Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

Gal kas galit parašyti kokį receptuką kaip užmarinuoti aštriuosius pipirus žiemai?
Atsakyti
QUOTE(Pavasario rasa @ 2013 08 13, 11:09)
Gal kas galit parašyti kokį receptuką kaip užmarinuoti aštriuosius pipirus žiemai?

as irgi noreciau receptelio ax.gif visada tik dziovindavau ,o dziovintu nuo anu metu liko dar tai noreciau uzmarinuoti ax.gif
Atsakyti
Gal kas darėt iš habanerių ir mangų padažą prie mėsos? Visai skaniai atrodo

http://giedrius-v.li....com/46100.html
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2013 08 13, 11:53)
Gal kas darėt iš habanerių ir mangų padažą prie mėsos? Visai skaniai atrodo

http://giedrius-v.li....com/46100.html

atrodo tai skaniai, gal reiktų pabandyt kai orai atvės. Tų habanerų tai sočiai bus.....
Atsakyti
Sveikos dar karteli, merginos, 4u.gif

gal kuri mergaite Vilniuje turetu ir galetu parduoti ciliuku arba jalapenu? Jei kas susidomesite, lauksiu zinuciu smile.gif Vaikinas uzsimane mat Adzikos pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 08 13, 11:35)
atrodo tai skaniai, gal reiktų pabandyt kai orai atvės. Tų habanerų tai sočiai bus.....

aš jau kitiems metams ruošiuosi, kai turėsių habanerių smile.gif
Atsakyti
Ka tik isviriau adzika pagal verenos recepta, tik ne su habaneromis, o su aji yellow - gerumeeeliiiiiiis thumbup.gif Is recepte nurodyto kiekio man gavosi mazdaug litras galutinio produkto.
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2013 08 13, 21:06)
Ka tik isviriau adzika pagal verenos recepta, tik ne su habaneromis, o su aji yellow - gerumeeeliiiiiiis  thumbup.gif Is recepte nurodyto kiekio man gavosi mazdaug litras galutinio produkto.

Man irgi +- tiek gaunas. Smagu, kad patiko thumbup.gif Ragaukite po geros savaitės, kai skoniai stiklainyje "apsipras". O su habanerais- iš vis pasaka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 13 rugpjūčio 2013 - 21:43
Šiemet neturiu Habaneru blush2.gif pazadu pasitaisyti kitais metais ax.gif Gal turite laiko bei patirties patikrintą adžikos su pomidorais receptą? Iš anksto dideliausias AČIŪ!
Atsakyti
Yerena, perkeliau Jusu recepta i sia tema. 4u.gif
Atsakyti
Auginau cilius Damian, kilian, ir Kristian Semo firmos, tokie labai astrus. Sakykit, ar galiu juos marinuoti, nebus ziauriai astrus? g.gif Gal dar patartumet kaip juos panaudoti... Ir dar, jus saldote cilius su visom seklom ar ne? Is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Siemet derlingumu mane stebino ir vis dar stebina Golden greek pepperoncini ir jalapeno . Super. Kitais metais apsisodinsiu jais. O vat su vieninteliu Rocoto orange liudnuma. Buvo tuneliuke, tai barste ziedus, perkeliau i lauka, kur vejas neuzpucia, tai krumas galingas isaugo, zydi, bet dar nei vieno vaisiaus nera. Kiek maciau, tai irgi barsto ziedus g.gif
Atsakyti