur dėt, nei per tiltą nešant, nei šiaip ką aktyvesnio veikiant, o tik dėl nuotraukų, kuriose ir gi nesuprantu, ar ji ten labai grožio prideda, ją nešiotis kaži ar verta. pasakykit kas man, ar turi ta puokštė kokią reikšmę ar tiesig įprasta ją turėt, o mes kaip banda jas ir tampomės?
Atsakyti
seniau puok6tes dovanodavo jaunikis jaunajai kai atvykdavo pas ją į namus vežtis jau ceremonijai smile.gif aš taip galvoju, kad dėl to ir liko tas įsitikinimas, kad jaunoji turi būti su puokšte rankoje. aš turėjau puokštę ir ji man visiškai netrukdė. Aišku išsirinkau pati, tik vyras ją pėmė iš salono ir gavau ją jau prie bažnyčios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2014 01 08, 10:13)
o aš vakar prieš miegą gulėdama galvojau, kokią paskirtį apskritai ta puokštė atlieka? sugalvojau tik vieną- trukdymo, tai ir svarstau, gal man jos apskritai nereikia, nes jos tiek prie altoriaus nėr kur dėt, nei per tiltą nešant, nei šiaip ką aktyvesnio veikiant, o tik dėl nuotraukų, kuriose ir gi nesuprantu, ar ji ten labai grožio prideda, ją nešiotis kaži ar verta. pasakykit kas man, ar turi ta puokštė kokią reikšmę ar tiesig įprasta ją turėt, o mes kaip banda jas ir tampomės?

Man irgi jau seniai kirba tokia mintis, kad kam gi man ta puokštė reikalinga. Aš net rankinuko nemėgstu nešiotis rankoje, nes jis man trukdo visur ir visada. Mėgstu, kai mano rankos laisvos. Tad mąstau, kad pasidarysiu pati iš lauko gėlių, bet ją turėsiu tik oficialios cereminijos metu, o po to tikrai nesitampysiu smile.gif
Atsakyti
O man gyvos geles labai grazu, moteriska, romantiska, jausminga.. Nedidele puokste, mano nuomone, prideda moteriai labai daug.. smile.gif
Bet, jei Jums nepatinka- nesidarykite, kam save kakinti?
Atsakyti
Manoji smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martele1022: 10 sausio 2014 - 00:49
Akyčių paganymui šiek tiek vintažinio stiliaus kompozicijų mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
O štai čia puokštė visam laikui ir bet kokioms oro sąlygoms bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(martele1022 @ 2014 01 10, 01:42)

Kokia miela wub.gif
Atsakyti
Mano buvo tokia

user posted image
Atsakyti
Keliam temutę į viršų 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Merginos, o kas čia per gėlė? Ji kaži iš vis gyva? blush2.gif Čia viena ar gal iš daug padaryta? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnioshka: 29 sausio 2014 - 17:17
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 29, 18:13)
Merginos, o kas čia per gėlė? Ji kaži iš vis gyva?  blush2.gif Čia viena ar gal iš daug padaryta?  g.gif
user posted image

Tai ne viena gėlė, tai puokštė, kuri klijuojama iš žiedlapių, pvz. šiuo atveju rožių, taip pat gali būti ir iš lelijų ar pan. ir taip gaunasi vienas DIDELIS žiedas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 29, 17:13)
Merginos, o kas čia per gėlė? Ji kaži iš vis gyva?  blush2.gif Čia viena ar gal iš daug padaryta?  g.gif
user posted image

aš ir šią esu nusižiūrėjus, krito į akį ji man smile.gif
Atsakyti