Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

nepaslaptis smile.gif krumelio kaina (toks nedidelis), bent man kainavo 20Lt, mes tu krumeliu emem gal apie 5 g.gif tiksliai dabar nepasakysiu. Bet vat pernai mano uzsakove skambinosi del lavandu, tai jai pasake kaina apie 40Lt uz krumeli (jos vestuves buvo liepos men)

P.S. krumelius leido rinktis patiems kokius tik norejom, kad nupjautu
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2013 10 27, 18:05)
nepaslaptis smile.gif krumelio kaina (toks nedidelis), bent man kainavo 20Lt, mes tu krumeliu emem gal apie 5 g.gif tiksliai dabar nepasakysiu. Bet vat pernai mano uzsakove skambinosi del lavandu, tai jai pasake kaina apie 40Lt uz krumeli (jos vestuves buvo liepos men)

P.S. krumelius leido rinktis patiems kokius tik norejom, kad nupjautu

na mes jas desim kaip akcenta,nes prisiklausiau kad jos kazkiek migdo blush2.gif tai speju kad ir mums kokiu 3-4 reikes.Svarbu kad jas imanoma gauti, nes jau buvau prisiklausiusi jog is Pracuzijos reikes siusti doh.gif nors dar galvoju puosyboje ir dziovintu panaudoti,bet ju maciau ir Klaipedoje pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s@ld@iniuke @ 2013 10 27, 17:39)
na mes jas desim kaip akcenta,nes prisiklausiau kad jos kazkiek migdo  blush2.gif tai speju kad ir mums kokiu 3-4 reikes.Svarbu kad jas imanoma gauti, nes jau buvau prisiklausiusi jog is Pracuzijos reikes siusti  doh.gif nors dar galvoju puosyboje ir dziovintu panaudoti,bet ju maciau ir Klaipedoje pirkti  smile.gif

Dėl levandų:

1. taip jas galima atsivežti pundeliais užsisakius iš tiekėjų kurie perka gėlės aukcionuose, kainos dabar nepasakysiu, reikia tikslintis.
2. siais metais rugjūčio 15d. sventei naudojome vien levandas, pirkome LABAI gražius vazonėlius Ermitaze Kaune ir jei gerai atsimenu kaina buvo 12,99Lt. ir dar 30proc. nuolaida. Be to, galima naudoi ne tik skintas levandas, vintazineje temoje jos vazoneliuose atrodo PUIKIAI, tik vazonelį vintažinį naudokite..... juostelę gražią atkasinę pasirinkite ir pirmyn....
Atsakyti
pakalnutes ir man labai gražu, bet jos labai trapios sad.gif Žmonių žurnale mačiau kažkokią žvaigždę su pakalnučių puokšte, tai tos visos pakalnutės į šonus išvirtę sad.gif
Atsakyti
Sveikos,

kadangi prieš savo šventę pati ieškojau idėjų ir daug klausinėjau, atiduodu duoklę ir pasirodau su savo puokštele smile.gif nors vestuvės vyko rugpjūčio pabaigoje, nepraradau vilties kaip nors gauti puokštelę su rugiagėlėmis ir rugiais, ir man pasisekė bigsmile.gif aš savo puokštele buvau labai patenkinta ax.gif http://www.part.lt/p...0dddc710496.jpg
Atsakyti
QUOTE(gupija2013 @ 2013 10 30, 14:55)
pakalnutes ir man labai gražu, bet jos labai trapios sad.gif Žmonių žurnale mačiau kažkokią žvaigždę su pakalnučių puokšte, tai tos visos pakalnutės į šonus išvirtę sad.gif

Na taip, tokios jau tos gelytes yra 4u.gif as tai pat dar svarstau kokias gelytes ir kaip sukomponuoti puokstei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odes @ 2013 12 21, 22:30)
Sveikos,

kadangi prieš savo šventę pati ieškojau idėjų ir daug klausinėjau, atiduodu duoklę ir pasirodau su savo puokštele smile.gif nors vestuvės vyko rugpjūčio pabaigoje, nepraradau vilties kaip nors gauti puokštelę su rugiagėlėmis ir rugiais, ir man pasisekė bigsmile.gif  aš savo puokštele buvau labai patenkinta  ax.gif  http://www.part.lt/p...0dddc710496.jpg

ji nuostabi
Atsakyti
QUOTE(odes @ 2013 12 21, 22:30)
Sveikos,

kadangi prieš savo šventę pati ieškojau idėjų ir daug klausinėjau, atiduodu duoklę ir pasirodau su savo puokštele smile.gif nors vestuvės vyko rugpjūčio pabaigoje, nepraradau vilties kaip nors gauti puokštelę su rugiagėlėmis ir rugiais, ir man pasisekė bigsmile.gif  aš savo puokštele buvau labai patenkinta  ax.gif  http://www.part.lt/p...0dddc710496.jpg

labai originali. As taip pat noreciau kazko tai panasaus, bet zinau tik viena - nenoriu puoksteje roziu tongue.gif
Atsakyti
Nors daugelis vengiate rožių savo puokštėse, bet jos suteikia dažnai labai reikalingą stabilumą drauge su kitomis gėlėmis. Paprastai visos purios, lengvos gėlės yra labia gležnos. Kaip antai paskutiniosios pokalbio dalyvės parodyta puokštė išties nuostabi, bet eustomos jau matosi, kad nuleipę ir pro mano akį tai nepraslysta, taip įvyko dėl netinkamo sukomponavimo, paprastai trapias gėles reikia atsargiau komponuoti, o tam ir reikalingos "kietos" gėlės, kurios duoda laisvę kompozicijos įvairovei mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas pasisems idėjų ax.gif

user posted image user posted image

Atsakyti
Leveret, visos puokstes tobulos wub.gif
Atsakyti
gal kas įsivaizduojat, kur rugpjūti gauti ramunyčių, tų mažučių? jos tikriausiai nebeauga tokiu metu?
gal įmanoma užsiauginti kokiam šiltnamy, kaip manot?
Atsakyti