Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(Tuomce @ 2013 08 07, 23:01)
perskaiciau garsiai viska, tai MB sako tai jei nenaudoja, gal nori perleist biggrin.gif

tai gal tau vietoj laiško siųsti siuntą lotuliukas.gif man tai jų poros pipiriukų užteks, o ap[lipę tai cieli du krūmeliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 08 08, 09:34)
tai gal tau vietoj laiško siųsti siuntą  lotuliukas.gif  man tai jų poros pipiriukų užteks, o ap[lipę tai cieli du krūmeliai  doh.gif

biggrin.gif : d biggrin.gif kazkaip manau MB nesipriesintu biggrin.gif
Atsakyti
Yerena, o kokios proporcijos tos adzikos su persikais ?
Atsakyti
aha ir man įdomu . Persikai nebrangūs dabar visai. Ir kaip tik habanerai pas mane oranžiniai lygtais. Taip ir vadinas lygtais Orange habanero. Lauksim receptuko 4u.gif
Atsakyti
kai gausit mergaitės vokelius, duokit žinią. Ba man tos sėklikės vokuose jaučiasi.... jei paštininkė kokia nelabai tai.......
Atsakyti
butinai pranesiu, vakar jau ejau tikrinti, bet gavau tik cgates sutarti biggrin.gif
Atsakyti
Raportuoju: laiska su seklikem gavau clap.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

vis pasiskaitinedavau sia temuke ir norejau jau sakytis is e-bay ciliuku seklas, o sakykit, Jusu cilius vazonelyje butu imanoma auginti, nera labai dideli krumai? Labai noreciau seklikiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apciukas @ 2013 08 10, 07:23)
Labas rytas,

vis pasiskaitinedavau sia temuke ir norejau jau sakytis is e-bay ciliuku seklas, o sakykit, Jusu cilius vazonelyje butu imanoma auginti, nera labai dideli krumai? Labai noreciau seklikiu smile.gif 4u.gif

mano visas cili darzas auga ant palanges loveliuose. kai kurie gan auksti virs metro, kai kurie apie 50cm visi vaisius mezga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 08 10, 09:19)
mano visas cili darzas auga ant palanges loveliuose. kai kurie gan auksti virs metro,  kai kurie apie 50cm visi vaisius mezga smile.gif

o tai tu ne lauke. Tai tikrai labai tiktų tau tie habanerai. Jie mažiukai...... bet aštrumas...... vakar dariau adžiką, tai kelis dėjau tokius paprastus kaip jelapenas ir tik vieną habanerą. Na ir užtenka to aštrumo tikrai.......
Beje čeriai ir tam jelapenai pas mane lauke tikrai nėra dideli. Gal apie 50 cm aukščio.
Atsakyti
QUOTE(apciukas @ 2013 08 10, 07:23)
Labas rytas,

Auginkit mažas paprikytes: Numex Twilight, Prairie Fire, labai gražus ir įspūdingas ant palangės Medusa pipiras, jei norisi storesnio derliaus Jaloro, Jalapeną.. g.gif Labai daug yra veislių, riekia tik pasinaudoti google mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 08 10, 10:28)
o tai tu ne lauke. Tai tikrai labai tiktų tau tie habanerai. Jie mažiukai...... bet aštrumas...... vakar dariau adžiką, tai kelis dėjau tokius paprastus kaip jelapenas ir tik vieną habanerą. Na ir užtenka to aštrumo tikrai.......
Beje čeriai ir tam jelapenai pas mane lauke tikrai nėra dideli. Gal apie 50 cm aukščio.

ne ne lauke smile.gif ant 5metru ilgio palanges auga 27 ciliukai bigsmile.gif
Atsakyti