Gal kas auginate abrikosą "Kaunas"? įdomu ar vertas dėmesio, ar nenušąla? Norime uošviams padovanoti, nes minėjo jog labai norėtų

Sveiki,
Ieškau šilauogių daigų, Vilniuje. Ačiū.
Ieškau šilauogių daigų, Vilniuje. Ačiū.
QUOTE(MRD @ 2014 04 11, 08:42)
Kokios veislės geltonos avietės? Vazonais ar iš dirvos?
QUOTE(jolitamaria @ 2014 04 11, 12:26)
Kiek dar laiko galima butu sodinti vaismedzius vaiskrumius ?
Mums dar lygins zeme kita savaite , tai nusikels sodinimas. Lauke jau lapeliai visur skleidziasi .
Mums dar lygins zeme kita savaite , tai nusikels sodinimas. Lauke jau lapeliai visur skleidziasi .
Jei sodinsit iš vazonų, tai galit sodint nors ir vidury vasaros.
QUOTE(Adeliutė @ 2014 04 11, 12:36)
Ojojoj kaip persiku uzsinorejau. Parasykite, kokius auginate? Uzpernai nusalo, ieskau atsparesnio salciams.
Aš auginu Maira, Inka, Sočnyj ir Dniepro.
Pirmoj vietoj Maira
Antroj Inca
Sočnyj ir Dniepro 3 vieta
Vertos dėmesio visos.
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 11, 15:31)
Aš auginu Maira, Inka, Sočnyj ir Dniepro.
Pirmoj vietoj Maira
Antroj Inca
Vertos dėmesio visos.
Pirmoj vietoj Maira
Antroj Inca
Vertos dėmesio visos.
as pirmi metai kaip Sočnyj pasisodinau, sakykite kodel i 3 vieta rasytumete

QUOTE(aimute @ 2014 04 11, 16:36)
Čia tik todėl, kad pirma ir antra vietos užimtos.

Man gal kiek per saldus. Dera puikiai.
QUOTE(Dvi @ 2014 04 11, 14:24)
Kokios veislės geltonos avietės? Vazonais ar iš dirvos?
Tik raudonos remontantines. Polka, Polana. Plikom saknim po 3, vazonuose (Polana ir Herkules) - po 6
pernai pavasari pasodintas abrikosas Juozinis jau ruosiasi zydeti - vienas pumpuras beveik issiskleides. ar ji reik dangstyti? pas mus minuso nezada, tik +2 maziausiai.
nuo kokios temperaturos dengiat?
o persikas Maira (irgi pernai pavasary sodintas) atrodo kad ziediniu pumpuru netures
arba as ju nemoku atpazinti... jie tokie apvalus turi but, kaip burbuliukai, ar ne? (nes lapu pumpurai tokie smailesni). tai jauciu persiku siemet nebus...
nuo kokios temperaturos dengiat?
o persikas Maira (irgi pernai pavasary sodintas) atrodo kad ziediniu pumpuru netures

gal profesionalai gali pasakyt, ar yra lietuviškas pavadinimas slyvos-abrikoso hibrido, angliškai tie medžiai vadinasi Pluot Tree:
http://www.naturehil...om/dapple-dandy
lietuviai juos parduoda kaip slyvas, nes pluot turi daugiau slyvos savybių.
http://www.naturehil...om/dapple-dandy
lietuviai juos parduoda kaip slyvas, nes pluot turi daugiau slyvos savybių.
Siaip idomu, kuriam arealui skirta, gal matet, kur butu parsyta atsparumas pagal areala? Nes pvz. gal pajuryje augs, o Vilniuje
kad ju ten taip pazymeta, jog atsparus salciams, tai neaisku, kokia temperatura jie laiko salta
pamenu, pas mus vienas anglas sake, kad ziemos pas mus nezmoniskai saltos
nes jis prates, prie max. labai saltos ziemos -15

Sveiki,
turiu klausima, kadangi esu pradedanti sodininke darzininke tai ne viska dar zinau, priesh keleta savaicu balinom jau augancius medelius, o va pries savaite pasodinom dar keleta sodinuku. dabar ir kilo klausimas ar ir juos balinti ar palaukti rudens?
turiu klausima, kadangi esu pradedanti sodininke darzininke tai ne viska dar zinau, priesh keleta savaicu balinom jau augancius medelius, o va pries savaite pasodinom dar keleta sodinuku. dabar ir kilo klausimas ar ir juos balinti ar palaukti rudens?