Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 17, 17:28)
Mano paprikos tokios gležnos, truputį palieti ir lūžta, o kelios linkti pradėjo, rodos, kad šaknų neturi, o dar kelios pradėjo pridėtines šakneles auginti kaip pomidorai  g.gif .

Laukiu atsakymų ką dariau ir darau vėl ne taip kaip reikia, nu nemoku aš jų augint  - jau kaprizus ir šposus krečia jos man  biggrin.gif

na gal tada plačiau ką parašytumėt. Kiek gauna šviesos, gal jos ten išstypę labai užtai irlinksta į visas puses. O negi nė karto nepersodinot jei tiksliai nežinot ar šaknų turi ar ne...... nes tokiu metu bent kartą tai turėjot keisti indelių dydį..... maniškių šaknys ir 17 cm skersmens vazonuose jau apačioj lenda. ar nuotrauką padarykit - bus tada aiškiau.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 17, 17:28)
Mano paprikos tokios gležnos, truputį palieti ir lūžta, o kelios linkti pradėjo, rodos, kad šaknų neturi, o dar kelios pradėjo pridėtines šakneles auginti kaip pomidorai  g.gif .

Laukiu atsakymų ką dariau ir darau vėl ne taip kaip reikia, nu nemoku aš jų augint  - jau kaprizus ir šposus krečia jos man  biggrin.gif

na dar tokiu monu nebuvau macius- o nuotraukytes neturit? Del trapumo tai kazko truksta o kuom treset?
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 04 17, 18:11)
na dar tokiu monu nebuvau macius- o nuotraukytes neturit? Del trapumo tai kazko truksta o kuom treset?

aha tikri monai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2013 04 17, 13:06)
visai faina - toli net eiti nereikės ,  įdomu kaip skonis bus ,gal susičilins  lotuliukas.gif

tai kad šalia paprikos, ne čilio, auga smile.gif
Bet ir šiaip, ko gero, paragaut nebandysiu smile.gif Neatrodo labai valgomas..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 17, 18:06)
na gal tada plačiau ką parašytumėt. Kiek gauna šviesos, gal jos ten išstypę labai užtai irlinksta į visas puses. O negi nė karto nepersodinot jei tiksliai nežinot ar šaknų turi ar ne...... nes tokiu metu bent kartą tai turėjot keisti indelių dydį.....  maniškių šaknys ir 17 cm skersmens vazonuose jau apačioj lenda. ar nuotrauką padarykit - bus tada aiškiau.

Atsakau: šviesos gauna tikrai, nieko jos neišstypusios, rodos, normalios, persodinti persodinau 1 kartą, tada šaknelės buvo tikrai geros, net pati pasidžiaugiau, netrešiau schmoll.gif . Trapios ta prasme, kad besukinėjant tik paliečiau ir lapas pukšt nulūžo. Na ,gal kvailai nuskambėjo čia tas mano žodis " trapumas", bet tikrai tokios atrodo porcelianinės blush2.gif imu ir svyruoja į visas puses rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 17, 20:36)
Atsakau: šviesos gauna tikrai, nieko jos neišstypusios, rodos,  normalios, persodinti persodinau 1 kartą, tada šaknelės buvo tikrai geros, net pati pasidžiaugiau, netrešiau  schmoll.gif . Trapios ta prasme, kad besukinėjant tik paliečiau ir lapas pukšt nulūžo. Na ,gal kvailai nuskambėjo čia tas mano žodis    " trapumas", bet tikrai tokios atrodo porcelianinės    blush2.gif  imu ir svyruoja į visas puses  rolleyes.gif

Bandei patresti? Mano silpnuciai buvo, kol nepatresiau. Bent karta i savaite. Nes jau saknu daug, dar i didesnes taras neturiu galimybes perkelti, tai irgi trapus daigai tokie buvo. Patresus pradejo labiau kotai storeti, pazasteles leisti ir pumpuru kruva krauti. Lapau irgi labai atsigavo. Bet labai jau laukiu,kadi gi bus galima i tuneliuka iskelti lauke. Jauciu, be geguzes galo niekaip, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 17, 19:40)
Bet labai jau laukiu,kadi gi bus galima i tuneliuka iskelti lauke. Jauciu, be geguzes galo niekaip, ane?  g.gif

žiūrint, kokie orai bus. Jei bus labai šilta ir prognozės atšalimo nežadės, galima bus ir anksčiau. Tikiuosi, kad taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 17, 20:40)
Bandei patresti? Mano silpnuciai buvo, kol nepatresiau. Bent karta i savaite. Nes jau saknu daug, dar i didesnes taras neturiu galimybes perkelti, tai irgi trapus daigai tokie buvo. Patresus pradejo labiau kotai storeti, pazasteles leisti ir pumpuru kruva krauti. Lapau irgi labai atsigavo. Bet labai jau laukiu,kadi gi bus galima i tuneliuka iskelti lauke. Jauciu, be geguzes galo niekaip, ane?  g.gif

O kuo tresete, gal ir truksta joms trasu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 17, 20:44)
žiūrint, kokie orai bus. Jei bus labai šilta ir prognozės atšalimo nežadės, galima bus ir anksčiau. Tikiuosi, kad taip ir bus  smile.gif

Kadangi bus daromos naujos lysves pakeltos tuneliukams, tai ryt reiketu man bent suzymeti kuoliukais vietas, kur lysves noresiu daryti,kad vyras galetu zeme isdirbti g.gif Vis arciau tikslo busiu, del pastoviu namu paprikoms mano smile.gif

Juraciuks, as naudoju universalias kompleksines trasas darzovems. Pasidairykite kokiuose senukuose ar zalioje stoteleje. Tikrai rasite kas tiktu ir paprikoms. Mano paprikoms labai patinka sios Trasos.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 17, 20:55)

Juraciuks, as naudoju universalias kompleksines trasas darzovems.

Ačiū , bandysiu pamaitinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 17, 20:46)
O kuo tresete, gal ir truksta joms trasu  g.gif

aš šiaip už natūralų auginimą, bet kol dar būna daigeliai pagal situaciją kartais patręšiu. Nes augaliukas augdamas ribotam plote - indely - jis tikrai negauna reikiamų medžiagų pakankamai. Kažkaip jūs tik labai jau vaizdingai apibūdinot tą trapumą smile.gif visi augaliukai jautroki, šiandien aš kaip dramblys porą pomidorų tokių gražių nuvariau....... taip net gaila pasidarė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 17, 21:41)

Kažkaip jūs tik labai jau vaizdingai apibūdinot tą trapumą smile.gif

visi augaliukai jautroki, šiandien aš kaip dramblys porą pomidorų tokių gražių nuvariau....... taip net gaila pasidarė  doh.gif

Čia aš kaip vaikams - profesinė liga lotuliukas.gif

Oi, gaila pomidorų, bet pamerkti kažkurios merginos sakė,kad galima, kad šakneles išleistų mirksiukas.gif

Atsakyti