Aš tai dar kažką uzdeciau, kažko man trūksta dar čia...
O man tai visai grazu...
Tik pagalvojau, o pirsliene pas jus bus? Tiesiog, kad jos puokste neuzgoztu jusu puokstes
Tik pagalvojau, o pirsliene pas jus bus? Tiesiog, kad jos puokste neuzgoztu jusu puokstes
O Jus mesite savasias puokstes?
QUOTE(Elise @ 2013 07 08, 10:34)
O man tai visai grazu...
Pas mus vestuvės be jokių pamergių, piršlių Taip nusprendėme,kad mažiau visiems būtų streso ir rūpesčių.
Aš savo puokštės nemesiu.
As skaiciau, kad jaunoji mesdama savo puokste, ismeta ir savo laime. Del to, dauguma turi antra puokste (dazniausiai daug lengvesne ), kuria ir meta.
O as antros nesidarysiuos ir savos nemesiu. Tiesiog, musu vestuvese, gal bus tik dvi netekejusios, tad puokste pasiliksiu sau
O as antros nesidarysiuos ir savos nemesiu. Tiesiog, musu vestuvese, gal bus tik dvi netekejusios, tad puokste pasiliksiu sau
QUOTE(Maldiva @ 2013 07 08, 13:43)
Aš nemečiau, ir gaila buvo ir nelabai kam buvo, kelios gal merginos netekėjusios.
QUOTE(Maldiva @ 2013 07 08, 13:43)
as tai mesiu.. o mb mes mano keliaraisti
Aš ir "mesiu", puokštės man reikės tik vestuvių dieną, po to jos nebus kur dėti.. Namuose nemėgstu džiovintų apdulkijusių gėlių O pačiai ją išmesti bus ir gaila..
Aš tai mesiu puoktę, nes pas mane bus daug netekėjusių, bet jau potencialių šiam žingsniui
Puokštę ir MB gėlytę užsisakiau salone "Pas lidiją". Kaina pasirodė priimtiniausia, o ir jų stilius patiko. Nenoriu kažko mandro, bet pati darytis pabijojau, turgaus bobutėm nepasitikiu. Vis tiek manau, kad vestuvinei puokštei reikai daugiau patirties ir kuopštumo, nes ji turi būti graži dar ir kitą dieną. O saulėje vasarą būna tikria daug laiko.
Puokštę ir MB gėlytę užsisakiau salone "Pas lidiją". Kaina pasirodė priimtiniausia, o ir jų stilius patiko. Nenoriu kažko mandro, bet pati darytis pabijojau, turgaus bobutėm nepasitikiu. Vis tiek manau, kad vestuvinei puokštei reikai daugiau patirties ir kuopštumo, nes ji turi būti graži dar ir kitą dieną. O saulėje vasarą būna tikria daug laiko.
nemečiau ir jokių sentimentų nebuvo ją išmetant, kai nuvyto