Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(Avijacija @ 2013 07 22, 14:36)

Avijacija, 22 Lie 2013 - 14:36, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Avijacija, 22 Lie 2013 - 14:36, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

mergaitės koks ten geras receptas su medum paprika? radau aš konservavimo  temoj tokį, padariau tikiuosi bus tas  doh.gif  na nedaug dariau jei ką.
Papildyta:
dariau pagal šį:

1l vandens
1 stikline aliejaus
1 stikline acto
1 stikline cukraus
1 saukstas druskos
Sito kiekio marinato uztenka 4l pipiru uzpilti.Beje labai skanu

mergaitės koks ten geras receptas su medum paprika? radau aš konservavimo  temoj tokį, padariau tikiuosi bus tas  doh.gif  na nedaug dariau jei ką.
Papildyta:
dariau pagal šį:

1l vandens
1 stikline aliejaus
1 stikline acto
1 stikline cukraus
1 saukstas druskos
Sito kiekio marinato uztenka 4l pipiru uzpilti.Beje labai skanu

ar ne per daug acto? stiklinė juk 250 ml. Aš agurkų marinatui dedu 400 ml 3 l vandens, ir tai aštrokas
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 07 22, 14:47)

Paladė, 22 Lie 2013 - 14:47, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Paladė, 22 Lie 2013 - 14:47, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

ar ne per daug acto? stiklinė juk 250 ml. Aš agurkų marinatui dedu 400 ml 3 l vandens, ir tai aštrokas

o kad aš žinočiau ar čia mažai ar daug. Aš stiklinę visad skaičiuoju 200 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 07 21, 17:01)

Regila, 21 Lie 2013 - 17:01, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Regila, 21 Lie 2013 - 17:01, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Tinkamas metas sėjai nuo vasario mėn. Galima sausio gale.Labai anksti pasėjus jie prastai auga, nes šviesos kambariuose mažoka, balkone būna dar šalta. Panašu būtu ir šiuo metu sėjant. Nespėtų pradėti žydėti, o orai link rudens, dienos trumpyn. Jei tai ne vien noras sėti, o dar tikimasi gauti vaisių, siūlyčiau atidėti kitam sezonui.

Tinkamas metas sėjai nuo vasario mėn. Galima sausio gale.Labai anksti pasėjus jie prastai auga, nes šviesos kambariuose mažoka, balkone būna dar šalta. Panašu būtu ir šiuo metu sėjant. Nespėtų pradėti žydėti, o orai link rudens, dienos trumpyn. Jei tai ne vien noras sėti, o dar tikimasi gauti vaisių, siūlyčiau atidėti kitam sezonui.

o jei set ir po augaline lempa augint?
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 07 22, 14:52)

Avijacija, 22 Lie 2013 - 14:52, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Avijacija, 22 Lie 2013 - 14:52, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

o kad aš žinočiau ar čia mažai ar daug. Aš stiklinę visad skaičiuoju 200 smile.gif

o kaip skonis? ne per aštru?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 07 22, 14:57)

Paladė, 22 Lie 2013 - 14:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Paladė, 22 Lie 2013 - 14:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

tai kad aš dar neragavau, tik vakar padariau ax.gif čia gi visos su tuo medum daro, o aš vakar bais norėjau padaryt ant staigiųjų ir nebuvo kada užklaust pagal kokį receptą daro doh.gif na bet paprikų dar yra sočiai....... jei ką tai kitą receptuką išbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 07 22, 15:09)

Avijacija, 22 Lie 2013 - 15:09, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Avijacija, 22 Lie 2013 - 15:09, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

tai kad aš dar neragavau, tik vakar padariau  ax.gif  čia gi visos su tuo medum daro, o aš vakar bais norėjau padaryt ant staigiųjų ir nebuvo kada užklaust pagal kokį receptą daro  doh.gif  na bet paprikų dar yra sočiai....... jei ką tai kitą receptuką išbandysiu  biggrin.gif

tai kad aš dar neragavau, tik vakar padariau  ax.gif  čia gi visos su tuo medum daro, o aš vakar bais norėjau padaryt ant staigiųjų ir nebuvo kada užklaust pagal kokį receptą daro  doh.gif  na bet paprikų dar yra sočiai....... jei ką tai kitą receptuką išbandysiu  biggrin.gif

ir neragavot? neištverčiau biggrin.gif, pasilikčiau nors kelis šaukštus neužvakuotus biggrin.gif
Atsakyti
na kažkaip tai nėra noro konservuotus man valgyt kai krepšiai gėrių šviežių stovi biggrin.gif paprikiukų šiais metais visai nemažai, lauke irgi auga gražiai, tik dabar atvėso.... tai va kaip čia bus. Labai daug nemarinuosiu, nes nesinori kad paskui liktų. Nemėgstu konservų laikyt daugiau nei metus laiko.......
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 07 22, 15:27)

