Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

.th
Papildyta:
QUOTE(A.S.T.A. @ 2013 09 04, 08:18)
Tokiu metu galima rinktis daug variantų, pradžiai būtų paprasčiau jei sau atsakytumėte į šiuos klausimus:

1. Kokios mano mėgstamiausios gėlės?
2. Ar bus dominuojanti spalva šventės dekore, gal ir gėles derinsite prie jos?
3. Kiek iš viso reikia šventei gėlių(ta prasme yra pulkas, puošite salę ir t.t.) - jei reikia Daug:)) tada reikėtų galvoti apie tas kurios Jums gražiausios ir naudoti jas kaip akcentuojamąsias, o šalia pasirinkti sezonines - papildančias ir tuo metu minimaliai kainuojančias.

Tada jau bus lengviau rinktis:)

Pačių mėgstamiausių neturiu, yra labai daug patinkančių variantų.
Planuojame rusvą, melsvą arbą žalsvą spalvą rinkstis. Žinoma, norėtųsi pagal tai ir susiretinti gėlytes.
Mąstome gėlėmis puošti tiktai stalus:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AdrianaM: 09 rugsėjo 2013 - 09:57
QUOTE(AdrianaM @ 2013 09 09, 11:01)
.th
Papildyta:
Pačių mėgstamiausių neturiu, yra labai daug patinkančių variantų.
Planuojame rusvą, melsvą arbą žalsvą spalvą rinkstis. Žinoma, norėtųsi pagal tai ir susiretinti gėlytes.
Mąstome gėlėmis puošti tiktai stalus:)

Paprasčiau įgyvendinamas variantas yra rusva arba žalsva(ypač gaiviai atrodo), su melsva dažniausiai sudėtingiau yra, automatiškai ir brangiau. tuo metu aišku dar galima rugiagėlių tikėtis, tačiau tada klausimas ar jos tiks prie visos Jūsų šventės konsepcijos.
Atsakyti
Mano suknelė bus balta, tad puokštė bus iš baltų orchidėjų ir kelių įpintų kitos spalvos rožyčių.. smile.gif
Atsakyti
Už savo vestuvinę puokštę ir MB butonjerę esu dėkinga Mildai iš "Baltų svajų". Profesionaliai patarė, norėjau nesezoninių gėlių, ieškojo man jų užsienio aukcionuose, turėjau galimybę net rinktis nesezoninių gėlių atspalvius. Puokštė ir butonjerė puikiai atlaikė visą dieną, buvo puikiai "sudėta", gavau pagyrų dėl puokštės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 09 16, 18:13)
Už savo vestuvinę puokštę ir MB butonjerę esu dėkinga Mildai iš "Baltų svajų". Profesionaliai patarė, norėjau nesezoninių gėlių, ieškojo man jų užsienio aukcionuose, turėjau galimybę net rinktis nesezoninių gėlių atspalvius. Puokštė ir butonjerė puikiai atlaikė visą dieną, buvo puikiai "sudėta", gavau pagyrų dėl puokštės  wub.gif

Gal galėtumėte pasidalinti kokios tai buvo gėlės?
Atsakyti
O ką sugalvoti žiemą, t.y. vasario mėnesį g.gif
Atsakyti
Taigi merginos - nuotakos, kai praėjusio savaitgalio nuotakai užsakinėjome gėles, paaiškėjo, jog Olandijoje šiuo metu galima pirkti beveik visą pavasarinį asortimentą. Todėl VĖDRYNŲ mėgėjos šiuo metu drąsiai gali turėti puokštes iš jų, tulpių taip pat yra įvairių spalvų, na o užsakytos "bijūninės" oranžinės rožės iš viso pranoko mūsų lūkesčius...smile.gif

Vasario mėnesį galima rinktis visas daugiasezonines gėles, t.y. rožes, gvazdikus, frezijas ir dar daugelį kitų - klausimas kokia busu tuo metu lauke temperatūra ir kaip gėlės atlaikys šventę... Blogiausiu atveju yra ir dibtinių, kurias gerai sukomponavus, kai kurie ir neatskirs ką Jūs laikote rankose...wink.gif))))
Atsakyti
oi... vasarą paprasčiau ax.gif Šventė labai maža. CMB ir fotosesija. Iš kur žinoti kokia temperatūra bus g.gif vadinasi puokštės klausimas turi būti sprendžiamas kokiai savaitei likus iki vestuvių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesugaunama @ 2013 09 17, 14:20)
oi... vasarą paprasčiau  ax.gif  Šventė labai maža. CMB ir fotosesija. Iš kur žinoti kokia temperatūra bus  g.gif  vadinasi puokštės klausimas turi būti sprendžiamas kokiai savaitei likus iki vestuvių?  g.gif

Savaitei likus iki vestuvių pagal mane jau per vėlu. Prieš savaitę jau reikia užsakyti gėles, jei norime kažko išskirtinesnio. Ko gero reikėtų apsispręsti dėl puokštės spalvos - na o tada ją padaryti iš to kas tuo metu būtų gražiausia:)

Jei į AŽ atsiųstumėte ar įkeltumėte bent kelias foto Jums patinkančių nuotakos puokščių - būtų lengviau patarti;)
Atsakyti
QUOTE(A.S.T.A. @ 2013 09 17, 15:50)
Savaitei likus iki vestuvių pagal mane jau per vėlu. Prieš savaitę jau reikia užsakyti gėles, jei norime kažko išskirtinesnio. Ko gero reikėtų apsispręsti dėl puokštės spalvos - na o tada ją padaryti iš to kas tuo metu būtų gražiausia:)

Jei į AŽ atsiųstumėte ar įkeltumėte bent kelias foto Jums patinkančių nuotakos puokščių - būtų lengviau patarti;)

Kad vat ir pati nežinau nei kokios spalvos nei kokios formos norėčiau doh.gif blush2.gif Pirma manau apsispręsiu su suknute, šukuosena, o tada imsiuos puokštės reikalų. Ačiū Jums, tikrai kreipsiuos pagalbos rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,

Mūsų vestuvės buvo rugpjūčio mėnesį.
Rinkomės mėlynas hortenzijas ir baltas eustomas.

user posted image
Atsakyti
Sveiki.

Ar puokste turi buti ir liudininkei..? unsure.gif Sito nezinojau, todel perskaicius cia, nustebau. Musu vestuves kukliam rate, tik seima. Liudininke mano sese.

Beje, ar imanoma gruodzio menesi gauti kitas geles negu tulpes, rozes, orchidejos, eustomos..?
Atsakyti