QUOTE(zikas1970 @ 2013 08 01, 12:08)
Pas mane trapez paprikos toliau sekmingai zaliuoja Kurios buvo nuskintos, dezeje lyg sonai raudonuoti pradejo, truputi pavyto, sakiau nebelauksiu, sumarinuosiu zalias. O ant krumo zalut zaluteles, vel uzaugo didziules, plesia krumo sakas, dvi jau nuluzo, vargas man su jom Nors beprotiskai derlingos, o ir skanios jos man, kad ir zalios.Raudonu dar neragavau Idomu, kaip pas kitas su sia veisle reikalai? Jau raudonuoja, ar vis dar zalios?
Man irgi lūžti šakos pradėjo, o kaip gaila. Tai ir kuolelius pastačiau, ir prie tunelio lankų šakas rišu
Palyginus, kaip čia anksti ėmėte valgyti kitų veislių paprikas, tai pas mane jos irgi vėlai atsirado. Apie pora savaičių iš 20 krūmelių nusiskinu po kokias 3-4 į savaitę. O šią savaitę jau ėmė nokti masiškai, šįvakar važiuosiu skinti ir vakuosiu.
Šiaip paprikas sėjau anksti ir į lauką išnešiau jau didžiules (bet be vaisių), o laukti nokimo teko ilgai. Bet vistiek gera veislė. Dėl ankstyvo pavalgymo galima sodinti ir kelias greičiau nokstančias, bet Trapez neatsisakysiu