Vazonai kokie įdomūs
Aš su paprikom kelintus metus baudau suidraugauti, bet niekaip nepavyksta-nerndam bendroskalbos ir supratimo Pas kitaskrūmai didžiausi ir vaisių daug, o pasmane krūmai mažučiai, jei po 2-3 paprikas užaugin, tai labai gerai skaitau.
ačiū - viskas jau džiovinasi
QUOTE(rcl123 @ 2013 09 01, 16:51)
viskas priklauso nuo paprikų veislės ir nuo augimo sąlygų - pvz. iš Jaloro,Jalapeno - po 90-100 dienų nuo sėklos daiginimo pradžios jau galima nuimti pirmą derlių.Jeigu salygos netinkamos ,tai ir po 5 mėn dar gali nebūti derliaus
per vėlai atsiuntė ar per vėlai užsakėte ?
per vėlai atsiuntė ar per vėlai užsakėte ?
Ir tas, ir tas
Jau kitąmet sausio vidury sėsiu
merginos kazkaip benarzydama internete radau recepteli, kad galima koncervuoti aitriasias paprikas, ar kazin tinka tos na kurios vadinamos dekoratyviosios, tokios mazytes, ir auginamos namuose pailgos formos
QUOTE(georgiana @ 2013 09 04, 07:22)
merginos kazkaip benarzydama internete radau recepteli, kad galima koncervuoti aitriasias paprikas, ar kazin tinka tos na kurios vadinamos dekoratyviosios, tokios mazytes, ir auginamos namuose pailgos formos
visos paprikos yra valgomos , tik spalva užmarinavus dekoratyvines, gali ir dingti
Sveikos merginos,
galbut kas nors jau auginoti si cili ir galetumete pasakyti ar tikrai galima tiketis panasios isvaizdos kaip nuotraukose? butu idomu auginti vien del formos
http://www.ubergarde...-chili-peppers/
galbut kas nors jau auginoti si cili ir galetumete pasakyti ar tikrai galima tiketis panasios isvaizdos kaip nuotraukose? butu idomu auginti vien del formos
http://www.ubergarde...-chili-peppers/
O ar jos tikrai saldziosios?Gal selklos yra pusiau aitriuju? Ju buna ir tokiu.
QUOTE(Venta9 @ 2013 09 11, 11:48)
O ar jos tikrai saldziosios?Gal selklos yra pusiau aitriuju? Ju buna ir tokiu.
nei ant vieno pakelio nebuvo parasyta, kad tokios. didziajame siltnamyje pas mane tik saldziosios...bet kadangi visas veisles besodindama sumaisiau, net nezinau kuri cia aitri.
QUOTE(vobla @ 2013 09 11, 12:59)
nei ant vieno pakelio nebuvo parasyta, kad tokios. didziajame siltnamyje pas mane tik saldziosios...bet kadangi visas veisles besodindama sumaisiau, net nezinau kuri cia aitri.
Gal ir nebuna parasyta, nepamenu, nes man yra pasitaike taip, senokai, tai neprisimenu kokia, kazkokia is pailgu raudona, tik tiek prisimenu.
QUOTE(Venta9 @ 2013 09 11, 13:12)
Gal ir nebuna parasyta, nepamenu, nes man yra pasitaike taip, senokai, tai neprisimenu kokia, kazkokia is pailgu raudona, tik tiek prisimenu.
vat tai tau- man taip dar nebuvo pasitaike. o forma tai klasikine. ne kubo, o tokios trikampos daugiau, bet storasienes. aitrios daugiau i vaisiaus gala. gerai, kad seimai i salotas nepataikiau supjaustyt, o pati vis kaip obuoli atsikandu. ir net neisidemejau nuo kurio krumo, nes priskinu visa glebi , parnesu namo ir tik tuomet ragauju.