Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Bonpari @ 2013 08 15, 21:47)
googlej žiūriu, kad jos labiau žiedai buvo suspausti, o ta angliška labai jau išsiskleidus... o, mergaites, kokios spalvos renkatės, labiau pastelines ar ryškesnes? Kažkaip man visai gražu tamsiai raudonos g.gif

o gal ten ranunculai ar mazi bijunai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 08 16, 17:14)
o gal ten ranunculai ar mazi bijunai  g.gif

Ranunculai tai cia tie vedrynai? Jie zydi pries bijunus
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2013 08 20, 08:19)
Ranunculai tai cia tie vedrynai? Jie zydi pries bijunus

Vedrynai smile.gif jų pats tas sezonas prasideda dar kovą ir baigiasi prieš/su bijūnais drinks_cheers.gif Bet man tai ten ne vėdrynai... Kažkaip galvoju, kad ten beveik neprasiskleidę angliškosios rožės
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2013 08 15, 16:42)
O Oksanos Pikul puokštė iš kokių gėlių buvo? Atrodo kaip iš bijūnų arba ta nauja rožių rūšis, kur žiedas kaip bijūno? Gal kas žinot?

man jos puokste panasiausia kaip is neprasiskleidusiu austin roziu kad butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 20 rugpjūčio 2013 - 14:51
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 20, 15:45)
man jos puokste panasiausia kaip is neprasiskleidusiu austin roziu kad butu  g.gif

Angliskas rozes turit omeny?
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2013 08 20, 20:46)
Angliskas rozes turit omeny?

nezinau angliskos ne angliskos, ju pavadinima tik zinau vadinas austin roses g.gif

va taip neprasiskleide jos atrodo, as savo puokstei manau ju butent neprasiskleidusiu noreciau man jos grazesnes tokios wub.gif
Atsakyti
Merginos, o kiek jus finansu skyret savo puokstem? kitaip tariant kiek planuojat isleist ar jau isleidot?smile.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju g.gif
Šiaip mano mama sakė gali priauginti mano norimų gėlių. nes ji turi didelį sodą.
Tai vvat ir svarstau kokią čia gėlę pasirinkti pokštei ir dekorui. Taip galėčiau labai daug sutaupyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 08 21, 19:43)
Neįsivaizduoju  g.gif
Šiaip mano mama sakė gali priauginti mano norimų gėlių. nes ji turi didelį sodą.
Tai vvat ir svarstau kokią čia gėlę pasirinkti pokštei ir dekorui. Taip galėčiau labai daug sutaupyti smile.gif

mes tai jurginus turejom is sodo, taip bandem sutaupyti, o visas kitas uzsakinejom, pas mane , kaip minejau gerberos pagrindines buvo..
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 08 21, 18:26)
Merginos, o kiek jus finansu skyret savo puokstem? kitaip tariant kiek planuojat isleist ar jau isleidot?smile.gif

Neįsivaizduoju g.gif jei bus mano norimos gėlės (nesezoninės), tai floristė pirks visą "pluoštą" jų ir gėlės liks dekorui, suma bus aišku gerokai didesnė, jei mano norimų gėlių negaus, manau mano puokštė tilps į 100lt, dar jaunikio butonjerė, bet dekorui teks gėles pirktis pačiai.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hedra:) @ 2013 08 21, 22:19)
mes tai jurginus turejom is sodo, taip bandem sutaupyti, o visas kitas uzsakinejom, pas mane , kaip minejau gerberos pagrindines buvo..

Tikrai galima sutaupyti su savo auginamom sezoninėm gėlėm drinks_cheers.gif tiek su bijūnais birželį, tiek su jurginais rugpjūtį, viena mano pažįstama rugpjūtį naudojo rugių varpas (tiesiog kažkur prisiskynė biggrin.gif ) ir orchidėjas, buvo čia kažkurių metų topas..
Mano dekorui šventės vietoje tikriausiai ir bus naudojami tokie žalumynai iš pievų, tik nežinau pavadinimo.. smile.gif
Atsakyti
Mes tikrai labai nedaug išleidom gėlėms, tiksliai nepamenu, kiek, bet nedaug g.gif norėdami sutaupyti rinkomės gėlės dideliais žiedais, tai čia labai pagelbėjo hortenzijos. O žiedai tikrai buvo milžiniški - skersmuo 20-30 cm vieno žiedo. smile.gif
Atsakyti
Mano puokštė, žiedai į plaukus ir MB į atlapą kainavo 160 lt, buvo vien baltos frezijos.
Atsakyti