NAUJA TEMA
Na tai toliau plepam, aptarinėjam, klausinėjam, patarinėjam, žavimės, dalijamės patirtimi, kritikuojam, apkalbam... žodžiu pasikalbam iš širdies...
Senieji plepaliukai
Papildyta:
Įdomi puokštytė
Papildyta:
Geguužės 4ai vėdrynų būna pirkt?
QUOTE(Prietarai @ 2013 04 18, 18:59)
Geguužės 4ai vėdrynų būna pirkt?
Turėtumėte dar gauti jų
O kokios geles butu grazu puosti stala rugpjucio viduryje,nenoriu puoksciu,norisi geliu pamerkiamu,bet sezoniniu
QUOTE(danuciuksss @ 2013 04 18, 21:46)
O kokios geles butu grazu puosti stala rugpjucio viduryje,nenoriu puoksciu,norisi geliu pamerkiamu,bet sezoniniu
Aš tekėjau liepos gale ir salę bei stalus puošiau kardeliais man labai patiko, gražu, ilgai laikosi. Po šventės dar dvi savaites namie pamerktos gėlytės iš salės prastovėjo
dar tokiu laiku jau būna jurginų, lelijų saulėgražų man regis ir hortenzijos tuo metu žydi
QUOTE(danuciuksss @ 2013 04 18, 22:46)
Jeigu norite puošti gėlėmis nuskintomis darželyje, galite rinktis saulėgrąžas, astras, kardelius ir jurginus (abejiems priklausys nuo vasaros kada sužydės). Jeigu planuojate priktis tai rasite visas įprastas gėlytes
Mano vestuvių spalvos bus kreminė balta, alyvinė ir pastelinė rožinė. Gal patartumėt iš kokių gėlių galėčiau pasidaryti puokštę? Vestuvės gegužės mėn. pabaigoje Būčiau labai dėkinga
kokios gėlytės atlaikytų liepos pradžios karščius? norisi kažko šviesaus, romantiško...