Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(tany @ 2013 04 15, 08:09)
tipo kas salina komentuoja, kad krumas pradzioj isivesetu ir neeikvuotu energijai zydeti... be to dar anksti buvo jiems zydeti.... cia panasei kaip agurkam apatinias pazastis svarinam....

Nu gal reik nuskinti ir man tą žiedą, bet kaip gaila.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 04 15, 10:28)
Nu gal reik nuskinti ir man tą žiedą, bet kaip gaila....  unsure.gif

jei gaila neskink wink.gif.... gi sakau kad nieks iskirus manes neskina....ir uzauga jiems normalus krumai turbut blush2.gif

o cia iskur as irtraukiau, kad reikia pasalint nuo 19 minutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 15 balandžio 2013 - 11:20
O jūs nešat paprikas,piprus aštrius dienom šiltnamin?
Aš šiandien išnešiau, bet labai nelaimingi jie g.gif gal sakau per anksti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 15 balandžio 2013 - 15:41
QUOTE(Alekto @ 2013 04 15, 16:41)

nuo 16 laipsnių į balkoną nešu. nesiskundžia. vėsiau jie lygtai nemėgsta, tai nerizikuoju
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 15, 15:41)

gal per karsta buvo?
mano is rytines palanges ant pietines buvo nepatenkinti... i siltnami nenesioju....tiek garbes jiems pas mane nera biggrin.gif
Atsakyti
Nenesu. Dar anksti skaitosi joms. Galvojau su pomidorais nesioti. Bet paprotino,kad dar anksti. O ir siaip, virs 100 daigu, kol sutempsiu ir partempsiu, tai eina kakot... Palauks kol tuneliukai lauke bus, tada gales iki soties ten sedeti.
Atsakyti
Pas mane namie naktim apie 14-15 laipsnių būdavo,tai nesigasdino tokia temp. Jaučiu kol per lauką nešiau,sušalo,nes kelios lapus į kitą pusę užvertė. Šiltnamyje ryte buvo +15,lauke +3 tik. Dieną virš 30 karščio, tai langą pravėrus buvau. Pusė jų jaučiu nuo karščio nuleipę.Nu bet namie ant saulės dar daugiau karščio būna.
Vienžo viskas nepatiko turbūt biggrin.gif ir temperatūrų kaita, ir nauja vieta,ir kvapas biggrin.gif
Pernai tampiau kartu su pomikais aš jas,super gražios buvo,kol per skubėjimą tiesiai ant šaknų lediniu vandeniu nepalaisčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 15, 15:59)
Nenesu. Dar anksti skaitosi joms. Galvojau su pomidorais nesioti. Bet paprotino,kad dar anksti. O ir siaip, virs 100 daigu, kol sutempsiu ir partempsiu, tai eina kakot... Palauks kol tuneliukai lauke bus, tada gales iki soties ten sedeti.

Šakės, o aš kartu tempiu su pomikais. Balkone 9 laipsniai-nu lyg nieko neatsitiko unsure.gif
Atsakyti
pas mane vienam indely šalia paprikos auga grybas smile.gif Vakar visai mažas buvo, šiandien jau gerokai didesnis. Nemetu lauk, įdomu stebėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 17, 09:01)
pas mane vienam indely šalia paprikos auga grybas  smile.gif Vakar visai mažas buvo, šiandien jau gerokai didesnis. Nemetu lauk, įdomu stebėt  smile.gif

galėsi tuoj eit grybaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 17, 10:12)
galėsi tuoj eit grybaut  lotuliukas.gif

visai faina - toli net eiti nereikės , įdomu kaip skonis bus ,gal susičilins lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano paprikos tokios gležnos, truputį palieti ir lūžta, o kelios linkti pradėjo, rodos, kad šaknų neturi, o dar kelios pradėjo pridėtines šakneles auginti kaip pomidorai g.gif .

Laukiu atsakymų ką dariau ir darau vėl ne taip kaip reikia, nu nemoku aš jų augint - jau kaprizus ir šposus krečia jos man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 17 balandžio 2013 - 16:29