Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

Vazonai kokie įdomūs bigsmile.gif
Aš su paprikom kelintus metus baudau suidraugauti, bet niekaip nepavyksta-nerndam bendroskalbos ir supratimo doh.gif Pas kitaskrūmai didžiausi ir vaisių daug, o pasmane krūmai mažučiai, jei po 2-3 paprikas užaugin, tai labai gerai skaitau.
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2013 09 01, 15:27)
Ruduo derliaus metas...

skanaus 4u.gif
Atsakyti
ačiū - viskas jau džiovinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2013 09 01, 16:51)
viskas priklauso nuo paprikų veislės ir nuo augimo sąlygų - pvz. iš Jaloro,Jalapeno - po 90-100 dienų nuo sėklos daiginimo pradžios jau galima nuimti pirmą derlių.Jeigu salygos netinkamos ,tai ir po 5 mėn dar gali nebūti derliaus smile.gif
per vėlai atsiuntė ar per vėlai užsakėte  bigsmile.gif   mirksiukas.gif ?

Ir tas, ir tas verysad.gif blush2.gif

Jau kitąmet sausio vidury sėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2Ditute: 03 rugsėjo 2013 - 21:35
merginos kazkaip benarzydama internete radau recepteli, kad galima koncervuoti aitriasias paprikas, ar kazin tinka tos na kurios vadinamos dekoratyviosios, tokios mazytes, ir auginamos namuose pailgos formos g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 09 04, 07:22)
merginos kazkaip benarzydama internete radau recepteli, kad galima koncervuoti aitriasias paprikas, ar kazin tinka tos na kurios vadinamos dekoratyviosios, tokios mazytes, ir auginamos namuose pailgos formos g.gif

visos paprikos yra valgomos , tik spalva užmarinavus dekoratyvines, gali ir dingti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rcl123: 04 rugsėjo 2013 - 09:35
Sveikos merginos,

galbut kas nors jau auginoti si cili ir galetumete pasakyti ar tikrai galima tiketis panasios isvaizdos kaip nuotraukose? g.gif butu idomu auginti vien del formos ax.gif

http://www.ubergarde...-chili-peppers/

user posted image

user posted image
Atsakyti
mastau kokiu budu galejo apkarsti saldziosios paprikos. nesejau jokiu savu rinktu seklu- tik parduotuvines is pakeliu. sava ciliu plantacija uz kokiu 10 metru. paprikos apskritai siltnamyje. o jau kelinta nusiskinu ciliavota. ne labai aitriai kaip tikras cilis, bet kerpa. kaip? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 11 rugsėjo 2013 - 08:48
O ar jos tikrai saldziosios?Gal selklos yra pusiau aitriuju? Ju buna ir tokiu.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 09 11, 11:48)
O ar jos  tikrai saldziosios?Gal selklos yra pusiau aitriuju? Ju buna ir tokiu.

nei ant vieno pakelio nebuvo parasyta, kad tokios. didziajame siltnamyje pas mane tik saldziosios...bet kadangi visas veisles besodindama sumaisiau, net nezinau kuri cia aitri.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 09 11, 12:59)
nei ant vieno pakelio nebuvo parasyta, kad tokios. didziajame siltnamyje pas mane tik saldziosios...bet kadangi visas veisles besodindama sumaisiau, net nezinau kuri cia aitri.

Gal ir nebuna parasyta, nepamenu, nes man yra pasitaike taip, senokai, tai neprisimenu kokia, kazkokia is pailgu raudona, tik tiek prisimenu.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 09 11, 13:12)
Gal ir nebuna parasyta, nepamenu, nes man yra pasitaike taip, senokai, tai neprisimenu kokia, kazkokia is pailgu  raudona, tik tiek prisimenu.

vat tai tau- man taip dar nebuvo pasitaike. o forma tai klasikine. ne kubo, o tokios trikampos daugiau, bet storasienes. aitrios daugiau i vaisiaus gala. gerai, kad seimai i salotas nepataikiau supjaustyt, o pati vis kaip obuoli atsikandu. ir net neisidemejau nuo kurio krumo, nes priskinu visa glebi , parnesu namo ir tik tuomet ragauju.
Atsakyti