Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 24, 15:57)
Purskalioju su pumpurais ir ziedais esancias. Tikrai nepyksta  smile.gif

O kuom purskiat?vandenuku?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2013 04 25, 09:45)
O kuom purskiat?vandenuku?

taip 4u.gif

Vobla, jeigu ne jusu Siaures asigalis, tai as jau rizikuociau sodinti juos. Pernai panasiu metu sodinau. Kartu su pomidorais. Viskas gerai jiems buvo.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 25, 09:48)
Vobla, jeigu ne jusu Siaures asigalis, tai as jau rizikuociau sodinti juos. Pernai panasiu metu sodinau. Kartu su pomidorais. Viskas gerai jiems buvo.

Bet pernai pavasaris normaliu laiku atėjo rolleyes.gif Nu nežinau nežinau,man kažkaip dar smarkiai anksti paprikas sodint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 25, 10:50)
Bet pernai pavasaris normaliu laiku atėjo rolleyes.gif Nu nežinau nežinau,man kažkaip dar smarkiai anksti paprikas sodint unsure.gif

Bandysiu kelias eksperimentines pasodinti. Ziuresiu , kaip jausis. Bet cia tik koki antradieni bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 25, 10:50)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 25, 09:48)
taip  4u.gif

oj nia nia- pas mane pernai dar geguzes vidury pomidorai iki zemes nusalo. ir apkutoti agro, ir su visom zvakem iskeliavo anapilin doh.gif
komposto kruvon dar negaliu net sakiu ibesti- bandziau vakar biski pasikasti- ledas doh.gif paprikoms reikia isilusios dirvos... verysad.gif teks kentet...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 04 25, 11:47)
oj nia nia- pas mane pernai dar geguzes vidury pomidorai iki zemes nusalo. ir apkutoti agro, ir su visom zvakem iskeliavo anapilin doh.gif 
komposto kruvon dar negaliu net sakiu ibesti- bandziau vakar biski pasikasti- ledas doh.gif  paprikoms reikia isilusios dirvos... verysad.gif   teks kentet...

Oi, pas mane viena komposto kruva mazdaug kubo turio jau sunaudota galima sakyti. Siandien dar 10 kubu komposto atkeliauja, tai perkasiau zeme nauja, iremino lysves vyras, desiu kartono ir ant virsaus komposto. kartono tam,kad zoles priglusintu kiek imanoma is apacios. Nes velena tik apversta ir viskas, nekisau ten nagu daugiau. O tam komposte zeme turetu buti isilusi neblogai. Nes varto ten ji kasdiena su spec technika.

Tose lysvese ir augs mano paprikos ir ciliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 25 balandžio 2013 - 11:01
QUOTE(vobla @ 2013 04 25, 10:47)

komposto kruvon dar negaliu net sakiu ibesti- bandziau vakar biski pasikasti- ledas doh.gif  paprikoms reikia isilusios dirvos... verysad.gif  teks kentet...

blink.gif kurioj cia apylinkei sitaip? Pas mus is vis isalo nebuvo, sniegas nutirpo, kask kur nori, zeme tikrai neisalus, tik tiek kad salta. Sekmadieni pastate siltnami, siandien matavau temperatura, zeme jau +13,syla pilnu tempu thumbup.gif
Tai sakau, kad ne visur vienodai ta siluma, gal pas kai ka jau taskentas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 25, 11:58)
O tam komposte zeme turetu buti isilusi neblogai. Nes varto ten ji kasdiena su spec technika.

pas mane vis dar isales doh.gif siandien dar pabandziau. nu ledas visai. pavirsiukas tik atsiles, tai siaip ne taip pridroziau karuti doh.gif nu bliamba, gal ji vandeniu paliet ar ka, kad greiciau atsiltu g.gif o stovi saulekaitoj...

QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 25, 11:58)
blink.gif kurioj cia apylinkei sitaip?

palei Vilniu...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 04 25, 15:10)
pas mane vis dar isales doh.gif  siandien dar pabandziau. nu ledas visai. pavirsiukas tik atsiles, tai siaip ne taip pridroziau karuti doh.gif  nu bliamba, gal ji vandeniu paliet ar ka, kad greiciau atsiltu g.gif  o stovi saulekaitoj...
palei Vilniu...

Atrodo gi juoda zeme, turetu taip gerai saulekaitoj staigiai atsilti g.gif Pas mane napie savaites reikejo,kad atsildytu ta kruva pilnai. Bet jau pamirstas vargas. Gal ten pas jus kokia dauba? Nes pas kaimynus buvusios baloj, kur vandens nematyti jau n metu, tai dar sniegas vakar stovejo.Ir kad nesumalevus, tai pusnele ten buvo apie 40 cm blink.gif
Atsakyti
laba diena,
atėjau į šią temą trumpai paklausti jums paprasto dalyko: ką reiškia gelstantys jaunų (apie 10cm) čili pipiriukų (tų trumpavaisių - aštriųjų) lapeliai - kad perlaistom ar kad išsausinam žemę? ir dar - nuo kada galima išnešti juos į lauką (vazone), nuo kiek laipsnių?

Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2013 04 28, 09:16)
laba diena,
atėjau į šią temą trumpai paklausti jums paprasto dalyko: ką reiškia gelstantys jaunų (apie 10cm) čili pipiriukų (tų trumpavaisių - aštriųjų) lapeliai - kad perlaistom ar kad išsausinam žemę? ir dar - nuo kada galima išnešti juos į lauką (vazone), nuo kiek laipsnių?

gelsta gal kad medžiagų mažai? kokiuose indukuose gyvena? šiaip čiliukai mėgsta drėgmę, tik visvien neturi būti nuolat permirkusi žemė.
na išnešti laukan dar tikrai per anksti. Svarbiausia nebūtų minuso, kad jie neapšaltų. O jei temperatūra žemesnė bus nei 15 šilumos - tada tiesiog prisistabdys augimas. Betkokiu atveju kolkas jie bus sodinami dar tik po priedanga. Plika galva jų į lauką nešti kolkas tikrai nevertėtų 4u.gif
Atsakyti