Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

Atejau parodyti vakaryksti savo vyro darba. Tuneliukas paprikoms. Bus dar toks vienas. Tik mazesnis biskiuka.
user posted image
Foto 2 is arciau
Foto 3, kaip atsidaro
Sitam tuneliuke, tai ir pomidorai iki metro aukscio gerai jaustusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 29 balandžio 2013 - 08:44
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 29, 09:43)
Atejau parodyti vakaryksti savo vyro darba. Tuneliukas paprikoms. Bus dar toks vienas. Tik mazesnis biskiuka.
user posted image
Foto 2 is arciau
Foto 3, kaip atsidaro
Sitam tuneliuke, tai ir pomidorai iki metro aukscio gerai jaustusi  smile.gif

Nu liux thumbup.gif Aš irgi tokio užsimaniau bigsmile.gif Reiks vyrui jaučiu rodyt biggrin.gif Galvoju,ar tiktų toks arbūzams pvz?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 29, 09:49)
Nu liux thumbup.gif Aš irgi tokio užsimaniau bigsmile.gif Reiks vyrui jaučiu rodyt biggrin.gif Galvoju,ar tiktų toks arbūzams pvz?

Tiktu, tik zemesni darykite. I sita tuneliuka tilptu 2-3 arbuzu daigai g.gif Ilgis 2,80 m. Tuneliuko aukstis nuo lysves virsaus yra 1,10 m.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 29, 08:43)

tikrai kad liuks thumbup.gif Ne per gerai paprikom? biggrin.gif
Cia jau nebe tuneliukas, o visas namas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 29 balandžio 2013 - 09:00
Aukse, saunuolis vyras thumbup.gif O jis kilnojamas? Bet man tai maziukas ax.gif Nedaug papriku tilps.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 29, 09:59)
tikrai kad liuks  thumbup.gif Ne per gerai paprikom?  biggrin.gif
Cia jau nebe tuneliukas, o visas namas  bigsmile.gif

Per gerai nebuna smile.gif As pati norejau paprastesnio, bet mano vyras sumaste sitaip-bus gerai ax.gif

QUOTE(madmuazele @ 2013 04 29, 10:49)
Aukse, saunuolis vyras thumbup.gif O jis kilnojamas? Bet man tai maziukas ax.gif Nedaug papriku tilps.

Na jis nera kilnojamas. Pries ziema tik "nurengti" ji reikes ir vel stoves kitiems metams. Pora tokiu siltnamiuku bus. Man per akis smile.gif Ciliams tik reikes atskira koki daryti. O sitie bus saldzioms paprikoms. Vasara pakeli viena sona ir labai gerai ten joms bus.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 29, 11:58)
Na jis nera kilnojamas. Pries ziema tik "nurengti" ji reikes ir vel stoves kitiems metams. Pora tokiu siltnamiuku bus. Man per akis  smile.gif  Ciliams tik reikes atskira koki daryti. O sitie bus saldzioms paprikoms. Vasara pakeli viena sona ir labai gerai ten joms bus.

O tu kiek daigu zadi i ji sutalpinti?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 29, 13:13)
O tu kiek daigu zadi i ji sutalpinti?

Kadangi jis metro plocio ir 2,80 ilgio, tai planaviau sukisti apie 20 daigu g.gif Ziuresiu kai jau sodinsiu ten paprikas kiek tiksliai te ju telpa. Tai pas mane bus jauciu apie 40 daigu saldziuju papriku ir kokie 10 daigu astriuju. Tik astriom dar vietos neparinkau. Gal is viso siltnamyje sodinsiu salia zemaugiu pomidoru g.gif Cia dar klausimas atviras. Ir panasiai tada apie 30 su biskiu daigu gaunasi pas mane pertekliniu. Bet ten visokiu yra. Yra tokie menkesni, tai tuos jau pazadejau padovanoti.
Atsakyti
Ai, man kazkodel uzsifiksavo, kad pas tave virs 100 daigu papriku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 29, 13:24)
Ai, man kazkodel uzsifiksavo, kad pas tave virs 100 daigu papriku  blush2.gif

Buvo apie 103, du numarioti sugebejau blush2.gif Liko simtas. Uzvakar padovanojau keleta daigu kaimynei, nes per ziopluma siltnamyje nieko neuzdenge tai turejo nuostolio, ne tik pomidoru, bet ir indeliuose buvusiu Trapez papriku. Tai padovanojau keleta ju,kad turetu. Pazadejau 10 daigu draugei. Dar kaimyne kita keliu nores. Tai va...Sau, aisku, atsirinksiu graziausius blush2.gif
Atsakyti
Laba diena

sos verysad.gif prasau pagelbeti 4u.gif mano papriku daigeliai nebeauga, pasidare sviesiai zalios spalvos, apatiniai lapeliai krenta unsure.gif gal trasu reikia, o gal saules per daug blush2.gif
Atsakyti
mano čili pipiriukai , paprikiukai tik ant saulės ir stovi, žaliuoja thumbup.gif Gal perliejot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kuba: 29 balandžio 2013 - 12:49