Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(lilijyte @ 2013 04 21, 00:41)
kokios gėlytės atlaikytų liepos pradžios karščius? norisi kažko šviesaus, romantiško...  4u.gif

Jeigu bus specialiame laikiklyje ir tinkamai sukomponuotos-tuomet atlaikys visos. Jeigu norite rištų papratsai karščiams geriausia rinktis kalijas, gvazdikus, chrizantemas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lau_ura @ 2013 04 20, 21:01)
Mano vestuvių spalvos bus kreminė balta, alyvinė ir pastelinė rožinė. Gal patartumėt iš kokių gėlių galėčiau pasidaryti puokštę?  4u.gif Vestuvės gegužės mėn. pabaigoje  ax.gif Būčiau labai dėkinga  smile.gif

Geriausiai jūsų pageidaujamų spalvų paletę išpildytų eustomos, nes jų atspalviai maloniai pasteliniai, o ir pačios gėlytės labai romantiškos ir švelnios 4u.gif
Atsakyti
kas čia per gėlytės? smile.gif man graži puokštė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2013 04 22, 14:18)

Geriausiai jūsų pageidaujamų spalvų paletę išpildytų eustomos, nes jų atspalviai maloniai pasteliniai, o ir pačios gėlytės labai romantiškos ir švelnios  4u.gif

Ačiū labai, galvojau apie eustomas kaip vienas iš gėlių, tačiau nemaniau, kad jų tiek skirtingų spalvų būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 04 22, 22:49)

pavadinimo ju nezinau, bet maciau turguje prie Vingio kino teatro.
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 04 22, 20:49)
user posted image

Man sunku įžiūrėti, bet ar čia ne eustomos? ax.gif
Atsakyti
user posted image
Štai tokią puokštę norėčiau dukrai padaryti, bet kas tai per gėlės? Ir gal žinote, kad ilgai išsilaikytų puokštė gal yra kokie tai specialūs indai ir kur tada jų būna pirkti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 23 balandžio 2013 - 19:30
QUOTE(Amelie* @ 2013 04 23, 20:27)
user posted image
Štai tokią puokštę norėčiau dukrai padaryti, bet kas tai per gėlės? Ir gal žinote, kad ilgai išsilaikytų puokštė gal yra kokie tai specialūs indai ir kur tada jų būna pirkti? 4u.gif

Kaip gražu.... 4u.gif o kažin raudonų tokių gėlyčių būna? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 04 23, 20:44)
Kaip gražu.... 4u.gif  o kažin raudonų tokių gėlyčių būna? blush2.gif

Hortenzijos, pagooglinkite, yra įvairių spalvų. Gražios, išties. Gėlių darželiuose pas dažną žmogų auga smile.gif 4u.gif tik įdomu, kokios jų savybės
Atsakyti
O kaip išlaikyti puokštę, kad nenuvystų gal žinote į ką merkti ax.gif
Atsakyti
O kokias geles puokstei galima rinktis birzelio menesio viduryje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 04 23, 19:59)
Hortenzijos, pagooglinkite, yra įvairių spalvų. Gražios, išties. Gėlių darželiuose pas dažną žmogų auga  smile.gif  4u.gif tik įdomu, kokios jų savybės

Gavau per gimtadieni, tai neilgai stovejo...
Bet gal kaip vestuvems, tai apdorojo kaip nors....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2013 04 23, 19:27)
user posted image

Gražios gėlytės, bet labai greit per vestuves apvyto..
Atsakyti