Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

Pernai kazkas gyre tokias pat saldzias paprikas- kazkaip nesusigundziau, o vat tokie mazi apvalus ir mesingi ciliukai, o jei dar ne per astrus- butu tobula. Pagooglinau- nu ziauriai graziai atrodo marinuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 07 30, 08:38)
Pernai kazkas gyre tokias pat saldzias paprikas- kazkaip nesusigundziau, o vat tokie mazi apvalus ir mesingi ciliukai, o jei dar ne per astrus- butu tobula. Pagooglinau- nu ziauriai graziai atrodo  marinuoti wub.gif

na aštrumas man panašus į jelapeno gal....... tikrai ne atominis biggrin.gif marinuotą ragavau - aštru bet valgyt galima ax.gif
ir jie sodinti pas mane vėliau už kitus o jau baigia sunokinti savo čiliukus. Na jei kas norėtų tai galiu ir paštu atsiųsti. Tik man susiunčiat vokus vokuose...... su adresias ir ženkliukais. Tik reiks atsivežt pasidžiovint sėkliukus. Tą ryt ir padarysiu biggrin.gif Tai jei kas užsimanys - prašom į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 07 30, 09:12)
na aštrumas man panašus į jelapeno gal....... tikrai ne atominis  biggrin.gif  marinuotą ragavau - aštru bet valgyt galima  ax.gif
ir jie sodinti pas mane vėliau už kitus o jau baigia sunokinti savo čiliukus. Na jei kas norėtų tai galiu ir paštu atsiųsti. Tik man susiunčiat vokus vokuose...... su adresias ir ženkliukais. Tik reiks atsivežt pasidžiovint sėkliukus. Tą ryt ir padarysiu  biggrin.gif Tai jei kas užsimanys - prašom į AŽ.

butinai reiks 4u.gif jau kai turesit seklyciu parinkus- svilptelkit cia- susirasysim 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas is auginusiu Sweet Banana galetu pasakyti kaip zinoti kada vaisiai prinoke ir galima skinti? Spalva dabar tokia sviesiai zalia. Ar turi buti svelniai gelsva? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rootelia @ 2013 07 31, 00:44)
Sveiki, gal kas is auginusiu Sweet Banana galetu pasakyti kaip zinoti kada vaisiai prinoke ir galima skinti? Spalva dabar tokia sviesiai zalia. Ar turi buti svelniai gelsva?  smile.gif

Net ir negaleciau tiksliai atsakyti i si klausima... Skindavau ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(rootelia @ 2013 07 31, 01:44)
Sveiki, gal kas is auginusiu Sweet Banana galetu pasakyti kaip zinoti kada vaisiai prinoke ir galima skinti? Spalva dabar tokia sviesiai zalia. Ar turi buti svelniai gelsva?  smile.gif

aš juos skinu valgymui kai šviesiai žalsva virsta gelsva. Net nežinau, ar jie dar labiau gali gelsti, šiemet pirmąkart auginu. o į miksus vakuoju ir žalsvus.
Atsakyti
Sveikos,

pas mane paprikos didelės, bet kai pradeda spalvintis - pradeda pūti. Tiesiog ant šakos. Kas čia gali būti? Svarsčiau gal drėgmės per daug, bet kad visada į sausesnę pusę būna. Paprikos šiltnamyje g.gif
Patys augaliukai gražūs, ne kokie suvargėliai, o vat su vaisiais dedasi tokie "čiūdai".
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2013 07 31, 08:25)
Sveikos,

pas mane paprikos didelės, bet kai pradeda spalvintis - pradeda pūti. Tiesiog ant šakos. Kas čia gali būti? Svarsčiau gal drėgmės per daug, bet kad visada į sausesnę pusę būna. Paprikos šiltnamyje g.gif
Patys augaliukai gražūs, ne kokie suvargėliai, o vat su vaisiais dedasi tokie "čiūdai".

pas pomidorus tai kai vaisiai puna- kalcio trukumas. speju ir su paprikom gali buti tas pats g.gif
Atsakyti
Kas turit kokį receptėlį marinuotų aštrių paprikų- parašykit čia ar man į asmeninį. Turiu šiemet daug įvairių, pabandyčiau marinuoti į mažus stiklainiukus ir padovanoti draugams..nes man viskas per aštru. Sėklas išimat prieš marinavimą ar cielus su sėklomis? Niekada nemarinavus, tik džiovintas sumalus, todėl tokie klausimai ir kyla wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 07 31, 09:59)
Kas turit kokį receptėlį marinuotų aštrių paprikų- parašykit čia ar man į asmeninį. Turiu šiemet daug įvairių, pabandyčiau marinuoti į mažus stiklainiukus ir padovanoti draugams..nes man viskas per aštru. Sėklas išimat prieš marinavimą ar cielus su sėklomis? Niekada nemarinavus, tik džiovintas sumalus, todėl tokie klausimai ir kyla wink.gif

marinuoju saldziarugsciu agurku marinatu( ir eiga marinavimo visai ta pati), tik vietoj lauru ir krapu dedu cesnaku, metu, ciobreliu. geriausai tinka mazi mesingi ciliukai- situs dariau nepjauscius, neisemus seklu- atrode super. irgi dovanoms kiek isejo. dali dariau pjaustytu, tai nebe taip grazu kaip cieli, ypac jei dovanom ax.gif
Atsakyti
Vobla, pernai labai gyrė Topgirl ir Topboy. Mano receptoriams jos jau ne paprikiškai saldžios, įdarant mėsos faršu neitin skanu buvo.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 07 31, 08:23)
pas pomidorus tai kai vaisiai puna- kalcio trukumas. speju ir su paprikom gali buti tas pats g.gif

Tai reiškia reikia tręšti su kalcio salietra? g.gif
Ot prisifarširuosiu chemijos į paprikas, taip jau stengiausi auginti ekologiškai ir še tau schmoll.gif
Atsakyti