QUOTE(DarkSecrets @ 2013 04 28, 23:14)
O as, o as nusipirkau savo issvajota abrikosa Early Orange ir kas sake, kad svajones nesipildo. Aisku, jis nera ypatingai atsparus sialciu, bet as taip jo norejau
sveiki,kur pirkote? ,ir aš noriu,kokia kaina?
Papildyta:
o jei medeliai mulciuoti lapais, šakelėm, ar reikia barstyti dolomitmilčiais ir tręšti?
Papildyta:
QUOTE(MRD @ 2013 04 29, 15:04)
Rekomenduoju Aleksona. Ispudingo dydzio slyvos...
gal yra šioj temoj ja prekiaujančiųjų,ir aš tokios norėčiau?gal,kas nors sutiktų siųsti - apmokėčiau siuntimą? imčiau dar daugiau, nes kai ,kas neprigijo ... buvom Lenkijoj,bet aš ten nieko neišsirinkau,nors ir pigios buvo ..nusprendžiau pirkti pas lietuvius,kurie tuoj užsiima ir žino,ką pardavinėja.
Papildyta:
QUOTE(Kristina498 @ 2013 05 01, 10:28)
sveiki,kur pirkote? ,ir aš noriu,kokia kaina?
Papildyta:
o jei medeliai mulciuoti lapais, šakelėm, ar reikia barstyti dolomitmilčiais ir tręšti?
Papildyta:
gal yra šioj temoj ja prekiaujančiųjų,ir aš tokios norėčiau?gal,kas nors sutiktų siųsti - apmokėčiau siuntimą? imčiau dar daugiau, nes kai ,kas neprigijo ... buvom Lenkijoj,bet aš ten nieko neišsirinkau,nors ir pigios buvo ..nusprendžiau pirkti pas lietuvius,kurie tuoj užsiima ir žino,ką pardavinėja.
reiktų dar vynuogės ,būt gerai kokia saldesnė, iš keturių užpernykščių tikriasiai nieko nebus, pora išleido kelis lapelius žemiau žemiau skiepo, tai net nžn ar verta jas auginti ar sodinti naujas?
trešnės gal reiktų?
man tai ,kaip ir užtektų, bet mano vyrui

)dar reiktų ( daug neprigijo užpernykščių,tai nori atsodinti)obelaičių pora, kriaušių pora, ir dar kažko

nes supyko,kai iš lenkų nieko neparvežiau.. sakau gal ,kas nors čia,kur pasiulys pigiau?