Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(Avijacija @ 2013 06 10, 13:21)

Viskas aisku smile.gif Bet del idomumo ir smalsumo vistiek smagu butu kitamet man ta Jaloro pabandyt uzsiauginti g.gif Na ziuresim sausi, ka cia sumastysiu smile.gif
Atsakyti
Kažkas paprikom darosi verysad.gif Ar kokių medžiagų trūksta ar zaraza kokia kabina doh.gif Lapai tokie šviesėja geltonuoja ir poto rudos dėmės atsiranda. Dar kol kas vienas kitas. Ar galima užbėgti kokiai zarazai už akių ar kuom patręšti? Auga tuneliuke. Kas gali patarti help.gif Pirmus metus augunu viskas taip sėkmingai buvo, paprikiukus megzti pradėjo ir še tau verysad.gif
Ačiū už pagalbą.

user posted image
Atsakyti
Laba diena. Atejau patarimo del papriku. Kadangi auginu tik pirmi metai, tai nelabai suprantu kas pasidare koteliams.....Ties ju augimo vieta yra patamsejimas. Ar cia taip turi buti? Pajudinus mazytes paprikytes, jo nukrenta.....

user posted image

user posted image

Busiu dekinga uz patarima. 4u.gif
Atsakyti
Mano Kudesnik saldziosios paprikos wub.gif Butinai auginsiu ir kitais metais.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 17, 14:35)
Mano Kudesnik saldziosios paprikos   wub.gif  Butinai auginsiu ir kitais metais.

Tikrai labai grazios wub.gif O tu jas vazonuose augini?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 06 17, 16:40)
Tikrai labai grazios  wub.gif O tu jas vazonuose augini?

Sitas vienas vazone, nes netilpo. Bet gerai ten jauciasi visai smile.gif
Atsakyti
gal kas galit paaiškint kodėl mano čilio lapai violetiniai vietomis? čia kažko trūkumas?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 06 17, 17:10)
gal kas galit paaiškint kodėl mano čilio lapai violetiniai vietomis? čia kažko trūkumas?

gal tiesiog veislė tokia? pas mane turbūt pora veislių tokių yra. Hungarian black va tikrai būna tokie. Bet lygtai dar kažkurie pas mane tokį požimį turi, tik nepamenu kurie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 17, 15:35)
Kudesnik saldziosios paprikos [/url]  wub.gif  Butinai auginsiu ir kitais metais.

Va tik įdomu ar skanios g.gif Pernai Oda paprikas auginau,tai vaisių buvo krūva,bet plonasienės ir žolės skonio,t.y.beskonės.
Atsakyti
Sveiki.Ar galima nuskinus zalia paprika brandint ant palanges kol paraudonuos?
Atsakyti
sveikos ir sveiki, gal galit pagelbeti ir pasakyti kas per veisle? nepamenu ar sios uzsakytos is pardes ar gautos is forumietes Madmuazeles blush2.gif auga ir vaisius duoda antrus metus, noriu kitais metai nauju paset tik nezinau ar bandyt is vaisiu seklu ar uzsisakyt nauju, tik nezinau veisles smile.gif vaisiai uzauga iki 5cm nera labai astrus uz maksiminius astresni dvigubai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 30 birželio 2013 - 12:30
Iškilo toks įdomus klausimas...kada galima jalapeno pipiriuką skinti žalią g.gif
Atsakyti