QUOTE(Utah @ 2013 08 29, 22:19)
Galvoju galvoju apie tas puokstes ir visai susisuko galva. Ir iskeliau sau klausima- jei darom paprastas, kuklias vestuves, seimos rately (baznycioj ar tik CMB), ar butina ta puokste? Isvis, kam ji?
Žinoma nėra būtina, ypač jei vestuves labai kuklios, čia kiekvieno pasirinkimas, tai tikrai nėra privaloma
QUOTE(Utah @ 2013 08 29, 21:19)
Galvoju galvoju apie tas puokstes ir visai susisuko galva. Ir iskeliau sau klausima- jei darom paprastas, kuklias vestuves, seimos rately (baznycioj ar tik CMB), ar butina ta puokste? Isvis, kam ji?
mes galvojame pamergėms puokščių nedaryti, tik gal kuklias apyrankes puoštas keliais mažais žiedeliais.
Sveikos, turiu bene 100 klausimų.. mūsų santuoka bus tik civilinė, tad tik mudu ir liudininkai.. Po ceremonijos pasifotografuoti, keturiese pavakarieniauti ir tiek tos oficialiosios dalies.. Mastau, ar reikia puokštę užsakinėti ir liudininkei? Ar ji turėtu būti panaši į manąja ar derinti prie jos aprangos..? Kas liečia mano puokštę, nesugalvoju kokią užsisakinėti, mano suknelė nėra ta tradicinė balta, ji tokia šviesiai, šviesiai kreminė, derinam su juoda ( MB marškiniai, batai, mano bateliai, papuošalai, juosta ant suknelės). Norėčiau kažko tokio visiškai netipiško.. Gal turite kokių idėjų..? Būčiau nuoširdžiai dėkinga..
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Jau tos aguonos kaip fainai atrodo
QUOTE(Thea! @ 2013 08 31, 22:07)
Pritariu. Sužavėjo
QUOTE(Thea! @ 2013 08 31, 23:07)
netradicinis varijantas, bet man grazu nors noretusi ir seip aguonu ziedu prie ju
QUOTE(AdrianaM @ 2013 09 03, 23:29)
Sveikos, nors vestuvės tik kitais metai, bet jau dabar pradedu viskuo rūpintis. Sakykit, kokios gėlės liepos pradžioje žydi?
Tokiu metu galima rinktis daug variantų, pradžiai būtų paprasčiau jei sau atsakytumėte į šiuos klausimus:
1. Kokios mano mėgstamiausios gėlės?
2. Ar bus dominuojanti spalva šventės dekore, gal ir gėles derinsite prie jos?
3. Kiek iš viso reikia šventei gėlių(ta prasme yra pulkas, puošite salę ir t.t.) - jei reikia Daug:)) tada reikėtų galvoti apie tas kurios Jums gražiausios ir naudoti jas kaip akcentuojamąsias, o šalia pasirinkti sezonines - papildančias ir tuo metu minimaliai kainuojančias.
Tada jau bus lengviau rinktis:)
QUOTE(*panteriuke* @ 2013 08 30, 19:17)
Sveikos, turiu bene 100 klausimų.. mūsų santuoka bus tik civilinė, tad tik mudu ir liudininkai.. Po ceremonijos pasifotografuoti, keturiese pavakarieniauti ir tiek tos oficialiosios dalies.. Mastau, ar reikia puokštę užsakinėti ir liudininkei? Ar ji turėtu būti panaši į manąja ar derinti prie jos aprangos..? Kas liečia mano puokštę, nesugalvoju kokią užsisakinėti, mano suknelė nėra ta tradicinė balta, ji tokia šviesiai, šviesiai kreminė, derinam su juoda ( MB marškiniai, batai, mano bateliai, papuošalai, juosta ant suknelės). Norėčiau kažko tokio visiškai netipiško.. Gal turite kokių idėjų..? Būčiau nuoširdžiai dėkinga..
Mano vestuvės buvo tikria nekuklios (60 žmonių), be prišlių, tik liudytojai. Bet ir tai jai nedarėm puokštės, pasitarėm kad nereikia jos rankų apkrauti, nes jai ir tai teks tia man suknelę palaikyti, tai mano puokštę, tai dar kažką daryti.
Tiesa, puokštę ir jaunikio gėlyte dariausi Vilniuje salone "Pas Lidiją". Nežinau kuris asmuo darė, nes ten jų daug, bet nelabai likau patenkinta. Puokštę paėmė jaunikis prieš pat bažnyčią ir man dar net neįėjus į bažnyčią jau iškrito keli žiedai. Buvo iš jurginų ir kitokių gėlių, klausiau kaip jurginai, ar laikys. Sakė jokių problemų. Na bet žinokit nelaikė. Mano puokštė dar nieko. Bet va jaunikio gėlytė, pagrindinė buvo jurginas ir jis jau po bažnyčios galėjo būti metamas lauk. Nes tragiškai atrodė... Bet kaina normali. tokia vidutiniška kaip ir daugumoj salonų.