Atejau parodyti vakaryksti savo vyro darba. Tuneliukas paprikoms. Bus dar toks vienas. Tik mazesnis biskiuka.
Foto 2 is arciau
Foto 3, kaip atsidaro
Sitam tuneliuke, tai ir pomidorai iki metro aukscio gerai jaustusi
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 29, 09:43)
Atejau parodyti vakaryksti savo vyro darba. Tuneliukas paprikoms. Bus dar toks vienas. Tik mazesnis biskiuka.
Foto 2 is arciau
Foto 3, kaip atsidaro
Foto 2 is arciau
Foto 3, kaip atsidaro
Nu liux Aš irgi tokio užsimaniau Reiks vyrui jaučiu rodyt Galvoju,ar tiktų toks arbūzams pvz?
QUOTE(Alekto @ 2013 04 29, 09:49)
Nu liux Aš irgi tokio užsimaniau Reiks vyrui jaučiu rodyt Galvoju,ar tiktų toks arbūzams pvz?
Tiktu, tik zemesni darykite. I sita tuneliuka tilptu 2-3 arbuzu daigai Ilgis 2,80 m. Tuneliuko aukstis nuo lysves virsaus yra 1,10 m.
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 29, 08:43)
tikrai kad liuks Ne per gerai paprikom?
Cia jau nebe tuneliukas, o visas namas
Aukse, saunuolis vyras O jis kilnojamas? Bet man tai maziukas Nedaug papriku tilps.
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 29, 09:59)
Per gerai nebuna As pati norejau paprastesnio, bet mano vyras sumaste sitaip-bus gerai
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 29, 10:49)
Aukse, saunuolis vyras O jis kilnojamas? Bet man tai maziukas Nedaug papriku tilps.
Na jis nera kilnojamas. Pries ziema tik "nurengti" ji reikes ir vel stoves kitiems metams. Pora tokiu siltnamiuku bus. Man per akis Ciliams tik reikes atskira koki daryti. O sitie bus saldzioms paprikoms. Vasara pakeli viena sona ir labai gerai ten joms bus.
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 29, 11:58)
Na jis nera kilnojamas. Pries ziema tik "nurengti" ji reikes ir vel stoves kitiems metams. Pora tokiu siltnamiuku bus. Man per akis Ciliams tik reikes atskira koki daryti. O sitie bus saldzioms paprikoms. Vasara pakeli viena sona ir labai gerai ten joms bus.
O tu kiek daigu zadi i ji sutalpinti?
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 29, 13:13)
O tu kiek daigu zadi i ji sutalpinti?
Kadangi jis metro plocio ir 2,80 ilgio, tai planaviau sukisti apie 20 daigu Ziuresiu kai jau sodinsiu ten paprikas kiek tiksliai te ju telpa. Tai pas mane bus jauciu apie 40 daigu saldziuju papriku ir kokie 10 daigu astriuju. Tik astriom dar vietos neparinkau. Gal is viso siltnamyje sodinsiu salia zemaugiu pomidoru Cia dar klausimas atviras. Ir panasiai tada apie 30 su biskiu daigu gaunasi pas mane pertekliniu. Bet ten visokiu yra. Yra tokie menkesni, tai tuos jau pazadejau padovanoti.
Ai, man kazkodel uzsifiksavo, kad pas tave virs 100 daigu papriku
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 29, 13:24)
Ai, man kazkodel uzsifiksavo, kad pas tave virs 100 daigu papriku
Buvo apie 103, du numarioti sugebejau Liko simtas. Uzvakar padovanojau keleta daigu kaimynei, nes per ziopluma siltnamyje nieko neuzdenge tai turejo nuostolio, ne tik pomidoru, bet ir indeliuose buvusiu Trapez papriku. Tai padovanojau keleta ju,kad turetu. Pazadejau 10 daigu draugei. Dar kaimyne kita keliu nores. Tai va...Sau, aisku, atsirinksiu graziausius
Laba diena
sos prasau pagelbeti mano papriku daigeliai nebeauga, pasidare sviesiai zalios spalvos, apatiniai lapeliai krenta gal trasu reikia, o gal saules per daug
sos prasau pagelbeti mano papriku daigeliai nebeauga, pasidare sviesiai zalios spalvos, apatiniai lapeliai krenta gal trasu reikia, o gal saules per daug
mano čili pipiriukai , paprikiukai tik ant saulės ir stovi, žaliuoja Gal perliejot...