Įkraunama...
Įkraunama...

Vaismedžiai, vaiskrūmiai

QUOTE(Paladė @ 2014 04 15, 11:39)
kaip manot, vynas gautųsi?

Gal verčiau vynuoges išbandykit... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2014 04 15, 19:34)
Gal verčiau vynuoges išbandykit...  drinks_cheers.gif

MRD, o Jūs vynuogėm neprekiaujat?
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 04 15, 18:59)
Aš tai joštą ant koto įsigyjau. Spėju bus jautresnė šalčiui, bet auginsiu pietinėje namo pusėje, gal labai nenukentės. Man susišvietė, jog noriu atsistojusi uogytes valgyti  blush2.gif  užtenka tam sode lanstymosi ir taip  doh.gif

Ar nereikės nuo kopėčių skyt...? Pas tėvus ji gal dviejų metrų...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 04 15, 19:36)
MRD, o Jūs vynuogėm neprekiaujat?

Dar ne.
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2014 04 15, 19:38)

turbūt ilgai laukt nereiks, jei dar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2014 04 15, 19:38)
Ar nereikės nuo kopėčių skyt...? Pas tėvus ji gal dviejų metrų...

Ai dabar jau turiu ir kopėčias normalias tai ne bėda irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 15, 20:40)
turbūt ilgai laukt nereiks, jei dar ne?  smile.gif

nu jo yra pageidaujančių kad asortimentas plėstųsi lotuliukas.gif o tai va užpirkau pas MRD ir paskui dar po visą Kauną muges daviausi ieškojau ko dar reik lotuliukas.gif
va ir vynuogės kaip tik reik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 04 15, 19:57)
nu jo yra pageidaujančių kad asortimentas plėstųsi  lotuliukas.gif  o tai va užpirkau pas MRD ir paskui dar po visą Kauną muges daviausi ieškojau ko dar reik  lotuliukas.gif 
va ir vynuogės kaip tik reik  ax.gif

Siemet sortimentas ir taip stipriai praplestas: sausmedziai, goji, bruknes, braskes, lazdynai ir t.t. Vynuogės gal palausk savo eilės. Pirmiau už jas vistik turbut akrinidijos atsiras. Jos grizta... poreikis dideja. Matyt zmones C vitamina prisimine...
Atsakyti
Man tai kazkaip keista del aktinidiju "atradimo". kai visa vaikyste as jas valgiau, augo baisingai didele liana, tik nama statant iskirsti reikejo, tai dabar reikia naujo uzsodinimo, turiu tipo savidulke margalape, ziuresim, kaip cia bus su uogom, ar nereiks tai savidulkei kokio Adomo pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 04 15, 21:24)
Man tai kazkaip keista del aktinidiju "atradimo". kai visa vaikyste as jas valgiau, augo baisingai didele liana, tik nama statant iskirsti reikejo, tai dabar reikia naujo uzsodinimo, turiu tipo savidulke margalape, ziuresim, kaip cia bus su uogom, ar nereiks tai savidulkei kokio Adomo pirkti biggrin.gif

Per paroda "Ka pasesi" klausiau V.Pranckiecio paskaita apie margalapes aktinidijas. Tai del tu savidulkiu ir jis minejo, kad cia gali buti reklaminis triukas ir apgaule. Bent institute nera zinomu veisliu, kad turetu ir moterisku ir vyrisku ziedu tas pats augalas. Labai slidus reikalas. Reiketu konkrecios veisles augintoju aprasyma gauti ir isiversti arba geriausia uzklausti tiesiogiai (ne pardaveju, bet augintoju).
As tuo pabandysiu uzsiimti, nes ketinu kita pavasari tureti aktinidiju. O del "atradimo" tai tiesa. Jas atranda zmones is naujo. Jos buvo kuri laika uzmirstos. Senuose soduose ju buvo galima rasti,bet naujakuriai retai kada sodindavo, o dabar tai daro vis dazniau. Pastebejau, kad zmones ieskoti sveiku, daug vitaminu kaupianciu augalu (citrinvyciai, aktinidijos, ateina i mada Goji ir t.t.). Tai, zinoma, daugiausiai uogakrumiai.
Atsakyti
Turim bruknyną, bet nesam juo patenkintos. Uogos miniatiūrinės, remontantinės. Rudenį nuskynėm, pavasarį nuėmėm pridengimus nuo šalia augalų..pasiorodo ir jų kampą pridengėm-uogos raudonuoja. Keli metai po saują uogų ir jau jų mažumas..eina jos sau.
O taip stengėmės įrengti bruknyną, kaip įrengėm spanguolyną, tik mažesnį.
Gal Jums pasiseks ar pasisekę rasti geresnes veisles, bet man mūsų nepatinka. Aš neturiu kantrybės tokiai smulkmei.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti