QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 04, 11:52)
Idomu, jei nekaitinciau, laikytu? Jei pries tai uzpilciau, nupilciau ir vel uzpilciau marinatu, nu taip man tas kaitinimas nepatinka I puoda telpa vienas didesnis stiklainis, is virtuves neiseiciau, jei kaitinciau Pagal ideja turetu laikyti, pernai dariau pomidorus tik su druska ir cukrum, jokio acto nepyliau, nei vienas stiklainis neissove
puoda didesni nusipirkt
pas mane indukcine, tai puikiausiai eina senoviniai emaliuoti puodai. jais nustatau visas imanomas skyles, nustatau temperatura, laikmati ir einu toliau po namus sukinetis. gryztu uzsukinet dangtelius kai jau pradeda cypseti. va prie dujines vyrykles tai rymot su temometru reikdavo
o bandziau su nupylinejimais, netgi po kaldra kist- nesigauna man- viskas issaudo, o jei ne issaudo, tai vis tiek nevalgoma- marinatas pasidaro drumstas- botulizmo rojus. dar pernai galvojau, gal ciliuku neikaitinsiu- jie patys is saves zarazni. nei velnio tu, kuriu nepakaitinau, o pora kartu uzpyliau- nuleke dangciai. gaila...