Avijacija, 22 Lie 2013 - 15:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Avijacija, 22 Lie 2013 - 15:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

na kažkaip tai nėra noro konservuotus man valgyt kai krepšiai gėrių šviežių stovi  biggrin.gif  paprikiukų šiais metais visai nemažai, lauke irgi auga gražiai, tik dabar atvėso.... tai va kaip čia bus. Labai daug nemarinuosiu, nes nesinori kad paskui liktų. Nemėgstu konservų laikyt daugiau nei metus laiko.......

na kažkaip tai nėra noro konservuotus man valgyt kai krepšiai gėrių šviežių stovi  biggrin.gif  paprikiukų šiais metais visai nemažai, lauke irgi auga gražiai, tik dabar atvėso.... tai va kaip čia bus. Labai daug nemarinuosiu, nes nesinori kad paskui liktų. Nemėgstu konservų laikyt daugiau nei metus laiko.......

kiek paprikų užpylėt tokiu kiekiu marinato? kiek stiklainių išėjo?
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 07 22, 14:53)

Tuomce, 22 Lie 2013 - 14:53, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Tuomce, 22 Lie 2013 - 14:53, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

na ir augs gražūs pipiriukai. Galima sėti ir auginti ištisus metus. Tik sąlygas sudarom ir psio.

Tame recepte medaus tai niekaip neįmačiau g.gif . Maniškė chebrytė nevalgė su medum. O vakar matytas Oliverio keptų ir marinuotų panaudojimas tiesiog stačiai sugundė kitaip žiemai pasiruošt bigsmile.gif Beje, ką tik marinuotų nelabai ir patartina ragaut, turi bent 3-4 savaites pabūti, kad jau tikrą skonį pajust.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 22, 15:43)

Gaudvilė, 22 Lie 2013 - 15:43, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Gaudvilė, 22 Lie 2013 - 15:43, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

na ir augs gražūs pipiriukai. Galima sėti ir auginti ištisus metus. Tik sąlygas sudarom ir psio.

Tame recepte medaus tai niekaip neįmačiau  g.gif . Maniškė chebrytė nevalgė su medum. O vakar matytas Oliverio keptų ir marinuotų panaudojimas tiesiog stačiai sugundė kitaip žiemai pasiruošt  bigsmile.gif Beje, ką tik marinuotų nelabai ir patartina ragaut, turi bent 3-4 savaites pabūti, kad jau tikrą skonį pajust.

Tame recepte medaus tai niekaip neįmačiau  g.gif . Maniškė chebrytė nevalgė su medum. O vakar matytas Oliverio keptų ir marinuotų panaudojimas tiesiog stačiai sugundė kitaip žiemai pasiruošt  bigsmile.gif Beje, ką tik marinuotų nelabai ir patartina ragaut, turi bent 3-4 savaites pabūti, kad jau tikrą skonį pajust.

ai česnakiukas skiltutė ir medaus šaukštelis į stiklainiukus dėjosi, o čia įmečiau tik marinato receptuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 07 22, 16:05)

Avijacija, 22 Lie 2013 - 16:05, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Avijacija, 22 Lie 2013 - 16:05, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

ai česnakiukas skiltutė ir medaus šaukštelis į stiklainiukus dėjosi, o čia įmečiau tik marinato receptuką  doh.gif

ai česnakiukas skiltutė ir medaus šaukštelis į stiklainiukus dėjosi, o čia įmečiau tik marinato receptuką  doh.gif

pasitikrinau su savo turimu receptu, tai lygiai toks pats. O kas bandė pagal jį, visoms kaip ir skanu. Tai viskas čia gerai wink.gif
Atsakyti
Pasitikrinau ir as uzrasuose, viskas gerai su kiekiais, tik as aliejaus pyliau 100g., gavosi labai skanu thumbup.gif Pernai kas ragavo, visiems patiko, symet darysiu vel. Su tuo paciu marinatu bandysiu jalapenus koncervuoti
Atsakyti