Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(BukSavimi @ 2013 07 12, 10:29)
Sveikos... Aš atėjau su tokiu klausimėliu floristėms (ar kas yra darę butonjeres).... ar jas darant yra būtina floristinė vielutė? Aš darysiu butonjeres su kalija ir minimalia žaluma, ir galvoju, kad man tos vielutės kaip ir nereiktų (palikti tik nedidelę dalį kotelio ir jį perverti vielute), o tiesiog gražiai gautūsi kotelio per daug netrumpinant... Ar vielutė ir teipas reikalingi, kad gėlė ilgiau laikytųsi, nevystų? Kaip geriau daryti mano atveju? smile.gif

Be vielutes tikrai apseitumet,o vat teipas butu gerai,nes apsaugotu gele nuo dregmes isgaravimo ir pritvirtintu segtuka prie geles
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2013 07 19, 23:16)
Be vielutes tikrai apseitumet,o vat teipas butu gerai,nes apsaugotu gele nuo dregmes isgaravimo ir pritvirtintu segtuka prie geles

O, ačiū už atsakymą... smile.gif Vadinasi teisingai mąsčiau...
Atsakyti
rodau savaja... norejau kazka kuklaus, is roziu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2013 07 24, 22:25)
rodau savaja... norejau kazka kuklaus, is roziu

user posted image

labai graži puokšte, dievinu raudona spalva smile.gif
Atsakyti
Noreciau ir as patarimo del vestuvines puokstes, tuokiames 09-07, vestuviu dekoracijoms naudosime daug rugiu, kitu naturaliu medziagu, ryskiu spalvu nera, vyraus svelniai pastelines spalvos (kremine, balintos kavos) Noretusi ir i nuotakos puokste ikomponuoti rugius, su kokiomis gelemis jie deretu?
Atsakyti
QUOTE(Amelija- @ 2013 08 11, 19:11)
Noreciau ir as patarimo del vestuvines puokstes, tuokiames 09-07, vestuviu dekoracijoms naudosime daug rugiu, kitu naturaliu medziagu, ryskiu spalvu nera, vyraus svelniai pastelines spalvos (kremine, balintos kavos) Noretusi ir i nuotakos puokste ikomponuoti rugius, su kokiomis gelemis jie deretu?

Su rugiagėlėm labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo --rita: 11 rugpjūčio 2013 - 18:53
aciu uz pasiulyma taip pat buvau pagalvojusi, kad rugiageles puikiai tiktu, tiesiog jos tuo metu laiku nebezydi, be to kaip sakiau vyrauja ne melyna spalva, o pastelines...tai nebent jas komponuoti su dar kitomis gelytemis
Atsakyti
QUOTE(Amelija- @ 2013 08 11, 20:31)
aciu uz pasiulyma taip pat buvau pagalvojusi, kad rugiageles puikiai tiktu, tiesiog jos tuo metu laiku nebezydi, be to kaip sakiau vyrauja ne melyna spalva, o pastelines...tai nebent jas komponuoti su dar kitomis gelytemis

Dekoratyvinių jų visokių būna, ne tik mėlynų. ir žydi vos ne iki šalnų.
Atsakyti
mano puokste, prie mano oranziniu vestuviu tematikos, kuria padare mano mama:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 08 12, 18:25)
user posted image

kaip gražu!!!
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 08 12, 19:48)
kaip gražu!!!

asmeniskai man irgi labai patiko, labai lengva, patogi ir ilgai issilaike wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 08 12, 19:25)
http://www.part.lt/i...c543a0c7220.JPG

o man kaip lizdas, nepatinka smile.gif
Atsakyti