Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(Tuomce @ 2013 07 01, 16:58)
tai as apie naturalius priesus klausiau biggrin.gif

Daugiabučiuose - žmogus yra natūralus priešas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 01, 17:01)
Daugiabučiuose - žmogus yra natūralus priešas  biggrin.gif

vaisiam tai jo biggrin.gif mano MB labai didelis priesas ciliams biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodom:

Mano pirmoji auginta paprika ODA. Kazkas rase, kad nelabai skanios, kazkas rase, kad skanios. Savaitgali ragausim - ziuresim bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 01, 16:31)
Tereikėjo perkentėti prieš kelis metus negražų vaizdą ir leisti prisiveisti natūraliems priešams  mirksiukas.gif

Kuo tas negražus vaizdas pasireiškė? ax.gif Čia turit omeny gausų gėlyno mulčiavimą?
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 07 01, 18:04)
Mano pirmoji auginta paprika ODA. Kazkas rase, kad nelabai skanios, kazkas rase, kad skanios. Savaitgali ragausim - ziuresim  bigsmile.gif

O ji dar tokia juoda juoda,ar tik nuotraukoj taip atrodo?Nes jei labai juoda,tai dar žalia biggrin.gif Ji prinokusi būna daugiau į tamsų mėlynumą g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 07 02, 15:41)
O ji dar tokia juoda juoda,ar tik nuotraukoj taip atrodo?Nes jei labai juoda,tai dar žalia biggrin.gif Ji prinokusi būna daugiau į tamsų mėlynumą g.gif

juoda biggrin.gif reiskias teks dar pakentet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 07 02, 17:27)
juoda  biggrin.gif  reiskias teks dar pakentet  rolleyes.gif

Tai dar lukterk,nes ir taip ji plonasienė,tai bus visai kaip popierius.Va kai jau tamsiai violetinė pasidarys ir net kai kur raudonumas išlįs,tada degustuok biggrin.gif Nu įdomu,kaip skonis pasirodys,nes man tai labai šiaip sau g.gif
Atsakyti
Toms, kas augina sviesias paprikas - o kaip atskiriat, kad ji prisirpo? As Eva auginu - tai jinai man augo tokios spalvos ir dabar jau apie 2 savaites kaip sustojo, bet spalva nesikeicia. Skinti, ar laukti? Eisiu, nufotkinsiu, gal aiskiau bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 03 liepos 2013 - 15:06
ir aš vienas šviesias turiu - sweet banana, tai irgi nesuprantu, ragaut jau, ar dar laukt smile.gif Tokia gelsvai salotinė, spalva panaši į tavo nuotraukoje, tik forma kita.
Atsakyti
As susidariau ispudi,kad tos baltos paprikos valgomos visose stadijose augimo. Uzauga iki man vartoti tinkamo dydzio ir skinu.
Atsakyti
Labas vakaras . Atejau su klausimuku. Esu pasodinusi paprikas PUSZTAGOLD ir SWEET PEPPER . Papriku milijonas, bet kol kas visos zalios. Kada jos turetu pradeti igauti splava??
Beje, viena paprika yra supykusi, nzn kas jai, buvo pradejusi auginti paprikeles ir sustojo, numete daug lapu ir stovi vietoje....

P.S. Tik pirmi metai kaip auginu, todel atsiprasau uz kvaila klausima. blush2.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 07 03, 15:46)
Toms, kas augina sviesias paprikas - o kaip atskiriat, kad ji prisirpo?

tai, kad ji jau valgoma. Jei kada kyla klausimų, reikia tiesiog ragauti, neprinokusios aitresnį skonį turi. Ne tą čilinį, o tokį kaip neprinokusio vaisiaus, bet pagal nuotrauką sprendžiant, jau tikrai galima drąsiai jamt wink.gif
Atsakyti