QUOTE(svieske @ 2013 08 15, 22:56)
Auginau cilius Damian, kilian, ir Kristian Semo firmos, tokie labai astrus. Sakykit, ar galiu juos marinuoti, nebus ziauriai astrus? Gal dar patartumet kaip juos panaudoti... Ir dar, jus saldote cilius su visom seklom ar ne? Is anksto aciu uz atsakymus
marinuot gali, bet aštrumas tai vargiai ar dėl to pamažės na daryk adžikas kokias, padažus aštresnius. Receptų pilna tikrai. Aš tai labai adžiką mėgstu, darau tokią su daržovėm ir tais čiliukais. Nu super,kai tingiu, į sriubą šaukštą tik įmeti ir vsio.
Beje, marinuoju aš su sėklom. Bet jei tau labai aštrūs, tai gali ir išimti jas. Nes aš tai marinuoju mažesnio aštrumo pipiriukus - jelapenus, jaloro ir panašius. Tai nesivarginu krapštydama sėklas.
o šaldyti.... na kaip jau čia tau patinka.
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2013 08 16, 13:48)
Siemet derlingumu mane stebino ir vis dar stebina Golden greek pepperoncini ir jalapeno . Super. Kitais metais apsisodinsiu jais. O vat su vieninteliu Rocoto orange liudnuma. Buvo tuneliuke, tai barste ziedus, perkeliau i lauka, kur vejas neuzpucia, tai krumas galingas isaugo, zydi, bet dar nei vieno vaisiaus nera. Kiek maciau, tai irgi barsto ziedus
a manęs tie paperoncikai nesužavėjo...... va ant jelapenų nepykstu. Rocoto neturiu...... bet norėčiau kitais metais gal pabandysiu. Nes praeitais metais nelabai jis man spėjo sunokti, per vėlai daigas buvo pasodintas. O jis aukštaūgis, aš paskui jau jį genėjau visaip, kad tik nokintų vaisius savo.........