Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveikos, merginos, floristės ir kitos gėlių žinovės smile.gif Turiu klausimą. Buvau įsitikinus, kad darysiuos puokštę ir jurginų plius dar kokių kitokių gėlyčių. Bet dabar nuvariau į vieną saloną pasišnekėti, tai sako kad jurginai visai nesilaiko.
Gal kažkas susidūrėt? Gal galima kažką padaryti, kad laikytųsi ilgiau?
Visai nenoriu atsisakyti šios minties, bet reikia kad puokštytė iš būtų visą dieną, nes ceremonija jau 11 val, o grįžtam į sodybą tik 19 val.
Kaip daryti puokštę, kaip apdoroti jurginus, kad išsilaikytų.
Ačiū smile.gif

Atsakyti
ko gero mano bus panasi i sia... wub.gif gal tik rozes ne visai baltas rinksiuos, o su rausvais pakrasteliais
user posted image
Atsakyti
man irgi aktualu jurginai, bet ne puokstei, o stalo papuosimams. tikriausiai sumerkus juos i vazas turetu atlaikyt? su kokiom gelem juos dar derint? gal su saulegrazom? kokiu is viso geliu sezonas yra pirmoji rugsejo savaite, be kardeliu ir astru daugiau nieko nesugalvoju.
Atsakyti
U
QUOTE(xernesta @ 2013 06 15, 14:52)
Svajoniu puokste  wub.gif tikriasiai rugpjuti man tokios nepadarys  verysad.gif

Labai graži puokste wub.gif

O mano mama floristė yra, prisisejo jurginu mono vestuvėms, kad prazistu liepą, o jau dabar prazido, tai turbūt iki liepos ne visos beatlaikys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 06 10, 11:47)
kas ten per raudoni ziedlapiai?ten roziniu bijunu ?ar kokiu kitu dar geliu deta? g.gif

Tie raudoni ziedlapiai - tai "iklijuoti" roziu pavieniai ziedlapiukai 4u.gif

QUOTE(Thea! @ 2013 06 10, 22:15)
Kokia tobula bijūnų puokštė wub.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 06 17, 21:00)
U
Labai graži puokste wub.gif

O mano mama floristė yra, prisisejo jurginu mono vestuvėms, kad prazistu liepą, o jau dabar prazido, tai turbūt iki liepos ne visos beatlaikys g.gif

as zinau kad jurginai tik sodinami( is tokiu "bulviu") o kad butu sejami net nezinaojau g.gif gal jus kalbate apie astrus, ratilius - tai jie tikrai sejami ir zydi rudeni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sbo @ 2013 06 17, 21:45)
Tie raudoni ziedlapiai - tai "iklijuoti" roziu pavieniai ziedlapiukai  4u.gif
Aciu  wub.gif

kokia idomi mintis smile.gif o jus pati taip sumastet ar floriste pasiule?
Atsakyti
sakykit o rugpjūčio pabaigoje kokios gėlės žydi ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 06 18, 07:56)
as zinau kad jurginai tik sodinami( is tokiu "bulviu") o kad butu sejami net nezinaojau  g.gif gal jus kalbate apie astrus, ratilius - tai jie tikrai sejami ir zydi rudeni  smile.gif

tai turbut sodino, as cia tokia geliu zinove tesu, tai ne taip parasiau doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 06 18, 13:59)
tai turbut sodino, as cia tokia geliu zinove tesu, tai ne taip parasiau doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

galejo ir seti smile.gif Vienmecius jurginus seja, aisku galima ir gumbais sodinti 4u.gif
Atsakyti
O tai niekas nežino kaip tuos jurginus išlaikyti nuskintus? Nes sakė ir vazose nekaip laikose. Aš norėjau ir stalų papuošimui. smile.gif
Mao mama irgi prisodino: jurginų, frezijų, vėdrynų. Pripirkau per gėlių mugę visokių svogunėlių, mama susodino. Tikiuosi per anksti nepražys. Ir sulauksiu patarimų kaip juso išlaikyti nenuvytusius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 06 18, 07:56)
as zinau kad jurginai tik sodinami( is tokiu "bulviu") o kad butu sejami net nezinaojau  g.gif gal jus kalbate apie astrus, ratilius - tai jie tikrai sejami ir zydi rudeni  smile.gif
Papildyta:

kokia idomi mintis  smile.gif o jus pati taip sumastet ar floriste pasiule?

Floriste pasiule, derinome prie mano sages-geles i plaukus, kurioje buvo keli tokie ryskus ziedlapiukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geltonapiene @ 2013 06 19, 11:19)
O tai niekas nežino kaip tuos jurginus išlaikyti nuskintus? Nes sakė ir vazose nekaip laikose. Aš norėjau ir stalų papuošimui. smile.gif
Mao mama irgi prisodino: jurginų, frezijų, vėdrynų. Pripirkau per gėlių mugę visokių svogunėlių, mama susodino. Tikiuosi per anksti nepražys. Ir sulauksiu patarimų kaip juso išlaikyti nenuvytusius  ax.gif

o pas mus jau prazido doh.gif gal nenuzides iki vestuviu g.gif dar visas menesis liko..
Atsakyti